Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kaybınız için üzüldüm başınız sağolsun sizi cennete almadan girmeyecek melekleriniz olmuş 🙏🏻 dediğiniz bana cok mantıklı geldi gerçekten zamanı diye bir şey olmasa herşey bizim elimizde olurdu zaten nasip bekleyeceğiz bakalım hayırlısıyla kavuşuruz insallah evlatlarımıza çaba bizden takdir allahtan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Teşekkür ederim 🙏 tabi ki biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin bildiği iş🙏

Kızlar ben adetim gecikti diye 36.gün doktora gittim be bana tarlusal yazdı onu kullanmaya başladığım gün evde gebelik testi yaptım negatifti daha sonra 5 gün kullandım dün bitti. Bugünde gynoseed jel almıştım onun yanında gelen gebelik testini yaptım ilk idrar değil. testler bozuk çıktı ama yinede 2 sindede silik çizgi görüyorum 🤦🏻‍♀️ gelde kafayı yeme simdi

Eklentiler

• IMG_1416.jpeg
    IMG_1416.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_1417.jpeg
    IMG_1417.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar ben adetim gecikti diye 36.gün doktora gittim be bana tarlusal yazdı onu kullanmaya başladığım gün evde gebelik testi yaptım negatifti daha sonra 5 gün kullandım dün bitti. Bugünde gynoseed jel almıştım onun yanında gelen gebelik testini yaptım ilk idrar değil. testler bozuk çıktı ama yinede 2 sindede silik çizgi görüyorum 🤦🏻‍♀️ gelde kafayı yeme simdi
😄 sakın olmakta fayda var gibi biraz zor ama bi kaç gün geçince tekrarlayın testi isterseniz

Bugün adet günümdü test yaptım ve negatif çıktı. Hala umut var mı sizce?

Kızlar merhaba, beni de yazar mısınız?
SAT 19 Mart BAT 22 Nisan

Yılbaşı itibariyle artık korunmayı bırakalım dedik ve şansa ilk aydan tuttu ancak Şubat ayında 5.5 haftalık sağlıklı yükselmeyen beta hcg sonrası (kimyasal ya da sağlıklı embryo değil dedi) doktor ilaçla kanama başlattı ve düşük yaptım.

Düşük kanaması sonrası ilk reglmi 19 Mart’ta oldum. Doktorum beta hcg sıfırlanınca korunmadan devam edebilirsiniz demişti. Regl bitince korunmadan devam edeceğiz.

Bayer’in Elenatal 1’ini kullanıyorum, gebelik öncesi hazırlık için doktorum onu verdi. Yazdan bu yana zaten folik asit alıyordum. Ayrıca hipotiroidim var ve 3 yıldır düzenli olarak endokrinoloğa gidiyorum. Bana taa o zamandan tiroidini 2.50’nin altına indirmemiz lazım gebelik için önemli demişti. 4.40’tan 1.50’lere kadar düştüm. 73 kiloydum 62 kiloya düştüm (hala devam ediyorum) sağlıklı besleniyoruz, uyku düzenimize çok dikkat ediyoruz. İş hayatı stresini de yönetmeyi öğrenebilirsem (ki çok mümkün değil) çok iyi olacak. Artık bakalım zaman ne gösterecek.

30 Mart’ta doktor kontrolüm var, umarım içeride durumlar iyidir :)

İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Hepinize iyi dileklerimi dualarımı gönderiyorum 🙏🏼

Kızlar merhaba, beni de yazar mısınız?
SAT 19 Mart BAT 22 Nisan

Yılbaşı itibariyle artık korunmayı bırakalım dedik ve şansa ilk aydan tuttu ancak Şubat ayında 5.5 haftalık sağlıklı yükselmeyen beta hcg sonrası (kimyasal ya da sağlıklı embryo değil dedi) doktor ilaçla kanama başlattı ve düşük yaptım.

Düşük kanaması sonrası ilk reglmi 19 Mart’ta oldum. Doktorum beta hcg sıfırlanınca korunmadan devam edebilirsiniz demişti. Regl bitince korunmadan devam edeceğiz.

Bayer’in Elenatal 1’ini kullanıyorum, gebelik öncesi hazırlık için doktorum onu verdi. Yazdan bu yana zaten folik asit alıyordum. Ayrıca hipotiroidim var ve 3 yıldır düzenli olarak endokrinoloğa gidiyorum. Bana taa o zamandan tiroidini 2.50’nin altına indirmemiz lazım gebelik için önemli demişti. 4.40’tan 1.50’lere kadar düştüm. 73 kiloydum 62 kiloya düştüm (hala devam ediyorum) sağlıklı besleniyoruz, uyku düzenimize çok dikkat ediyoruz. İş hayatı stresini de yönetmeyi öğrenebilirsem (ki çok mümkün değil) çok iyi olacak. Artık bakalım zaman ne gösterecek.

30 Mart’ta doktor kontrolüm var, umarım içeride durumlar iyidir :)

İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Hepinize iyi dileklerimi dualarımı gönderiyorum 🙏🏼
bu topik bizlere uğurlu gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻✨

Hiç üzülmeyin belki test bozuktu ilk yaptıgınız yada gecikmeniz varsa bir hafta sonra tekrar yaparsınız test benim doktorum her zaman ilk geciktiğinde ve gecikmeden 10 gün sonra test yap bişey yoksa yoktur varsa da geç döllenme bile olsa cıkmıs olur der ve ona göre yönlendirir sizde gecikmeden sonra takipte kalın 😔

Kizlar normalde 4 gun falan gecikti takvime göre 2 gun gecikme test böyle kan vermeye gidemiyorum şuan erken gebelik testinde çıkma ihtimali varmidir varsa net sekilde

Eklentiler

• 20240322_095133.jpg
    20240322_095133.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 20240321_111507.jpg
    20240321_111507.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar normalde 4 gun falan gecikti takvime göre 2 gun gecikme test böyle kan vermeye gidemiyorum şuan erken gebelik testinde çıkma ihtimali varmidir varsa net sekilde
Varsa erken gebelikte daha net çıkar. 😊

Sat : 21.03.2024
Bat : 20.04.2024

Geçtiğimiz ay doktor bir ilaç verdi. Q- plus bunu iç 3-4 ay içinde gebelik olmazsa gel dedi. Evleneli 8 ay bitti. Hiç korunmadık. 3 ayın bir ayı bitti. Kaldı 2 ay. 2 ayda normal yollarla olmazsa ileri testlere başlanacak sanırım.

X