How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar bebeklerimiz bu ay olursa inşallah aralık ayına geliyo doğum
bakalım kim 12.12.2012 yi tutturacak :32:

tatlım ben hamileyim.Allah tan bi aksilik olmazsa p.tesi günü dokotr kontrolümüz var.keseyi görmeyi ümit ediyoruz.inşallah en kısa zamanda sizlerde bu güzel haberleri verirsiniz bize:))

Maşallah canım, Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde sana bağışlasın çocuğunu. Ben ilk defa deneyeceğim bu ay çocuk yapmayı. 1,5 yıllık evliyim. kpss yüzünden erteledim çocuğu. sınava 3 ay kala bakalım nasıl olacak?

kızlar bebeklerimiz bu ay olursa inşallah aralık ayına geliyo doğum
bakalım kim 12.12.2012 yi tutturacak :32:

ya bu ay hamile kalınsa bile aralık ayı doğum için erken değil mi? ben mi yanlış hesapladım. sanki ocak ayına denk geliyor.

slm kızlar bende başlicam hayıt tohumuna . eğer bu ay kırmızıları görürsem doktora gitcem tahlillerimi yaptırcam bakalım bi sorun varmıymış die . hakkımızda hayırlısı olsun inş. benim bu aydan pek umudum yok ama Allahtan umut kesilmez belki kalırım. ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar bağışlasın inş (AMİN)

kızlar bende 3ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım 3ay bekledim bu ay bırakmıştım ve bütün belirtiler vardı dün adet oldum moralim cok bozuldu bu ay deniycez tekrar bakalım Allah herkese yardım etsin inşalllahhhhh..............

kızlar bende 3ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım 3ay bekledim bu ay bırakmıştım ve bütün belirtiler vardı dün adet oldum moralim cok bozuldu bu ay deniycez tekrar bakalım Allah herkese yardım etsin inşalllahhhhh..............

çok geçmiş olsun. inşallah sağlıklı bir şekilde bu ay istediğin olur. Allah gönlüne göre versin canım.

son adetim 14 mart olduğu için olursa eğer aralık oluyo canım

inşallah A llah gönlüne göre versin canım. yanlış anlam lütfen, seni incitmek istemedim, ben benimkine göre baktım, düşünemedim. ben şu an adetim de.

başlığı gördüm koştum geldim:)))
kocaman bir Aminnnn diyorum...
hava yağmurlu hemde bardaktan boşalırcasına yağıyor..
annem hep bereket yağıyor kuzum dua et der,hatta az önce telde bile söyledi..
benimde tüm dualarım hem kendimle hem sizlerle..
dilerim tez vakitte kucağımızı doldurur yüce Rabbim..
benimde içimde nedense bi his var olucak sanki diyor yakında..
ama ne kadar yakın bilemiyorum:)))

Son düzenleme:
inşallah A llah gönlüne göre versin canım. yanlış anlam lütfen, seni incitmek istemedim, ben benimkine göre baktım, düşünemedim. ben şu an adetim de.

yok tatlım olur mu öyle şey , ben anladım seni :34:
çok kısa yazmışım sanırım
15 mart öncesi adet olanların 12 sine denk gelebilri yani :34:

aminnnnnnnnnnn.... Allah hepimize de nasip etsin, burada birbirimizin güzel haberlerini hep okuyalım. :32:

ay içindeki o güzel hisse kurban olayım canım ben :16:

inşallah canım o zaman ilk senin mi haberini alacağız.

bi önceki sayfada liste var canım, 1 nisan itibariyle kırmızı beklemeyen arkadaşlar var
hiçbirimze kırmızı gelme de , hepimize birer bebiş inşallaahhh
pazartesi gününden itibaren pıtır pıtır regl olmadım regl olmadımmm sesleri gelsin inşallaaahh:52:

Son düzenleme:
Back