Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Adete kac gun var benim mesela daha önce hamile kaldığımda adetin 9. Gunu yumurtlama görmüştüm lh testini ne zaman yapmaya başladın gebelik testi varsa elinde bi dene istersen kan testi vermismiydin
9 gün var canım adete bugün yapmadım progesteron değeri yüksek çıkınca yapmadım ovu testini hsg çektirdim 3 gün kadar lekelenmem oldu yani ortalama 11.yada 12. gün yapmaya başladıım lh testini adete daha var canım çıkmaz ki bu aydan hiç umudum da yok

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende perşembe akşamı ip kadar akintida leke vardi cuma günü sadece lavoda gelen kahve akinti hatta akşam ped koydum sabah parmak kadar leke vardi bugünde sadece lavaboda kahve kiremit rengi akinti geliyor arada hafif sanci gelip gidiyor bide dün çok kötü mide yanması yaşadım hala var biraz sürekli uykum geliyor uykuya doyamıyorum inşallah yerlesme lekesidir bebeklerim benimledir🙏
canım test yaptın mı bi test yapsana :)

9 gün var canım adete bugün yapmadım progesteron değeri yüksek çıkınca yapmadım ovu testini hsg çektirdim 3 gün kadar lekelenmem oldu yani ortalama 11.yada 12. gün yapmaya başladıım lh testini adete daha var canım çıkmaz ki bu aydan hiç umudum da yok
Umut herzaman vardır belki yumurtan erken oluştu zaten adetle beraber yumurta oluşmaya başlıyor belli günde olgunluğa ulaşıyor kiminde geç kiminde erken yinede bi gebelik testi yapabilirsin belki erken ama progestron yüksek olunca şüphe oluyor eğer gebelik yoksa sifirlanip adet döngüsü basliyor

Umut herzaman vardır belki yumurtan erken oluştu zaten adetle beraber yumurta oluşmaya başlıyor belli günde olgunluğa ulaşıyor kiminde geç kiminde erken yinede bi gebelik testi yapabilirsin belki erken ama progestron yüksek olunca şüphe oluyor eğer gebelik yoksa sifirlanip adet döngüsü basliyor
bilemedim canım :) bence biraz daha bekleyim daha çok erken çıkmaz zaten yokmuş gibi hissediyorum zaten nedense erken yumurtlama olduysada eğer ilk defa bu kadar erken oldu ozaman adetim de erken gelmesi lazım bekleyecem bakalım :)

Kızlar çatlamanın 11. Günü normal kaset test yaptım erken davrandım çizgi çıkmadı ama t çizgisinin olduğu tarafta pembelik oluştu sonra gitti, bir de testi ilk idrarla yapmadım gece yapmıştımihtimal olabilir mi
Erken gebelik testini deneyebilirsiniz umarım vardır 🙏

bilemedim canım :) bence biraz daha bekleyim daha çok erken çıkmaz zaten yokmuş gibi hissediyorum zaten nedense erken yumurtlama olduysada eğer ilk defa bu kadar erken oldu ozaman adetim de erken gelmesi lazım bekleyecem bakalım :)
Yumurtlamadan 14 18 gun arasi regl başlıyor inşallah gonlundeki olur sağlıkla Amin 🤲

ben denedım geçen ay 3 gün belime şal sarıp enfeksıyona ıyı geldı gıbı akıntımın rengı acıldı bırde ıdrar yolu enf falan olmadım sukur bu ay baska bı etkısını anlayamadım ama henüz gebelik yok 😊
Bencede enfeksiyon var nasılsın uygulayınız peki anlatır mısınız

Kızlar pozitif gözükmüyor ama o t tarafındaki pembelik kafama takıldı, acaba olabilir mi ilk idrar değildi gece yaptım

Eklentiler

• IMG_20240323_033527.jpg
    IMG_20240323_033527.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 109
Merhabalar kızlar bende katilrmak istiyorum aranıza hayıt suyu çakşır suyu ovulasyon ne ararsanız kullandım bu ay bu da ovulasyon testlerin yunurtladim ama dün akşam da baktım çatlamadi henüz inşallah bugün görürüm ♥️♥️♥️🥰 bütün annelerin ve anne adaylarına şimdiden sağlıklı bir evlat ömür diliyorum darısı basimiza 🥰

Eklentiler

• IMG20240323221824.jpg
    IMG20240323221824.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 95
Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
ArasaNillGerek ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@CerkesMaria🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
@kelebek_vadisi9 Şubat15 Mart
@bestemilka17 Mart20 Nisan
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 23 Şubat23 Mart
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad29 Şubat28 Mart
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz5 Mart30 Mart
@ogretmennnhaniiimm125 Şubat31 Mart
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
letitbee letitbee 2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@Basakbasak15 Mart5 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser8 Mart6 Nisan
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan
@CandyButcher10 Mart8 Nisan
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
H Hasretimm123 18 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
@beyazmanolya6623 Şubat22 Mart
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Mart22 Nisan
@deryaderya221 Mart20 Nisan
E Erbdky 19 Şubat18 Mart
Cukurova78 Cukurova78 12 Mart9 Nisan

Sat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Sat 11 mart
Bat 3 nisan

Kızlar merhaba benim sat 11 bat 3 nisan, kasıklarımda baskı ve belimin sağ altında ağrı hissediyorum. Test yapmalı mıyım erken mi sizde ?

ayy inşallah vardır yaa heyecanlandım bi an :)
Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil

Eklentiler

• 20240324_091800.jpg
    20240324_091800.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 20240324_093855.jpg
    20240324_093855.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
ArasaNillGerek ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@CerkesMaria🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
@kelebek_vadisi9 Şubat15 Mart
@bestemilka17 Mart20 Nisan
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 23 Şubat23 Mart
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad29 Şubat28 Mart
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz5 Mart30 Mart
@ogretmennnhaniiimm125 Şubat31 Mart
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
letitbee letitbee 2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@Basakbasak15 Mart5 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser8 Mart6 Nisan
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan
@CandyButcher10 Mart8 Nisan
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
H Hasretimm123 18 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
@beyazmanolya6623 Şubat22 Mart
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Mart22 Nisan
@deryaderya221 Mart20 Nisan
E Erbdky 19 Şubat18 Mart
Cukurova78 Cukurova78 12 Mart9 Nisan
Kuzum sat 24 mart bat 20 nisan

Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil
Evet bir pembelik var açık olan testte. Erken test mi bu inşallah vardır

X