- 22 Ocak 2010
- 5.481
- 0
- 44
oluyor canım ama ara ara sürekli degil
Hımm okey. Senin kaçıncı aşılamandı peki.
ınşallah hepimiz hamile kalırız yaaaaa.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyor canım ama ara ara sürekli degil
bende hiç böle belirtiler yok canım bende pazartesi ye kadar hastalanmazsam eger gidicem.haberlerini bekliyorum canım.var bence sende...doktorum pazatertesi tekrar yapalım yükselip yükselmediğine bakalım dedi
bende hiç böle belirtiler yok canım bende pazartesi ye kadar hastalanmazsam eger gidicem.haberlerini bekliyorum canım.var bence sende...
Hımm okey. Senin kaçıncı aşılamandı peki.
İnşallah hepimiz hamile kalırız yaaaaa.
bende hiç böle belirtiler yok canım bende pazartesi ye kadar hastalanmazsam eger gidicem.haberlerini bekliyorum canım.var bence sende...
Elfkaya canım nerdesin. Umarım yanlış bişeyler yapmıyorsundur.
2 ci aşılama canım
burdayım canım gitmedim daha bi yere eşim arıyor sürekli köpek gibi pişman dediklerine ama ne fayda yine onların istediği olcak bıktım ya ben valla bıktım
5 yıldır bekliyoruz diyince acaba dedim kaçıncı aşılama. İnşallah 3. aşılamaya gerek kalmaz.
inşaallah sende soonuç iyi degilmi
Sonuçu bekliyorum pazartesi yapıldı aşılamam. benim 3. aşılamam. Hiç bir sorun olmamasına rağmen 8 aydır olmuyor
allah nasip etsin canım ben plk over var bide kan pıhtılaşması ve 4 tane düüğüm var
inşaalah olmuştur kan pıhtılaşma iğnesi vuruluyorum hergüm göbekten sonuç acaba yalnışmı diyede şüpheleniyorum
İnşallah yalnış değildir. Allah gönlüne göre versin. Doktorun yorum yapmadımı
pazartesiye kadar bekleyelim bi daha bakalım deditükselip yükselmediğine bakacak
mafoldumben
yok anam yok bu kız bizi deli eder saçından tutup anlattırcan illa kaydirigubbakcemile
kız çabuk ol sonra okursun sen yaz ne oldu ne dedi dr. klava: