- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.141
Aynen oyle :)) bikac aya buralarda olursan gorursun benii gercek halimii :))İlk aydan tutmaz olayı senı çok etkilemiş bence .
Ankara benim de :)istanbul canım sen
kızlar ben kan vermicem vazgeçtim.az önce wc gittim çok hafif bi pembelik geldi.kan verip de iyice moralimi bozmayım diye düşünüyorum.
normal kaset tesltlerden mı yokse erkensaat akşam 4 e doğru bi eczaneye gidesim gelio ..şu erken gebelik testlerınden bana 10 tane sar diyesım gelioama yapmıyorum direne direne kazanacağız.bide başka formda bi arkadasın hamile oldugunu gördm bat a 4 gün kala iyice heves ettm .
bencede sen bekle biraz daha ..kızlar ben kan vermicem vazgeçtim.az önce wc gittim çok hafif bi pembelik geldi.kan verip de iyice moralimi bozmayım diye düşünüyorum.
buralardayım canım inş. umarım senınle beraber hamileliğimizi konusacağmzda günlerde gelirAnkara benim de :)
erkenlenormal kaset tesltlerden mı yokse erken
Amin canim benim :) soyle yeni bi baslik acip hamilelik de ne zormus ay suram soyle ay buram boyle diye konussak :)buralardayım canım inş. umarım senınle beraber hamileliğimizi konusacağmzda günlerde gelir
off o zaman ben yapmayım ya yarın 3 gün kalıyo benimde yapayım dedim normal testlerden ama :) uff bu erken olan la gec olanın farkı ne beeeerkenle
Amin canim benim :) soyle yeni bi baslik acip hamilelik de ne zormus ay suram soyle ay buram boyle diye konussak :)
Yapcan miiierkenle
erken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar sonuc verıomş canımoff o zaman ben yapmayım ya yarın 3 gün kalıyo benimde yapayım dedim normal testlerden ama :) uff bu erken olan la gec olanın farkı ne beee
şimdi değilde haftasonu dayanamam heraldeYapcan miii
Erken olanlr icin genelde para tuzagi anlasilmaz o zamana diyorklar genelde. Bide bazi markalari vermisler hep pozitif cikiomus hamilelik olmasa bileoff o zaman ben yapmayım ya yarın 3 gün kalıyo benimde yapayım dedim normal testlerden ama :) uff bu erken olan la gec olanın farkı ne beee
ama yanılanlarda cokmus canım öyle diyolarerken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar sonuc verıomş canım
Haftasonuna dayanan gunune de dayanir be kuzum :))şimdi değilde haftasonu dayanamam heralde
Yok be kuzum :) ne guzel zaman gecmis gitmis bugun :)Kızlar n’aptınız misafirim geldi sabah kahvaltısına birde eve görmeye yeni evliyim ya sabahtan kalktm uğraştm daha yeni gittiler düşünün çok yoruldum
Ee napysnzvar mı haberler
benım ki 13 nisan bekle allah bekleHaftasonuna dayanan gunune de dayanir be kuzum :))