- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.721
Beni sen hiç sorma yinede idrarda cıkmazsa kan vericm belki diyorum 2 yükselmiştir adet gününe kadr belki kan değerm artmş olablrde düyrm bilmyrm kafam karışık cnm birde özelde pahalı ya 32 tl ya devlettede baya beklysn. En iyisi adet günü yapcm ben test çıkmazsa kan vericm inş ckar . Sende bir belrtlrr var mı bende arada kasık ağrlarm var o başka yok anam ne zormş ya hamile kalmak beklemesi dert çıkmaması dert offffAynen. Ya iste ya o gunu 1 2gun gecirmeye caliscam da bekleyebiliri miyin bilmiyorun :)) sen canim
Bencede öle çoğu herkes farkna bilr varmyr benm bu sefer şüphelenmemin sebebi belrti. Değil pembe iki damla akıntım oldu kan. Verdm 2 cktı değerm yükselyr sanki ondan şüphelendm ben. Yoksa umut yoktu bendedeaynen canım aslında biz kafayı yediğimiz için bence adet belirtisi sayılan şeyleri gebeliğe yoruyoruz ağrıması şişmesi damarların belirginleşmesi bir kaç ay sonra hatta çoğunda doğuma yakın başlarmış :))
Canım normal regl zamanında olursun ama gebelik varsa en erken iğneden 15 gün sonra tahlillerde çıkıyormuş. Senin regl gününe daha varsa bi test yap bence.Kızlar igneden sonraki 15.gunum gelen giden yok igneden sonra kacinci gun regl olunur
inşallah vardır güzel haberlerini alırız canım benim :)))Bencede öle çoğu herkes farkna bilr varmyr benm bu sefer şüphelenmemin sebebi belrti. Değil pembe iki damla akıntım oldu kan. Verdm 2 cktı değerm yükselyr sanki ondan şüphelendm ben. Yoksa umut yoktu bendede
Ayy sorma sormaa. Ya belirtiler var gibi de yok gibi de. Ama onun mu adetin mi bilniyorum. Sadece aksama dogru bulantilarim baslio bikac saat devam edio. Ama sabah olmasi lazim onunda. Ya bi de dedigim gibi biz hep korunduk ilk bu ay korunmayi biraktik o yuzden ben umutlanmiyorum sansim cok dusuk benim ilk oldugu icin. Ama buyuk ihtimal batin 2gun sonrasi test yaparim. Negatif olursa calistigim ilcede saglik ocaginda calisan tanidigim var ordan kan yaptiririm. Hos kimseye soylemedim istiyorum bebek vs diye herkes sok olur testte bi de cikmazsa daha cok uzulurum herkesde ogrenir de hayirlisiBeni sen hiç sorma yinede idrarda cıkmazsa kan vericm belki diyorum 2 yükselmiştir adet gününe kadr belki kan değerm artmş olablrde düyrm bilmyrm kafam karışık cnm birde özelde pahalı ya 32 tl ya devlettede baya beklysn. En iyisi adet günü yapcm ben test çıkmazsa kan vericm inş ckar . Sende bir belrtlrr var mı bende arada kasık ağrlarm var o başka yok anam ne zormş ya hamile kalmak beklemesi dert çıkmaması dert offff
İnsallah bebis var sende umut verici sey cunku bublarBencede öle çoğu herkes farkna bilr varmyr benm bu sefer şüphelenmemin sebebi belrti. Değil pembe iki damla akıntım oldu kan. Verdm 2 cktı değerm yükselyr sanki ondan şüphelendm ben. Yoksa umut yoktu bendede
Test yapmishmiydin????
