Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben öglen bıraktıgım yerden devam edip okuyodum.şimdi bu sayfaya geldim ancak.şimdide herkes cıkmıs :)))alttakilerrr yazınn kızlarr sempatiksalakcinni
kızlar adet oldum
kızlar dier sayfalarda o kadar çay dan bahsetmişsinz ki cnm çekti çay demledim içiorum hadi sizde gelin içelim
kızlar dier sayfalarda o kadar çay dan bahsetmişsinz ki cnm çekti çay demledim içiorum hadi sizde gelin içelim
kızlar ben sineme üzüldüm ya şimdi moralim bozuktu dahada bozukdu
cnm sinem demek istedin heralde gerçi bende depresyona girmiştim ama artık herşeyi kendi haline bıraktım
,evet sinem diye düzelettim ama off ne bilim elim ayağıma dolandı işte bugun çok içtim bende zaten dün akşamdan beri moralim bozuk off off batsın bu dünyaa klava:
haklısın cnm ya. dediklerin doğru valla.biz aman üşütmeyelim aman ağır iş yapmayalım dioruz herşeye dikkat edioz. ama etmeyenlerin dörder beşer tane çocukları var. nasip demekki bizlerin de olur inşallah..Ya çoğu kişiyi görüyorum hamile hiç uğraşmadıkları halde. Köylerde tarlalarda çalışanların bir sürü çocukları oluyor. Bizim gibi ovulasyon testimi yapıyorlar yada ilişkiden sonra ayaklarını kaldırıp 1 saat yatıyorlarmı. Nasıl oluyor ya. Acaba üstüne gitmekle işlerimi zorlaştırıyoruz. Anlamadım gitti. ters olan bişey var amaaaaa :uhm:
Ya çoğu kişiyi görüyorum hamile hiç uğraşmadıkları halde. Köylerde tarlalarda çalışanların bir sürü çocukları oluyor. Bizim gibi ovulasyon testimi yapıyorlar yada ilişkiden sonra ayaklarını kaldırıp 1 saat yatıyorlarmı. Nasıl oluyor ya. Acaba üstüne gitmekle işlerimi zorlaştırıyoruz. Anlamadım gitti. ters olan bişey var amaaaaa :uhm: