- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.121
geçen ay gittim canım koku ve kaşımtı için ilişki esnasında acı için ama doktor alttan muayene etti ultrasonla ve elle muayene etti hiçbir sorun yok dedi sadece az iltihap var dedi fitil verdi kullanınca geçti başka sorunun yok bu da korkulcak bişey değil korkma dediIlişki sonrası gelen kanla ilgili bişey okumuştum mutlaka doktora gözünün diyordu arkadaşım
Hamile olduğumu sanmadığım için yapasım Yok canım.geçen ay ümitliydim.adet olunca çok üzüldüm.bu ay kafamda olmayacak diye kodladım.pazartesiye kadar olmazsa doktora giderim artıkBence yap sen:)))
aynen öyle canım ben 3 aylık evliyim ama geçen ay gittik eşimle kontrole çok şükür bişey cıkmadıKeşke sende ilk bi doktora gitseydim ne güzel herşeyine bakıyorlar yum kontrollerini yapıyolar , doktora gitmek için illa bişeyin olmasına gerek yok bence bazı insanlar acizlik olarak goruyo ay ne yani benim olur çocuğum ne gerek var fala diye bence bu da gebelik sürecinin en en ilk basamagi
Onlar sansli olanlar biz afetten 5 6gun sonra anca belli oluruz ,:))saat akşam 4 e doğru bi eczaneye gidesim gelio ..şu erken gebelik testlerınden bana 10 tane sar diyesım gelioama yapmıyorum direne direne kazanacağız.bide başka formda bi arkadasın hamile oldugunu gördm bat a 4 gün kala iyice heves ettm .
Benimki belli olmuyor alsam da boş bilsemki hamileyim çifter çifter alırımsaat akşam 4 e doğru bi eczaneye gidesim gelio ..şu erken gebelik testlerınden bana 10 tane sar diyesım gelioama yapmıyorum direne direne kazanacağız.bide başka formda bi arkadasın hamile oldugunu gördm bat a 4 gün kala iyice heves ettm .
ozaman beklemeye devammmOnlar sansli olanlar biz afetten 5 6gun sonra anca belli oluruz ,:))
hem paran gidio hem negatif olunca olmuoBenimki belli olmuyor alsam da boş bilsemki hamileyim çifter çifter alırım
gittiği yere kadar tutucaz kendımızıAyyy kizlar hepinizin yazdiklarini okudum tek tek cvb yazamiyorumama hepinizin fikirlerine katiliyorum yyaaaa bende deli sheytan diyor al yap sora kendi kendimi firenliyorum
bugün geçmedi sanki hiç yaBu zaman neden gecmiyor yaaaa
hem paran gidio hem negatif olunca olmuo..ikizler burcu olmanın verdiği dengesizliği hep yaşıyorum bi yanım al dio bi yanım boşver dio
ama sen sabırlısın ve kararlısın tebrik ediyrum . kararsızlık konusunda hiç ikizlerden almamışsınBenimde yukselen ikizleer :))
gerçekten bugun en uzun gündüz mü ya geçmiyor vakitBu zaman neden gecmiyor yaaaa
Aslinda gunluk hayatta cok sabirsiz bi insanimdir :)) cok umutlu olmadigimdan dolayi oyle biraz. :))ama sen sabırlısın ve kararlısın tebrik ediyrum . kararsızlık konusunda hiç ikizlerden almamışsın
Nerdensin canim :)gerçekten bugun en uzun gündüz mü ya geçmiyor vakit
İlk aydan tutmaz olayı senı çok etkilemiş bence .Aslinda gunluk hayatta cok sabirsiz bi insanimdir :)) cok umutlu olmadigimdan dolayi oyle biraz. :))
istanbul canım senNerdensin canim :)