Canm benm ilk denememde kimyasal oldu belki sen kalrsn ilk deneme hamile çok okudum ilk denemede kalan belki sende kalmşssndr canm arkadşn varsa kan rahat yaparsn adetn normalde gecikmyrsa bir gün geçse yapabilirsin ckar canm inş tutmştr kız benmklerde herkes üzüldü yalancı gebelk oldgnda ama bence ben nazara geldm insanlara söledk hemen yayıldı snra adete döndü üzüldüm bendeAyy sorma sormaa. Ya belirtiler var gibi de yok gibi de. Ama onun mu adetin mi bilniyorum. Sadece aksama dogru bulantilarim baslio bikac saat devam edio. Ama sabah olmasi lazim onunda. Ya bi de dedigim gibi biz hep korunduk ilk bu ay korunmayi biraktik o yuzden ben umutlanmiyorum sansim cok dusuk benim ilk oldugu icin. Ama buyuk ihtimal batin 2gun sonrasi test yaparim. Negatif olursa calistigim ilcede saglik ocaginda calisan tanidigim var ordan kan yaptiririm. Hos kimseye soylemedim istiyorum bebek vs diye herkes sok olur testte bi de cikmazsa daha cok uzulurum herkesde ogrenir de hayirlisi
Kız ağzın ball damlıyor hadi inşİnsallah bebis var sende umut verici sey cunku bublar
Aynen bende ona cok inaniyorum. Cok kisi arkadasim etraf hep soruyo yok mu yok mu diye. Yok deyip konuyu kapatiyorum yani. Ben kimyasal gebeligi bile ilk kez ogrendim burda nedir nasildir diye hic bisey biomiyorumCanm benm ilk denememde kimyasal oldu belki sen kalrsn ilk deneme hamile çok okudum ilk denemede kalan belki sende kalmşssndr canm arkadşn varsa kan rahat yaparsn adetn normalde gecikmyrsa bir gün geçse yapabilirsin ckar canm inş tutmştr kız benmklerde herkes üzüldü yalancı gebelk oldgnda ama bence ben nazara geldm insanlara söledk hemen yayıldı snra adete döndü üzüldüm bendebu sefer 3 ay olur hatta 3,5 ay olur ondan snra ben. Güvenmyrm nazara inanyrm ya bugn haberde gördm ğnlü kadn 3,5 aylk oldgnu sölyr ve snra bebegni kaybedyr nazar var ya
Bilmiyorumki kuzum:)))olur inshAllah:)))25. Gun yapmıştım negatifti. Bugun 29. Gun.
Geçen ay 28.de olmustum adet. Penisilin iğnesi vuruluyorum geçirdiğim enfeksiyondan dolayı. Acaba ignelerden de gecikme olabilir mi ki
Cok umutlanmadan umutsuzluk olmadan umarim herkes gonlundekine kavusurKız ağzın ball damlıyor hadi inş
Ya ama ben 3 gun once idrar testi yaptim cikmadi regl gunumde yarinCanım normal regl zamanında olursun ama gebelik varsa en erken iğneden 15 gün sonra tahlillerde çıkıyormuş. Senin regl gününe daha varsa bi test yap bence.
Annemde bana nazara geldin dedi)))))cunku ben 1 aya cok shishidim sanki 5 aylik hamileyim konshu kadinin kizida hamileydi benle birgunde kadin beni goruncee aaa ne guzel gexiyorsun yiyirosun benim kizim yataktan cikmiyor kiloda almishsin annem hep soylerki o kadin pis gozlu ben inanmiyorum ama tun konshular o kadinin gozunden nazarindan shikayetciCanm benm ilk denememde kimyasal oldu belki sen kalrsn ilk deneme hamile çok okudum ilk denemede kalan belki sende kalmşssndr canm arkadşn varsa kan rahat yaparsn adetn normalde gecikmyrsa bir gün geçse yapabilirsin ckar canm inş tutmştr kız benmklerde herkes üzüldü yalancı gebelk oldgnda ama bence ben nazara geldm insanlara söledk hemen yayıldı snra adete döndü üzüldüm bendebu sefer 3 ay olur hatta 3,5 ay olur ondan snra ben. Güvenmyrm nazara inanyrm ya bugn haberde gördm ğnlü kadn 3,5 aylk oldgnu sölyr ve snra bebegni kaybedyr nazar var ya
Reglin geçince bir test daha yap. Günün geçer miydi normalde polikistik falan var mı?Ya ama ben 3 gun once idrar testi yaptim cikmadi regl gunumde yarin
13 nisan bakalımInshAllah hayirli haberler verirsin:)))))bat me zaman???
Evet yani evlenmeden once bir ay arayla oluyodum evlenince kilo aldim gecikmeye basladi bu ay polikistik oldugunu ogrendimReglin geçince bir test daha yap. Günün geçer miydi normalde polikistik falan var mı?
InshAllah kuzum hepimizin guzel haberleri olsun13 nisan bakalım)) daha yakın olanlardan güzel haberler okumak istiyorum
Benim tavsiyem testlere guvenmeyin bjrgun dolu birgun bosh ilishkide olsaniz tutar:)))bisheyki hamile deyilken bile 2 cizgi gosteriyor hamileyken 2ci cizgini gostermiyur nasil guveniyorsunuz ya bu testlereKızlar ovulasyom sürekli silik çıkıyor tam ovulasyon gunum 6 sı . Sorum su çizgi silik olarak hamıle kalan var mı? Yoksa yumurtlamıyor muyum????