- 13 Kasım 2009
- 288
- 0
Tamam canım hadi hayırlısı. Bizimle paylaşırsın pazartesi
sagol canım inşaallah bu sefer olmuştur allah sanada nasip etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım hadi hayırlısı. Bizimle paylaşırsın pazartesi
sagol canım inşaallah bu sefer olmuştur allah sanada nasip etsin inşaallah
godes şu iklimi dürt yoksa ben dürtcem kafamçokkarıştı
Neyse müsait olunca yazar zaten. Belki önemli bir işi çıkmıştır. Bişey sorucam benim nikim yanında eklemiş olduğum foto görünmüyor niye acaba bir yerde yanlışmı yapıyorum.
profilinde var resim ama burda gözükmüyo kullanıcı panelinden avatar seç kendine canım
amin canım....inşaallah allah dileyen isteyen herkese nasip etsin
günaydın kızlarr
dün gece kavga biraz daha uzasaydı bugun yoktum burda akşam saat ikiye kadar tartıştık eşimden hiç duymadığım şeyleri duydum bende herseyimi hazırladım gidiyordum bugun annemin evine. ama sonra özür diledi bilmiyorm gitsemmi o işteyken geldiğinde göremesin beni ama gidersemde bi daha dönmem ki :1no2:
slm arkadaşlar
bende ayın 19 da aşılama oldum ve dün kan tahlili yaptırdım ve sonuıç145,6 çıktı daha aşılamayı yaptıralı 12 gün oldu sizce nasıl bi sonuç
üzülme tatlım ya(biliyorum desemde demesemde üzülüyorsun)....bak bi dahaki ay 2 tane vurulursun iğnelerini daha güzel gelişir yumosların .ne kadar iyi gelişirse ihtimalde yüksek olur....susmasanıza kızlar bişi deyin :sinifsinif:
susmasanıza kızlar bişi deyin :sinifsinif: