- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.421
hahahahah güldürdn benı ya .. ben çalışıorm canım ofisten yazıorm inan böyle vakit daha zor geçio zaten iş de yokKızlar mahpus damında gibi gün sayıyoruz vallahi. Bence bata kadar hergün misafir çağıralım akşama da yorgun düşer uyuruz
İnsallah canim benim . Erken test yapma canim genelde ngatif yapio onlar. Ustunde bile bat gunu yapin diolar moralin bozukurkızlar benimde batım 13 Nisa’n eşimle 6 aydır deniyoruz insallah bu ay tutar bisey merak ediyorum yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben adet sonrası grip oldum grip süresince midem bulandı ancak hala bulanıyo ara ara kendimi şişmiş hissediyorum sanki bulantılarım kusacak şekilde olmuyo dün hem akıntı hemde ara ara kasık agrısı vardı bugünde sadece pembemsi akıntı sizce bende test yapmalımıyım aklıma düştükçe çocuk istegi hep dua ediyorum insallah sizinde gönlünüzden geçen kabul olsun bu ay Beni de dahil edermisiniz
Sen gelirmiydin kız buraya :) nolsun canm aynı evsym dün misafrler vardı baya yorldm bugn dinlenyrm:)
Kız yarn yapacam ben bir arkadaşta bursa yerleşme kanaması yaşamş bizim gibi üç gün kala yap dedi çıkar dedi :)) inş ckar yarn:)Bana o zaman bi marka soyleyiverin test icin :)
kızlar benimde batım 13 Nisa’n eşimle 6 aydır deniyoruz insallah bu ay tutar bisey merak ediyorum yumurtlama günlerinde birlikte olduk ve ben adet sonrası grip oldum grip süresince midem bulandı ancak hala bulanıyo ara ara kendimi şişmiş hissediyorum sanki bulantılarım kusacak şekilde olmuyo dün hem akıntı hemde ara ara kasık agrısı vardı bugünde sadece pembemsi akıntı sizce bende test yapmalımıyım aklıma düştükçe çocuk istegi hep dua ediyorum insallah sizinde gönlünüzden geçen kabul olsun bu ay Beni de dahil edermisiniz
predictor early bence bunu yap 25 tl ama .erken gebelik testi.Bana o zaman bi marka soyleyiverin test icin :)
Kizim bende seni ekledimmm bazi arkadashlarin dediyi gibi isim vermeyilimmmmmİnsallah canim benim . Erken test yapma canim genelde ngatif yapio onlar. Ustunde bile bat gunu yapin diolar moralin bozukur
Ayyy kuzum inshAllah temiz cikar:))))senin bat ne zaman??Ay kızlar burası olmasa beklemekten catlayan tek benim sanardım
Bugun de hormon testi yapıldı, onun sonucunu bekliyorum. İşimiz beklemek
Hadi bakalim :) haber ver bize de :)Kız yarn yapacam ben bir arkadaşta bursa yerleşme kanaması yaşamş bizim gibi üç gün kala yap dedi çıkar dedi :)) inş ckar yarn:)
Sen yapmıcan mı kız:)Hadi bakalim :) haber ver bize de :)
Bat gunu gecince de mi onu yapiyoruz :)) daha mi iyipredictor early bence bunu yap 25 tl ama .erken gebelik testi.
Bat 10nisan ya o gun siparis vercem. Ertesi gun gelse 12sinde yaparim insallah :))Sen yapmıcan mı kız:)
Oo erken gebelk testi. Cnm şimdide yapsan cıkar:)Bat gunu gecince de mi onu yapiyoruz :)) daha mi iyi
Ben bu ay kırmızıları gördüm canımAyyy kuzum inshAllah temiz cikar:))))senin bat ne zaman??
Guzel haberlerini bekliyoruuuz:))Ay kızlar burası olmasa beklemekten catlayan tek benim sanardım
Bugun de hormon testi yapıldı, onun sonucunu bekliyorum. İşimiz beklemek
Haber ver mutlaka:))Oo erken gebelk testi. Cnm şimdide yapsan cıkar:)
Aaaa ben şok heyecanlandırdın kız beni bende sevindim ne güzel:) yapıyoruz yarın diye:)Bat 10nisan ya o gun siparis vercem. Ertesi gun gelse 12sinde yaparim insallah :))
Hicbishey olmaz moral bozmak yok mayisda artik inshAllah:)))Ben bu ay kırmızıları gördüm canımbat artık mayıs başı.