- 10 Mart 2010
- 1.459
- 0
Valla bacım doğru diyon bı biz kaldık hem onlar biyere gidemezler teyzeleri olarak yeğenlerimizi bizden haberdar etmeliler :)))
Evet gidemezler vallahi yolarım ulen sizi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bacım doğru diyon bı biz kaldık hem onlar biyere gidemezler teyzeleri olarak yeğenlerimizi bizden haberdar etmeliler :)))
vallai haklısın canım yaaaaa zaten kendimi zor tutuyorum ama dediğim gibi borç gırtlağa kadar sağlık olsun napim eşime diyorum
gel gidelim ünv. hast. tüp olmasa bile bi baksın doktor belki diğerinin göremediği bişey vardır eşimde dur şimdi acele etme diyor ama acele etmemek mümkünmü bu haberlerden sonra ayaklanmış durumdayım yani sayısal neyin oynayımda bari tüpe yetecek kadar para çıkasın yeter başka istemiyom fazlasında gözüm yok
evet evet yarın ilk işim sayısal ya da diğer şans oyunlarından oynamak olcak
bu arada çoookkk moralim bozuk bi öğrenci veliim intihar etti ve öldü yaaa çok üzgünüm bildiğinixz gibi değil
kız bebişten zar zor fırsat bbuldum girdim uykusuzluktan keberiyom heniz alışamadım:)godesimin sonucuna bakim dedim ama daha yazmamışşşşsınnn..kaçta yaptırcan aceba testi...off
biraz önce mesaj attı kanı vermiş
bi saat sona falan belli olur
kız bebişten zar zor fırsat bbuldum girdim uykusuzluktan keberiyom heniz alışamadım:)godesimin sonucuna bakim dedim ama daha yazmamışşşşsınnn..kaçta yaptırcan aceba testi...off
godesin sonucu yüzde 93 artmış yani yüzde binbeşyüz hamileeeeeeeeeeeeeeee
yaaaa ben yazamadan hemen yazmış gene ufaklık yaaa
değerim 163 canımlarım benim çok şükür
yaaaa ben yazamadan hemen yazmış gene ufaklık yaaa
değerim 163 canımlarım benim çok şükür
hadi gözün aydın canım benimmmmmm çoookkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin, oyyy oyyy en miniğimiz seninki şuanda, yerim ben onuu kendine çook ama çookk dikkate et tatlım, en riskli dönemlerin şu anda, boşver iş güç hepsini bırak, bir yemek yap yeter, valla ben öyleydim, hala hazırda daha salmadım kendimi, öyle süpürge falan yaptırmıyor eşim, annemler bana. allaha emanet olun bitanem.
ben dayanabilir miyim sence
iyi yaptın canım benim. Ben telefon trafiğinden yazana kadar sen yazmışsın. :)))
kalp atışını duyarken göriyim seni ağlamada dur
ağlamayacam leeeeeennnnnn