- 25 Ocak 2017
- 196
- 135
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.461
Hiic bisey hissetmiyorum valla artik ara ara adet agrisi gibi oluyo sadece :)Kız birşey kalmadı 3 gün. Kala ckar belki sende oluyor mu alttan baskı bende o var şuan başka birşey yok :)
Aaa senin umutlar devam ediyor, dur bakalım beraber güzel haberlerini alacağız insaşlahYok kuzum 9 nisan benimki:)))bakalim hayirlisi inshAllah kalmishizdir)))
Ben bu aksam bi bakayim da siparis vereyim bari :)bende cuma soylemistim sali gelir diye bekledim pazartesi geldi :)) hem adet olursan ikisi de bidahaki aya kalir stok
Yoo yoo onlara bakmayin en erken aynen bat gunu ki o bile erken aslinda :)valla benıde aynı şey gıdıklıo . bı arkadas yazmış adete 8 gün kala öğrendım die . ben şok ben iptal
Yapmayinn kizlaaar :) cok cok az kaldi azicik daha sabir :)Kuzu bugün yaptım çıkmadı 3 gün var adete yanii
Hiic belli olmas canim senin zaten regl gunun gelmis haftaya ptesi bile test tapabilirsin hadi insallah guzel haber verirsin bizemerhaba kızlar :) benimde regl tarihim yarın ama 2 gün önce peçeteye pembemsi bir kan geldi dedim regl oluyorum sanırım ama bugün 2 gün geçti hala olmadım. kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var ( her adet belirtisi gibi) ben açıkcası mayıs ayı için deneyecektim bu aydan ümit değildim ama yinede kafa karışık
yok artik ya hangi ara dollendi yerlesti salgiladi idrara gectivalla benıde aynı şey gıdıklıo . bı arkadas yazmış adete 8 gün kala öğrendım die . ben şok ben iptal
Arkadaşlar bazılarının döngüleri 30 33 gün arası bile surebiliyo o ondan öyledir ben çözdüm işi benim mesala 26 gündeyok artik ya hangi ara dollendi yerlesti salgiladi idrara gectiyok anam bizde boyle sans olmaz
olabilir tabiki. p.tesiye kadar olmazsan kan ver bence. senden iyi haberler bekliyorum insallahkızlar benim dün akşam üstü gelen lekeden başka leke gelmedi sarı akıntıya dönüştü ve alt karın kısmımda ve kasıklarımda acı hisseşdşyorum bat günü yarın battan 2 gün önce yerleşme kanaması olabilirmi adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum sarı akıntı var sadece :)
Ben kendimi hangi duvara vurayım ozaman :))) ay allahım zaman da geçmek bilmiyor sanki nerdeyse saatleri sayacagimamin canım inşallah ben bıle 13 nisan olmasına ragmen çatlicam
Haha cnm bemmde öle herkes yap cıkardiyor bende diyorum yapim içimde kalacagınaerkenden yapmayin kizlar ben yaptim pisman oldum. en erken bat gunu yapin net soyluyorum. once yapip negatif cikarsa hep bi soru isareti kaliyo daha cok arastiriyosun sonradan pozitif olur mu vs diye. eger adet olursam 1 ay foruma girmicem inanki hep bu erken gorenler gidikliyo beni
diyosun ki yapmaKuzu bugün yaptım çıkmadı 3 gün var adete yanii
ben göremedım ama demekki çıkmş çıkmasa atmaz heralde. benım de bat 7 ye heveslendırdnkızlar bakın bunu izleyin dpo yu dikkate alın herkesin adet döngüsü bir değil biliyosunuz.Dpo dediği yumurtlamadan sonra geçen gün sayisi bu sizde çıksa görurmuydunuz bayaa dikkatli olmak lazım bende çıktıysa niye bişey göremem
kendını duvara vurma bebek düşmesınBen kendimi hangi duvara vurayım ozaman :))) ay allahım zaman da geçmek bilmiyor sanki nerdeyse saatleri sayacagim
Canm banada o 8 gün varken geldi bende adet olcam sandm erkenden ama gelmedi şimdi batı brklyrm 4 gün kaldı bakalm ama yerleşme olablr cnm senn adete yakn yumurtladgndan yeni yerleşmiş olablr:)merhaba kızlar :) benimde regl tarihim yarın ama 2 gün önce peçeteye pembemsi bir kan geldi dedim regl oluyorum sanırım ama bugün 2 gün geçti hala olmadım. kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var ( her adet belirtisi gibi) ben açıkcası mayıs ayı için deneyecektim bu aydan ümit değildim ama yinede kafa karışık
bencede ondan farkediyo. yumurtlamadan sonraki gunleri baz almak gerekiyor. mesela benim yumurtlamadan sonraki 10.gunde bata 4 gun kaliyor. ama onun 7 kalmis galiba. ikimizde 10.gunde ogrendigimizi farz etsek benim 4 gun kala onun 7 gun kala oluyor.Arkadaşlar bazılarının döngüleri 30 33 gün arası bile surebiliyo o ondan öyledir ben çözdüm işi benim mesala 26 günde
Ama bat ları önemsemeyin önemli olan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde olduğun.benim dpo şuan 11.gün mesela ama bat a 3 gün var anladinmi kuzuben göremedım ama demekki çıkmş çıkmasa atmaz heralde. benım de bat 7 ye heveslendırdn