- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.081
Aynen cnm iki gün daha beklicem :)Valla ustune de olmus olabilirsin bence az kalmis zaten anlamaya canim
canım tabıkı herkesınki farklı .bende emın değilim yumurtlamamın ne zaman oldugundan .takvim indirdim telefonuma adetımde düzenli oldugu için tahmını yumurtlama günlerdnde beraber olduk. onun dısında bir gün arayla birlikte olursan tutma ihtimali çok yüksek diye biliyorum.genelde doktorlar bunu öneriyor. mesela 30 günde bir adet olunan yumurtlaması tahmını 16,gün diolar 28 günde bir adet olana yurtlaması tahmını 14,gün diyolarYa bak iste genelde boyle herkesin döngüsüne göre değişiyor tabi.benim 13.gün oldu yumurtlama ve biyerde okuduguma göre 14 gün sonra adet olunulur yaziyodu.ama benim takvim gecen subatta kimyasal yasadigim icin biraz tuhaflasti.mesela senin yumurtlaman 12.gün 12+14=26 .herkeste bu böyledir diye biliyorum
Ay insallah 23ude benim dogum gunum bana hediye olaa keskeYaa inşalla h benim de bat günün 9 nisan bizim yildonumumuz yani sevgililik yildonumumuz o yüzden güzel bi haber vermek çok istiyorum
ya bizim de tanışma 10 nisan.ne güzel denk gelir.Yaa inşalla h benim de bat günün 9 nisan bizim yildonumumuz yani sevgililik yildonumumuz o yüzden güzel bi haber vermek çok istiyorum
seninki nasıl anladı ilginç benimki bilmez sadece sinirli olursam çok sen hastalancan galiba der normalde cok sakın olduğu için bi ondan anlıyorBende dusunmuyorum soylemeyi hic valla. Dun iste bana sen hasta olcan diye soyleyince bi yuzum dustu ne oldh suratin asildi dedi yok bisey dedim :)
Bana sanki her ay ki belirtilerim gibi geliyo canim ya farklilij hissetmiyorum. Hayirlisi artik :)HAMİLELİKTE YANİ HAMİLEYSEN 1 HAFTA KALA BU BELİRTİLER OLUR MUŞ DİYOLAR
Ay
Ay insallah 23ude benim dogum gunum bana hediye olaa keske
Kuzu kaç yaşındasın sen :)Bana sanki her ay ki belirtilerim gibi geliyo canim ya farklilij hissetmiyorum. Hayirlisi artik :)
bakalım hayırlısı. bende geçen ay senin hissettiklerini hissettim malesef ki bende hasta olum. ama bu ay hiç bi belirti yok normalde başlaması lazım dı ama olsun canımızı sıkmıyor morel bozmuyoruz :)Bana sanki her ay ki belirtilerim gibi geliyo canim ya farklilij hissetmiyorum. Hayirlisi artik :)
Ya cok afedersin canimda dun beraber olduk. Hasta olmama 3 5gun kala bi koku oluyo bende. Dun esim yine o kokuyu almisseninki nasıl anladı ilginç benimki bilmez sadece sinirli olursam çok sen hastalancan galiba der normalde cok sakın olduğu için bi ondan anlıyor
27yim canim. Sen :)Kuzu kaç yaşındasın sen :)
peki o koku için gittin mi doktora normal bişey miYa cok afedersin canimda dun beraber olduk. Hasta olmama 3 5gun kala bi koku oluyo bende. Dun esim yine o kokuyu almis
Aynen canim moral bozmak yok yola devam ediyoruz :)) hayirlisiyla gelsin de insallahbakalım hayırlısı. bende geçen ay senin hissettiklerini hissettim malesef ki bende hasta olum. ama bu ay hiç bi belirti yok normalde başlaması lazım dı ama olsun canımızı sıkmıyor morel bozmuyoruz :)
23 bende canım evleneli 7 ay old benimde sen ne zaman evlendin :)))27yim canim. Sen :)
Ya oyle cok kotu veya agir bi koku degil adet oncesi hafif bi koku gelio ona ait olunca gecio zaten. Kendimi bildim bileli boyle. Bide ben hep duzensizdim evlendikten sonra duzene girdim adetlerde biraz. Kist vardi bende. Valla iyi bisey dehil ama 5yildir hic doktora gtmedimpeki o koku için gittin mi doktora normal bişey mi
Ben darbe zamani evlendim kuzucum :) darbe de kina gecem vardi tam olay yerinde :) temmuzda 2yil doluyo bizim iste. Ne guzel genceciksin masallah :)23 bende canım evleneli 7 ay old benimde sen ne zaman evlendin :)))
canım birde çok affedersin iki gün önce eşimle birlikte olduk ve çok az lekenle tarzı kanam geldi sonra geçti devamı olmadıeşler hep aynı ya.ben de erken gebelik testi yaptığımı söylemedim bile.kan verdiğimi de sölemicem.umutlanıyolar ve daha çok üzülüyolar.
bence git bi doktora :)Ya oyle cok kotu veya agir bi koku degil adet oncesi hafif bi koku gelio ona ait olunca gecio zaten. Kendimi bildim bileli boyle. Bide ben hep duzensizdim evlendikten sonra duzene girdim adetlerde biraz. Kist vardi bende. Valla iyi bisey dehil ama 5yildir hic doktora gtmedim
Netten alsaydinn :))ya çalıştığım yerde yakın eczane yok canım ben çıkana kadarda her yer kapalı oluyor eşime aldırmam lazım şimdi umutlanır yoksa üzülür diye bekliyorum test yapınca benden çok heycanlanıyo
Aşk olsun sanki sen değilsin bi kadının en güzel yaşları bence:))Ben darbe zamani evlendim kuzucum :) darbe de kina gecem vardi tam olay yerinde :) temmuzda 2yil doluyo bizim iste. Ne guzel genceciksin masallah :)