allah çok büyük bitanem sakın kendinide suçlama kızmada, seni o kadar iyi anlıyorumki birşeyi çok isteyince şak diye olsun istiyor, bu hayat içerisinde her şeyde oluyor, mesela bir eşyayı bile kafaya taksak onu almak için bazen sınırlarımızın üstüne çıkıp yinede onu elde ediyoruz çoğu zaman. ama maaleseff ve maaaaleseffff bu bebek olayında kendinden ne kadar ödün versende, ne kadar elde etmek için çırpınsan da olmayınca olmuyor, o minnacık sperme can veremiyoruz, içimizde büyütemiyoruz allahım onay vermedikten sonra. tabii herşey allahın izniyle ama yinede borçla bile olsa sahip oluyoruz çoğu şeye. yani demek istediğim gerçektende bu bambaşka birşey ve bende kesinlikle ne sorun olursa olsun zamanının olduğuna inanıyorum. mesela dün annemin komşusunun sünnet mevlütüne gittik, orda bir kadın inan okdar durumları iyiki fabrikaları yurtdışında yazlıkları falan olan yani normalin üstünde bir zenginliği var, ve daha dün öğrendimki çocuğu evlatlıkmış şok oldum, yani diyeceğim o kadar para inanılmaz zenginliği var ama allahım ona evlat vermemiş, kader işte. ama senin şu avantajın var, ne olursa olsun tıp artık çok ileri artık ne olursa olsun çok zor anne olamamak. bencede biraz normal yolla denemen sanada psikolojik olarak iyi gelecek. ve eminim ki sende ennn yakın zamanda anne olacaksın, yumurtlama günlerini boş geçirme, ben 12 14 16 18. günleri hiç boş geçirmemiştim o ay, artık zorla ama zorlaa iliişkiye giriyorduk o ay, oldu bittiye getirdik ve belimin altına yastık koymuştum 2 tanesinde, mucize eseri hamile kaldım, sizde de neden olmasın?? inşallah seninde bebeğin normal yolla gelecek, seni çok seviyorum tatlım allaha emanett..