- 26 Şubat 2024
- 188
- 89
Beni de ekler misiniz? Sat 10 mart Bat 5 nisan.Sat ve bat ları önceki topikte ki sabitleneni burayada sabitleyecegim akşama üzerine devam ederiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekler misiniz? Sat 10 mart Bat 5 nisan.Sat ve bat ları önceki topikte ki sabitleneni burayada sabitleyecegim akşama üzerine devam ederiz.
Erken gebelik testi evet inşallah vardırEvet bir pembelik var açık olan testte. Erken test mi bu inşallah vardır
Ayy bunda da görüyorum çizgi inşallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin adet günün geçti mi geçtiyse yarın bir kan testi verBuda normal test
Hayırlı haber alırsın umarım hadi bakalımKan veriyorum şimdi 1 2 saate cikar insallah
Çıktı mıKan veriyorum şimdi 1 2 saate cikar insallah
O,627 negatif çıktı malasefÇıktı mı
Olsun canım üzülme Allah kerimO,627 negatif çıktı malasef
Evet silik bir çizgi görünüyor canım belki geç döllenmedir kan versene biHala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil
Canım yeni gördüm canını sıkma olacaktır inşallahO,627 negatif çıktı malasef
23 marttaki testte sanki çatlamıs gibi duruyo koyulugu azalmışya cizginin yumurtlamıs olabılırsınız bence belirtimi yoktu acaba anlasılmamıs olabılırmıMerhabalar kızlar bende katilrmak istiyorum aranıza hayıt suyu çakşır suyu ovulasyon ne ararsanız kullandım bu ay bu da ovulasyon testlerin yunurtladim ama dün akşam da baktım çatlamadi henüz inşallah bugün görürüm bütün annelerin ve anne adaylarına şimdiden sağlıklı bir evlat ömür diliyorum darısı basimiza
kovanın ıcıne 1 bardak süt ve biraz maydonozu ( yıkanmıs olarak ) koydum uzerınede 1 litreden fazla kaynamıs su ekledım belıme battanıye sararak kovanın uzerıne comeldım buharını almak ıcın bekledım 10-15 dk 2 kez yaptım yani faydalı bişey gibi aslında ayaklarım falan hıc ısınmz benım cok usur bunu yaptıgımda ıyı gelmıstı üşümeme enfeksıyonuma falanİlk idrarla erken gebelik testi ile daha doğru cevap alabilirsiz diye düşünüyorum
birde doktor zaten bana bi fitil veermıstı akıntı icin florayı duzenlesın dıye ovul adı gynoflor onun ıcındede sığır sütü bakterileri var bununla bağlantılı galıba bu süt buharıdaBencede enfeksiyon var nasılsın uygulayınız peki anlatır mısınız
bende bu ay adet oldum 2 gün gecikerek aklıma gebelık gelmedı ama insan bi şüphelenmiyor değil ... bu testlerede cok guvenım kalmadı ıcımden yapmak bile gelmıyor artık anlıyorum gebe olmadıgımı galıba verecekse istediği zaman yaratıcaktır rabbım uzulmeyın hıc kafaya takılcak bısıy yok sonrakı ay ınsallahO,627 negatif çıktı malasef
limonlu sıcak su yapın için içine biraz balda koyabılırsınız ıyı olur bol meyve c vit sıcak açık çay falan toparlar gecmıs olsunBir de bugün sabah uyandığımda grip oldum ve şuan çok perişanım acaba ne önerirseniz? Hamilelikte sorun olmayacak bitkisel birşeyler var mı?
Evet yumurtam bugün çatladı daha silik çıktı ve çok gaz sancım kasiktada ağrım var neden acaba bugünde değerlendirdik önceki 3 günüde degerlendirmistik ama çok sancım ve gazın var anliyamiyorum akimtimda devam ediyor korkuyorum bu ay hayıt suyu içtim yumurtlama gününe kadar sonra havuç yedim 2 gün23 marttaki testte sanki çatlamıs gibi duruyo koyulugu azalmışya cizginin yumurtlamıs olabılırsınız bence belirtimi yoktu acaba anlasılmamıs olabılırmı