- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
Anlamadım ben sorunu hayatım? Niye canın sıkıldı? Adet tarihini mi yanlış hesapladın?Kendimi kötü hissettim şimdi.ben bu gruba ait değilmişimArkadaşlar sizler bu ay çalışmalara başladınız değil mi,benim plan önümüzdeki ay,biz daha bişi yapmadık,herkes gebelik bölümüne gidecek bicik ben mi kalacağım inşallah
:) Evet tatlım, eylülde evlendim:) Ama düğün yaptık balayından sonra eşim geri döndü, eşimin yanına aralık ayında gelebildim.. aralık sonu gibi de çalışmalar başladık aama hala bi şey yok:) İnşallah nisan bize uğurlu gelir:)düğün tarihimiz hemen hemen aynı sanırım, eylül gelinimiydin canım ?
Hayırlısı olsun tatlımmm..:) ben 30 nisan diye yazdım seni, denk gelirse ne ala gelmezse mayısa yaparsınız çalışmayı sizde, sıkma hiç canını tatlım..banucum benımde betım 4 degıl 1 nısanda ama bu ay calısmalar yattı bızım mutfak yaptırdık eve kırmalar dökmeler asamasında bız annmede kaldık oglanla tamda yumurtlama günlerıydı gectı gıttı öylece ben bastan havlu attım yanı nısana bakalım nısan sonlarına olur galıba yenı adet yıne nısanda kalırım böylece benım kocamında işyerınde degısıklık oldu cok calısıp yorulup gelıp sızıp kalıyor adam iş cıkmıcak heralde yumurtlama günüm gelıncede korkusu sardı şimdiden
Gunaydin cicisler bu gun nasilsiniz sabahin korunde uyandim adet sancilari uyutmuyor ki Banucum tatlim 29 NISANA da beni eklermisin umarim nisanda olur kizlar ben pazartesi gunu gidip hormon testimi yaptiricam daha doktor stres bi de hamilemiyim acaba derken hormon duzeyini bozlmusun dedi simdi kontrol altina alinicak umarim sabirsilikla bekliyorum Ibrahim Adnan Saracogluna yazdim sogan kuru dedi 3 ay adetin bitiminden 10 gun sonra kullan 10 gun gebe kalmaiyorsaniz da 21 gun incir kuru doktorun tafsiye etigi ilaclarla beraber alin hicbir sakincasi yok destekleyicidir .Ve kizlar bence uzun bir sure ugrasiyorsaniz bence bir doktora gorunun hicbir sey ihmale gelmiyor Mutlu gunler dilerim
Nisan Listesiiii..
huzurlumutlu
angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
yasamım : 7 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan
bu ay hamile olursan sana vercem müjdeyi çok moral oldun çünkü teşekkürlerazcık daha dayan canım
hayaletcasper merhaba! sen de mi bu ay? :)
:) Evet tatlım, eylülde evlendim:) Ama düğün yaptık balayından sonra eşim geri döndü, eşimin yanına aralık ayında gelebildim.. aralık sonu gibi de çalışmalar başladık aama hala bi şey yok:) İnşallah nisan bize uğurlu gelir:)
bu ay hamile olursan sana vercem müjdeyi çok moral oldun çünkü teşekkürler
tatlım ben hamileyim.Allah tan bi aksilik olmazsa p.tesi günü dokotr kontrolümüz var.keseyi görmeyi ümit ediyoruz.inşallah en kısa zamanda sizlerde bu güzel haberleri verirsiniz bize:))
biz de ilk defa aralık da korunmadık ocak da hiç de beklemezken hamile kaldım, ama kimyasal gebelik çıktı
kimyasal gebelikle de tanışmış olduk böylece malesef, 6.haftasını doldurmuştu, düştü
napalım artık önümüzdeki maçlara bakcaz
inşallah bebişlerimizi de aynı zmanda alrız kucağımıza
güzel haberlerini bekliorum canım merakla
hayırlı olsun canım, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah
Kamilelerr nasilsiniz:) aynen burda da yagmur var insallah bereketir valla bu konunun ustune cok iyi geldi nisan yagmurlari kada bol bol olsun istekler bebis dolsun gobisler diyorum ve sozu sizlere birakiyorum ne var ne yok nasil gidiyor dua kur uygulayaniniz var mi
ben hiçbişey yapmıyorum canım ya, oturdum bekliyorum gelsin diye
bu kürleri yeni öğrendim, ne olur nolmaz başlicam haftasonu,
inşallah gerek kalmaz da, oldu ki bi dahaki aya kalırsak, hazırda dursun
4.ayımız olacak bizim, 1. de kimyasal oldu
sen napıosun canım
ne zamandır bekliosun
Iyim canim bende yagmurlu bir gun okula gidicem bide onu dusunuyorum sey Meryem suresini de okuyorum ben bu arada ama dun gece adet gordugum icin koptum geldim anneme getirdim o devam etsin adet bitene kadar 41 gun okunulmasi gerekir hic kesintisis ilgilenirsen detayli anlatirim cnm sana da bi de sogan kuru ya da incir kurunu de uygulayabilrsin canim
evt duydum onları canım, hayıt diye bişey varmış bi de
onu da alcam, deneycez bakalım napalım
ama bu sefer de beklentim yüksek olur daha çok gerilirim gibi geliyo
biz eşimle yumurtlama günümde izin alıp haftasonuyla bağlamıştık, stres olmasın rahat olalım diye, valla daha çok gerildim
hiçbişey yapmasam daha iyi gibi ama yine de denemek de istiyorum[/QUOT
hayit neymis ki?
hayit neymis ki?
Ben bulabilirmiyim acaba yurt disinda:SHayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :
* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
Ben bulabilirmiyim acaba yurt disinda:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?