Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Sat : 21.03.2024
Bat : 20.04.2024

Geçtiğimiz ay doktor bir ilaç verdi. Q- plus bunu iç 3-4 ay içinde gebelik olmazsa gel dedi. Evleneli 8 ay bitti. Hiç korunmadık. 3 ayın bir ayı bitti. Kaldı 2 ay. 2 ayda normal yollarla olmazsa ileri testlere başlanacak sanırım.
Ekliyorum sizi de ultrason ve kan testlerinize baktı mı?

Haber ederim benimde sat 19 Şubat
Bat 18 Mart
Suan belirti olarak adet sancısı var yaklaşık 1 haftadır var bacak ayak sızlaması mide yanması dün akşam az bi açık kahve akinti içinde vardi bugünde şimdi lavaboda peçeteye gelen açık kahve akinti geldi yogunda degildi afedersiniz

Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır😏
@ArasaNillGerek
@bernaad
kelebek_vadisi kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari

🪻İSİM🪻🩶 SAT 🩶🩵 BAT 🩷
@CerkesMaria🤰🏼🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@eflatundunya12 Şubat9 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
kelebek_vadisi kelebek_vadisi 9 Şubat15 Mart
@bestemilka17 Mart20 Nisan
@ArasaNillGerek23 Şubat23 Mart
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad29 Şubat28 Mart
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz5 Mart30 Mart
@ogretmennnhaniiimm125 Şubat31 Mart
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
letitbee letitbee 2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@Basakbasak15 Mart5 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser8 Mart6 Nisan
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan
@CandyButcher10 Mart8 Nisan
@kemik kadin2 Mart2 Nisan
H Hasretimm123 18 Mart12 Nisan
@hayatsuaa5 Mart4 Nisan
@OLENA MIRA24 Şubat25 Mart
beyazmanolya66 beyazmanolya66 23 Şubat22 Mart
@mervemavi318 Mart1Nisan
@ecutos19 Mart22 Nisan
@deryaderya221 Mart20 Nisan
E Erbdky 19 Şubat18 Mart
Merhaba benide alır mısınız bat 9 nisan sat 12 mart♥️

Klomen bitti salı günü kontrolum var sogan kürü deneyen oldu mu doktora sorup denemeyi düşünüyorum 😊

Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak bu ay hsg çektirdim ovu. testi ile yumurtlama takibi yapıyorum her ay normalde döngümün 14. günü pik görürdüm ama bu ay göremedim döngümün 22. günündeyim şuan progesteron baktırayım dedim yumurtlama olmadı mı aceba diye dün baktırdım değer 22.21 çıkmış bu ne demek oluyor aceba bilen var mı ?

Hgs adetin kaçıncı gunu yaptırdınız progesteron degeri yükselmiş gebeliğe de işaret olabilir

Progesteron ilaci kullandinizmi e2 değerine baktirdinizmi
hayır canım hiç ilaç kullanmadım e2 ye de bu ya baktırmadım pik göremeyince progestoron baktırdım bildiğim kadrı ile progesteron sağlıklı yumurtlama olmuşmu diye bakılıyor onun için baktırdım ama çok da emin değilim geçen aylatda doktorum onun için bakmıştı diye hatırlıyorum

hayır canım hiç ilaç kullanmadım e2 ye de bu ya baktırmadım pik göremeyince progestoron baktırdım bildiğim kadrı ile progesteron sağlıklı yumurtlama olmuşmu diye bakılıyor onun için baktırdım ama çok da emin değilim geçen aylatda doktorum onun için bakmıştı diye hatırlıyorum
Yumurtlama olmuş gibi sanki umutlandirmak istemem ama eğer adetiniz gelmezse test yaptırın yada evde test deneyin genelde rahim filmi sonrası gebelik olusuyormus hormonlarinizda sorun yoksa pik görmeme sebebiniz belki testi sabah yaptınız fakat yumurta akşam pik yaptı örneğin.hersey gönlünüzce olur insalllah🙏

Yumurtlama olmuş gibi sanki umutlandirmak istemem ama eğer adetiniz gelmezse test yaptırın yada evde test deneyin genelde rahim filmi sonrası gebelik olusuyormus hormonlarinizda sorun yoksa pik görmeme sebebiniz belki testi sabah yaptınız fakat yumurta akşam pik yaptı örneğin.hersey gönlünüzce olur insalllah🙏
bütün değerlerime bakıldı canım hiç birşey çıkmadı yaşım 38 benim biraz o kokutuyor ama amh de 4 çıktı doktorum yaşıma göre 7 8 yaş daha genç yumurta rezervilerin dedi ama işte 7 aydır gebelik olmadı

bütün değerlerime bakıldı canım hiç birşey çıkmadı yaşım 38 benim biraz o kokutuyor ama amh de 4 çıktı doktorum yaşıma göre 7 8 yaş daha genç yumurta rezervilerin dedi ama işte 7 aydır gebelik olmadı
Pcos durumu varmi canim amh yuksek

yok canım hayır amh 7 üstü olursa psoc diyorlar
Adete kac gun var benim mesela daha önce hamile kaldığımda adetin 9. Gunu yumurtlama görmüştüm lh testini ne zaman yapmaya başladın gebelik testi varsa elinde bi dene istersen kan testi vermismiydin

image.jpg

Benden özelde bunları istediler devlete gitsem yaparlar mı acaba bazı doktorlar özelde istenenleri yapmıyor

Haber ederim benimde sat 19 Şubat
Bat 18 Mart
Suan belirti olarak adet sancısı var yaklaşık 1 haftadır var bacak ayak sızlaması mide yanması dün akşam az bi açık kahve akinti içinde vardi bugünde şimdi lavaboda peçeteye gelen açık kahve akinti geldi yogunda degildi afedersiniz
Ben de adet günü hamile olduğumu öğrendim o günden sonra 4 gün falan adet sancısı ve bacak ağrısı çok yaşadım adet olacağım sandım yerleşme kanaması yaşamadım inşallah sizde hamilesinizdir🌸🙏🏻

Ben de adet günü hamile olduğumu öğrendim o günden sonra 4 gün falan adet sancısı ve bacak ağrısı çok yaşadım adet olacağım sandım yerleşme kanaması yaşamadım inşallah sizde hamilesinizdir🌸🙏🏻
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende perşembe akşamı ip kadar akintida leke vardi cuma günü sadece lavoda gelen kahve akinti hatta akşam ped koydum sabah parmak kadar leke vardi bugünde sadece lavaboda kahve kiremit rengi akinti geliyor arada hafif sanci gelip gidiyor bide dün çok kötü mide yanması yaşadım hala var biraz sürekli uykum geliyor uykuya doyamıyorum inşallah yerlesme lekesidir bebeklerim benimledir🙏

Kızlar çatlamanın 11. Günü normal kaset test yaptım erken davrandım çizgi çıkmadı ama t çizgisinin olduğu tarafta pembelik oluştu sonra gitti, bir de testi ilk idrarla yapmadım gece yapmıştımihtimal olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20240323_134005.jpg
    IMG_20240323_134005.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 54
X