Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Buda normal test

Eklentiler

• 20240324_095232.jpg
    20240324_095232.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 91
Selam kızlar, ben de bu ay gebelik icin ugrasanlardanım. Beni de ekler misiniz listeye?
Sat: 01.03.2024
Ovitrelle: 18.03.2024
Aşılama: 20.03.2024
Bat: 04.04.2024
Ben bu ay 9 gün 100 gonalf kullandım ve çatlatma iğnesi + aşılama yapıldı.
3 yumurtam oluşmuş ama tutma ihtimali aşılamanın çok düşük diyorlar. Bir sürü kaset test aldım 3-4 günde bı yaparak ne zaman beta HCG nin negatife döneceğini kontrol edeceğim.

Bir de bugün sabah uyandığımda grip oldum ve şuan çok perişanım acaba ne önerirseniz? Hamilelikte sorun olmayacak bitkisel birşeyler var mı?

Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil
Evet silik bir çizgi görünüyor canım belki geç döllenmedir kan versene bi 😊

Merhabalar kızlar bende katilrmak istiyorum aranıza hayıt suyu çakşır suyu ovulasyon ne ararsanız kullandım bu ay bu da ovulasyon testlerin yunurtladim ama dün akşam da baktım çatlamadi henüz inşallah bugün görürüm ♥️♥️♥️🥰 bütün annelerin ve anne adaylarına şimdiden sağlıklı bir evlat ömür diliyorum darısı basimiza 🥰
23 marttaki testte sanki çatlamıs gibi duruyo koyulugu azalmışya cizginin yumurtlamıs olabılırsınız bence belirtimi yoktu acaba anlasılmamıs olabılırmı

İlk idrarla erken gebelik testi ile daha doğru cevap alabilirsiz diye düşünüyorum
kovanın ıcıne 1 bardak süt ve biraz maydonozu ( yıkanmıs olarak ) koydum uzerınede 1 litreden fazla kaynamıs su ekledım belıme battanıye sararak kovanın uzerıne comeldım buharını almak ıcın bekledım 10-15 dk 2 kez yaptım yani faydalı bişey gibi aslında ayaklarım falan hıc ısınmz benım cok usur bunu yaptıgımda ıyı gelmıstı üşümeme enfeksıyonuma falan

O,627 negatif çıktı malasef😔
bende bu ay adet oldum 2 gün gecikerek aklıma gebelık gelmedı ama insan bi şüphelenmiyor değil ... bu testlerede cok guvenım kalmadı ıcımden yapmak bile gelmıyor artık anlıyorum gebe olmadıgımı galıba verecekse istediği zaman yaratıcaktır rabbım uzulmeyın hıc kafaya takılcak bısıy yok sonrakı ay ınsallah

Tup bebek tedavisine başlamıştık rahim filmi çekildi geçen ay bu ay adetle basliycaktik 15 20 gun sürüyor tedavi bayram sonuna kaldı ki adet de olmadım sadece leke gelmişti adetimde 3 4 gecikmisti bende bi umut yerlesme kanamsi dedim testte silikte olsa cikinca nasip rabbim en güzelini bilir

23 marttaki testte sanki çatlamıs gibi duruyo koyulugu azalmışya cizginin yumurtlamıs olabılırsınız bence belirtimi yoktu acaba anlasılmamıs olabılırmı
Evet yumurtam bugün çatladı daha silik çıktı ve çok gaz sancım kasiktada ağrım var neden acaba bugünde değerlendirdik önceki 3 günüde degerlendirmistik ama çok sancım ve gazın var anliyamiyorum akimtimda devam ediyor korkuyorum 🥺😪 bu ay hayıt suyu içtim yumurtlama gününe kadar sonra havuç yedim 2 gün

X