Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bibırakabilsek şu zikkımi kim istemez bırakmayı
haklısında işte ben hamile kalınca zaten allaha sözüm var bırakmazsam günah mecbur bırakıcam
Aaa süper canım. Ama sen şimdiden bırakmaya çalış son ana kadar bekleme :)
azalttım baya bırakırım zamanla belki cnm ama hamile kalırsam el mahkum vereliniortak
iklimcim bende senin yazmış olduğun yemek tariflerine bakıyordum. şu fincanda keki merak ettim valla
iklimcim ben 2 gündür giremiodum yeni okudum. çok üzüldüm senn için ama hayırlısı. bak ben tam 15 gün bekledim. ama biliosun olmadı. adet olmadığım için de kesin gözüyle bakıodum. sonra yıkıldım tabi. belki bi daha ki aya aşılaman tutacak. her şeyde bi hayır var unutma. belki aynı anda hamile kalırız. arkadaşların dediği gibi incir kürünü muhakkak yap. sanki içtiğimiz ilaçlar çok daha iyi mi. ben bi yerde sütle yaptıklarını da okumuştum. nette araştır. incir le hamile kalan çok. hem bebişlerimiz bi gün gelecek ben biliorum. sadece bizimkiler biraz nazlı.........
Şimdi işteyim eve gidim yapcem kocama.
kızlar adet oldum
kızlar adet oldum
bilmiyorum kahverengı ped koydum bakalım bı yakınaaımda kurandaydım agrım vardı baktım kahve rengı ped koydum onada vurmus cogaloıcakmı herald eole gorunuyo eşim cok uzulıcek ben cıktım yatıcam bys kızlar bana dua edın