- Konu Sahibi minik_prince
- #2.441
Asıl güzel haberler senden gelecek, hissediyorum çok yakın :))Guzel haberlerini bekliyoruuuz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl güzel haberler senden gelecek, hissediyorum çok yakın :))Guzel haberlerini bekliyoruuuz:))
Bakalm yarn yapcm inş ckar kuzum sen naptn senn az kaldı test yapsana:)Haber ver mutlaka:))
Canım dün konuyu hiç takip edemedim, senin de kaçtı mı bu ay? Beraber mayıscı mıyız şimdi? :)Hicbishey olmaz moral bozmak yok mayisda artik inshAllah:)))
bat günü geçerse normal testlerden yapabilirsin genelde herkes yakalıoBat gunu gecince de mi onu yapiyoruz :)) daha mi iyi
amin canım inşallah ben bıle 13 nisan olmasına ragmen çatlicamKızlar bende çatlayacağım ya benimki en uzak tarih mi 20 nisan. Çatlarım ben o güne kadar ay inş bekledigimize değer hepimiz çift çizgileri görürüz
Benim daha cok var bekledigimden dolayi parayi saglama aliyorum:)Aaaa ben şok heyecanlandırdın kız beni bende sevindim ne güzel:) yapıyoruz yarın diye:)
inşallah mayıs ta hamile kalırsın canım .Ben bu ay kırmızıları gördüm canım bat artık mayıs başı.
Hepimiz insallah canim benim yaa :) benim cok umudum olmadigimdan bu rahatligim :)Asıl güzel haberler senden gelecek, hissediyorum çok yakın :))
Internette ben 3 tanesini 35 tl'ye mi ne aldim yapmana daha varsa netten soyle. bu ay olmazsa da bi dahaki aya kalir. ama skt bakmadan almaBat gunu gecince de mi onu yapiyoruz :)) daha mi iyi
Yooook caydirmayalimmmm :))) dayanma gucleri az zaten :))Bakalm yarn yapcm inş ckar kuzum sen naptn senn az kaldı test yapsana:)
Yok kuzum 9 nisan benimki:)))bakalim hayirlisi inshAllah kalmishizdir)))Canım dün konuyu hiç takip edemedim, senin de kaçtı mı bu ay? Beraber mayıscı mıyız şimdi? :)
Bi bakayim bende bugun versek ptesi is yerine gelir zaten o da olabolir :)Internette ben 3 tanesini 35 tl'ye mi ne aldim yapmana daha varsa netten soyle. bu ay olmazsa da bi dahaki aya kalir. ama skt bakmadan alma
Hm anladm cnm bakalm benm yarında idrarda cıkmazsa adetm grçer hemen kan vercm:)Benim daha cok var bekledigimden dolayi parayi saglama aliyorum:)
Kız birşey kalmadı 3 gün. Kala ckar belki sende oluyor mu alttan baskı bende o var şuan başka birşey yok :)Yooook caydirmayalimmmm :))) dayanma gucleri az zaten :))
bende cuma soylemistim sali gelir diye bekledim pazartesi geldi :)) hem adet olursan ikisi de bidahaki aya kalir stokBi bakayim bende bugun versek ptesi is yerine gelir zaten o da olabolir :)
valla benıde aynı şey gıdıklıo . bı arkadas yazmış adete 8 gün kala öğrendım die . ben şok ben iptalerkenden yapmayin kizlar ben yaptim pisman oldum. en erken bat gunu yapin net soyluyorum. once yapip negatif cikarsa hep bi soru isareti kaliyo daha cok arastiriyosun sonradan pozitif olur mu vs diye. eger adet olursam 1 ay foruma girmicem inanki hep bu erken gorenler gidikliyo beni
En iyisi kan zatenHm anladm cnm bakalm benm yarında idrarda cıkmazsa adetm grçer hemen kan vercm:)
Kuzu bugün yaptım çıkmadı 3 gün var adete yaniiKız birşey kalmadı 3 gün. Kala ckar belki sende oluyor mu alttan baskı bende o var şuan başka birşey yok :)