- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.501
İnş ckar cnm sen sıkma moralini bozmapazartesiye kadar beklicem canım
Aaa ne uygun, ben en son ovulasyon testini eczaneden almıştım forteks marka içinde 10 adet var ve 60 liraydıBen gittigidiyor dan aldım cnm laboquick marka 18 ovulasyon 2 gebelik testi 23.90 na
hiç zannetmiyorum canım bizim ki biraz sıkıntı eşimin sperm değerleri normalinden biraz düşükYarınsa Cnm yarn sabahtan yap inş cıkar ya ilk hamiş haberni alrz:)
Canım erken daha rahme bebek 7 ile 10 gün içinde yerleşiyor.yerlestikten sonra hif salgılanmaya başlıyor yani şuan yeni kuzum benim de mesela 11.günün bugün ama çıkmadı bekle benceYarınsa Cnm yarn sabahtan yap inş cıkar ya ilk hamiş haberni alrz:)
inşallah canım bnm güzel haberler alalım hepimizİnş ckar cnm sen sıkma moralini bozma
Yüce rabbim o kadar büyükki inan neler gördüm hiç umudu olmadgı zamanlarda olur hamile kalan cok insan var inş sennde olur cnm hiç bozma moralnihiç zannetmiyorum canım bizim ki biraz sıkıntı eşimin sperm değerleri normalinden biraz düşükbide bizim ilişki yumurtalama haftasonın son günü oldu o yüzden çok ümidim yok bence ben pazartesiye kadar bekleyeyim
Amin cnminşallah canım bnm güzel haberler alalım hepimiz
Benimki de düzenli olursa 20nisandan sonra olmalı 5 gün oldu daha biteli yumurtlaKızlar bende çatlayacağım ya benimki en uzak tarih mi 20 nisan. Çatlarım ben o güne kadar ay inş bekledigimize değer hepimiz çift çizgileri görürüz
Bende nette araştırdım herkes eczanede pahalı deyip netten almış bende öyle yaptım p.tesi kargolandi car.elimdeydiAaa ne uygun, ben en son ovulasyon testini eczaneden almıştım forteks marka içinde 10 adet var ve 60 liraydı
Canm sende bilysn 8 gün önceden 2 cktı brlki atmştr değerim ondan dedm brn idrar yapim ckarCanım erken daha rahme bebek 7 ile 10 gün içinde yerleşiyor.yerlestikten sonra hif salgılanmaya başlıyor yani şuan yeni kuzum benim de mesela 11.günün bugün ama çıkmadı bekle bence
yok ben haftasonu kirmizi karti gorurum ama sizi takipte olucam dualarim sizinleHaha güldürdün kızne bedduası nasip kısmet ckmazsa diğer ay sıkıntı yok :))
Ediyorum canm inş hepimiz alırız iyi haberleri unutlym bende çocgunuzdan var bence hepmzde hamileyiz bak gör:))
Ciddmsn ya bende senn var sanıyrdm batına bizşm gibi inş diğer ay olur cnm iyi haberleni alrzyok ben haftasonu kirmizi karti gorurum ama sizi takipte olucam dualarim sizinle
Canım yarın yap o zaman yükselmişse değerim silikte olsa çıkar biseyler :)Canm sende bilysn 8 gün önceden 2 cktı brlki atmştr değerim ondan dedm brn idrar yapim ckar
İnş canm haber veririm zaten:)Canım yarın yap o zaman yükselmişse değerim silikte olsa çıkar biseyler :)
benim bat yarin. bugun test yaptim negatif. mayisa kaldimCiddmsn ya bende senn var sanıyrdm batına bizşm gibi inş diğer ay olur cnm iyi haberleni alrz
Kız yanlş okumşm adet oldun sandm bende :)benim bat yarin. bugun test yaptim negatif. mayisa kaldim
olmadim ama ben erken gebelik yaptim predictor early. cok once yanlis sonuc verebilir ama 1 gun kala vermez herhalde. yine de adet gelmedigi surece umit vardir tabi. olur da %1 ihtimal haftasonu olmazsam p tesi direk kan veririmKız yanlş okumşm adet oldun sandm bende :)
Hiç bozma moralni adet olmadgn sürece umut vardr belki adetten snra ckar
Belki canm 4 gün geçsn tekrr yap ckar kan da vereblrsn bir tane kız 8 gün kala öğrenmş ben şokoldum yani :) bizde bu şanszlklk oldktan snra adet geçer öle öğrenrz:)olmadim ama ben erken gebelik yaptim predictor early. cok once yanlis sonuc verebilir ama 1 gun kala vermez herhalde. yine de adet gelmedigi surece umit vardir tabi. olur da %1 ihtimal haftasonu olmazsam p tesi direk kan veririm
Ben gebeliği düşündüğüm tarihten itibaren başladım.daha doğrusu doktorum verdi bunla birlikte d vitamini b vitamini klomen verdi bunlar hızlandırır dedi ilk ay ilk deneyim :)Kızlar folik asite başladınız mı ?
aynen valla bizde nerde oyle sans biz anca bat kovalarizBelki canm 4 gün geçsn tekrr yap ckar kan da vereblrsn bir tane kız 8 gün kala öğrenmş ben şokoldum yani :) bizde bu şanszlklk oldktan snra adet geçer öle öğrenrz:)