Kızlar merhaba, beni de yazar mısınız?
SAT 19 Mart BAT 22 Nisan
Yılbaşı itibariyle artık korunmayı bırakalım dedik ve şansa ilk aydan tuttu ancak Şubat ayında 5.5 haftalık sağlıklı yükselmeyen beta hcg sonrası (kimyasal ya da sağlıklı embryo değil dedi) doktor ilaçla kanama başlattı ve düşük yaptım.
Düşük kanaması sonrası ilk reglmi 19 Mart’ta oldum. Doktorum beta hcg sıfırlanınca korunmadan devam edebilirsiniz demişti. Regl bitince korunmadan devam edeceğiz.
Bayer’in Elenatal 1’ini kullanıyorum, gebelik öncesi hazırlık için doktorum onu verdi. Yazdan bu yana zaten folik asit alıyordum. Ayrıca hipotiroidim var ve 3 yıldır düzenli olarak endokrinoloğa gidiyorum. Bana taa o zamandan tiroidini 2.50’nin altına indirmemiz lazım gebelik için önemli demişti. 4.40’tan 1.50’lere kadar düştüm. 73 kiloydum 62 kiloya düştüm (hala devam ediyorum) sağlıklı besleniyoruz, uyku düzenimize çok dikkat ediyoruz. İş hayatı stresini de yönetmeyi öğrenebilirsem (ki çok mümkün değil) çok iyi olacak. Artık bakalım zaman ne gösterecek.
30 Mart’ta doktor kontrolüm var, umarım içeride durumlar iyidir :)
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Hepinize iyi dileklerimi dualarımı gönderiyorum