- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.481
benımde 26 canım çok kısa zamanda adet gelio bızım gibilere allahtan kısa sürüodaArkadaşlar bazılarının döngüleri 30 33 gün arası bile surebiliyo o ondan öyledir ben çözdüm işi benim mesala 26 günde
Cokk güzel bir açıklama olmuş kuzumbencede ondan farkediyo. yumurtlamadan sonraki gunleri baz almak gerekiyor. mesela benim yumurtlamadan sonraki 10.gunde bata 4 gun kaliyor. ama onun 7 kalmis galiba. ikimizde 10.gunde ogrendigimizi farz etsek benim 4 gun kala onun 7 gun kala oluyor.
aynen cikmazsa p.tesi kan verirsin senden umitliyim ben demistim ilk kan yaptiginda :))Haha cnm bemmde öle herkes yap cıkardiyor bende diyorum yapim içimde kalacagına
diyosun ki yapma
Canm sende de oldumu yerleşme kanaması felan :) kız yerleşme oldgndan yap ckar dedi o da benm gibi yaşamşmondan yapcam çıkmazsa hiç sıkıntı yok adet geçsin kan vercm:) sen moralini bozma cnm belki grç döllenmedir reglin geçtgnde ckar inş
Aynıyız bendede sarı akıntı var acaba hamileliklemi alakalı :)kızlar benim dün akşam üstü gelen lekeden başka leke gelmedi sarı akıntıya dönüştü ve alt karın kısmımda ve kasıklarımda acı hisseşdşyorum bat günü yarın battan 2 gün önce yerleşme kanaması olabilirmi adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum sarı akıntı var sadece :)
anladım canım ben tahmını yumurtlama hesapladgm için tam kaçıncı gündeyım bılmıorm ama 9 olabilirAma bat ları önemsemeyin önemli olan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde olduğun.benim dpo şuan 11.gün mesela ama bat a 3 gün var anladinmi kuzu
olabilir tabiki. p.tesiye kadar olmazsan kan ver bence. senden iyi haberler bekliyorum insallah
Kız dedgn çıkarsa sana bol bol dua ederm hamişlern duası kabl olurmş:)aynen cikmazsa p.tesi kan verirsin senden umitliyim ben demistim ilk kan yaptiginda :))
Sende sarı akıntı var mı canm bende var anlamadm yaHiic bisey hissetmiyorum valla artik ara ara adet agrisi gibi oluyo sadece :)
bilmiyorum canım ilk defa oluyo böyle ama battan 2 gün önce yerleşme olmaz diyorum kendi kendime o kafamı karıştırıyo yada umutlanmak istemiyorum bilemedimAynıyız bendede sarı akıntı var acaba hamileliklemi alakalı :)
aklimi yitirmemisim demek halaCokk güzel bir açıklama olmuş kuzum
YUMURTLAMADAN 11.GÜN SONRA OLDU HERHALDE ÇOKTA EMİN DEĞİLİMCanm banada o 8 gün varken geldi bende adet olcam sandm erkenden ama gelmedi şimdi batı brklyrm 4 gün kaldı bakalm ama yerleşme olablr cnm senn adete yakn yumurtladgndan yeni yerleşmiş olablr:)
aynen oyle canim. haftasonu cabuk geciverir sık disiniinşallah canım ya bende pazartesiye kadar beklicem hiç olmazdı böyle leke gelirdi akşamına yada ertesi gün adet olurdum ve tekrar akıntıya dönmezdi adet gelene kadar kahverengi leke gelmeye devam ederdi :)
Aynen heyecan doruktailk denemeler artıyor
öyle canım bekliyorum bakalım :)aynen oyle canim. haftasonu cabuk geciverir sık disini
Belli olmaz canm bazıları erken gelyr bazlarn 3 gün önceden diyim test ne zaman yapcksnbilmiyorum canım ilk defa oluyo böyle ama battan 2 gün önce yerleşme olmaz diyorum kendi kendime o kafamı karıştırıyo yada umutlanmak istemiyorum bilemedim
ahahah cikmazsa beddua etme ama ben umitlendirmis olurumKız dedgn çıkarsa sana bol bol dua ederm hamişlern duası kabl olurmş:)
Yarınsa Cnm yarn sabahtan yap inş cıkar ya ilk hamiş haberni alrz:)YUMURTLAMADAN 11.GÜN SONRA OLDU HERHALDE ÇOKTA EMİN DEĞİLİMNORMALDE REGL TARİHİM YARIN TEST YAPSAM ÇIKARMI ACABA ?
Ben gittigidiyor dan aldım cnm laboquick marka 18 ovulasyon 2 gebelik testi 23.90 naBana o zaman bi marka soyleyiverin test icin :)
pazartesiye kadar beklicem canımBelli olmaz canm bazıları erken gelyr bazlarn 3 gün önceden diyim test ne zaman yapcksn
Haha güldürdün kızahahah cikmazsa beddua etme ama ben umitlendirmis olurumama cikicak inaniyorum ben. tam cuma vaktindeyiz sen et yine de dua