- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.101
O zaman yap bikac gun sonra canim yaiki gün daha sıkıyım dişimi canım olmazsam yaparım artık hatta yengemle paylaştım bu durumu regli oluyorum ama olmuyo gibiyim diye oda şüphelenmişti ama üstüne düşmedim ben
Yerlesme de olabilir :)canım birde çok affedersin iki gün önce eşimle birlikte olduk ve çok az lekenle tarzı kanam geldi sonra geçti devamı olmadı
Netten alsaydinn :))
kaç güne geliyo canım sipariş verinceNetten alsaydinn :))
Gorunen o zaten gitmem lazim farkindyim :)bence git bi doktora :)
hatta bi korktum canım ne bu diye sonra geçince üstüne düşmedimYerlesme de olabilir :)
Ertesi gün veriyolar hatta bazen gün içinde bile veriyolar sipariş verdiğim saate bağlı ) kargo bedava eczaneden almaya değmez yanikaç güne geliyo canım sipariş verince
Aynen :)) olsun ama bu tur setlerde yas onemli yine de isteAşk olsun sanki sen değilsin bi kadının en güzel yaşları bence:))
Bulundugun yere bagli ama ertesi gun veya 2gun sonra en gec tatlimkaç güne geliyo canım sipariş verince
hatta bi korktum canım ne bu diye sonra geçince üstüne düşmedim
Keşke sende ilk bi doktora gitseydim ne güzel herşeyine bakıyorlar yum kontrollerini yapıyolar , doktora gitmek için illa bişeyin olmasına gerek yok bence bazı insanlar acizlik olarak goruyo ay ne yani benim olur çocuğum ne gerek var fala diye bence bu da gebelik sürecinin en en ilk basamagiAynen :)) olsun ama bu tur setlerde yas onemli yine de iste
hangi siteden aldın canım kaç güne geldi :)papatyakokankadin for example ben , 10 tl ye beş taneyi kaptım benimde iş saatlerinden dolayı kapalı oluyo malesef çünkü:))
Sabredersen bikac gun daha bekle :)Test yarn yapsam mı :)
olmadı netten sipariş veriyim canım pazartesi falan gelir salı yaparım bendeBulundugun yere bagli ama ertesi gun veya 2gun sonra en gec tatlim
Aynen. Ben sirf usenmekten bi de utanmaktan iste gidemedim hep erteliyorum :)Keşke sende ilk bi doktora gitseydim ne güzel herşeyine bakıyorlar yum kontrollerini yapıyolar , doktora gitmek için illa bişeyin olmasına gerek yok bence bazı insanlar acizlik olarak goruyo ay ne yani benim olur çocuğum ne gerek var fala diye bence bu da gebelik sürecinin en en ilk basamagi
Gitti gidiyor dan kuzum (Laboquick Gebelik Testi 5 Adet) di cuma verdim pazartesi geldi :)) haftasonu girdiği için odahangi siteden aldın canım kaç güne geldi :)
Inşallah gerek kalmaz ama yoksa git kuzum bence hiç utanma :))Aynen. Ben sirf usenmekten bi de utanmaktan iste gidemedim hep erteliyorum :)
benim de geçen ay olmuştu öyle korkmuştum.kadın doğuma gittim ama bişi görmedi.canım birde çok affedersin iki gün önce eşimle birlikte olduk ve çok az lekenle tarzı kanam geldi sonra geçti devamı olmadı
Ilişki sonrası gelen kanla ilgili bişey okumuştum mutlaka doktora gözünün diyordu arkadaşımbenim de geçen ay olmuştu öyle korkmuştum.kadın doğuma gittim ama bişi görmedi.
evet ben de gittim hemen ama şükür bişi çıkmadı.sen de git ama mutlaka.Ilişki sonrası gelen kanla ilgili bişey okumuştum mutlaka doktora gözünün diyordu arkadaşım