Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinirden ölmek üzereyim
ben gidiyorum bütün gün bilgisayar başındayım biraz uzanayım. yarın görüşürüz. Elfkaya bekleyin gelicem dedi bizi ekdi galiba :)
İklimcim sanada yarın için bol şans diliyorum. Umarım güzel haberlerle dönersin.
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
kafayı yiycem vallahada billahada
ya dedimya iklim kaynanamlar maddi destek vermio diye eşim geldi şimdi babam 1000lira para istiyo dedi gelde kafayı sıyırma zaten benim 3000 lira borcum var onlardan kuruş almadım onlar bizden istiyo düşünebiliyormusun
iklim bu kaçıncı canım bir değil iki değil
durduk yerde iş çıkarıyorlar arabaları var araba değiştiriyorlar hep boşu boşuna araba alırkende verdim 1000 lira ondan öncekilerde var offf ben bugun borç alıp gittim doktora bir kere kuruşun varmı die bile sormadılar umurlarında sanki allaha havale ettim
ama vermicem o parayı eşimle kötü olursam olayım banane oda gözünü açsın
cnm 3.4 tane vardı oluşmuş ama boyutları mini daha 6mm falandı bakalım yarın son durum ne olucak ay bide ufaksa daha al bi kutu daha iğne :sinifsinif:
iklim bu kaçıncı canım bir değil iki değil
durduk yerde iş çıkarıyorlar arabaları var araba değiştiriyorlar hep boşu boşuna araba alırkende verdim 1000 lira ondan öncekilerde var offf ben bugun borç alıp gittim doktora bir kere kuruşun varmı die bile sormadılar umurlarında sanki allaha havale ettim
ama vermicem o parayı eşimle kötü olursam olayım banane oda gözünü açsın
Canım benim demek istediğim aşılama günü USG kontrolü yapmadı, ve sonrasında da kontrol falan yok. Bazı kişilere aşılama günü de bakılmış yum. çatlamış mı diye. Yani en son çatlatma iğnesi günü bakılmıştıneee aşılamadan önce ve sonra hiç kontrol etmedimi beni 2 günde bir alttan çatalda muayene ediyo dr benimde devlet araştırmaa gerekmezmi bakmadan nası karar verdi yaa hay allahım belki yumurtan oluşmadı ohaoldumsmile
Tşkr ederim cevabın için. Forumda bazı aşılama apan kişilerde aşılama günü ve sonrası da USG kontrolü yapılmış, demek ki Dr.una göre değişiyor.sultanpendik bende aşılama gününe kadar sürekli kontrole gittim yumurtalıkların tam büyüdüğüne emin olduktan sonra doktor çatlatma iğnesi yaptı ondan sonra bende muayne olmadım. Sonra aşılama yaptı ve 14 gün bekliyeceğim. Eğer çatlatma iğnesi olana kadar sürekli kontrollere gittiysen ve yeterli büyüklüğe geldiğininde çatlatma iğnesi yaptıysa sorun yok.
oo çok ii maşallah . onlar dahada büyümüştür şimdi,, yarın belkide aşılama saatini konuşacaksınız hadi ii haberlerle gel inş.
iklim yarın kaçıncı günün ..inşallah güzel haberlerle gelirsin yumurtalar büyümüştür..
adım adım yakalşırsın bebeğine...
Canım benim demek istediğim aşılama günü USG kontrolü yapmadı, ve sonrasında da kontrol falan yok. Bazı kişilere aşılama günü de bakılmış yum. çatlamış mı diye. Yani en son çatlatma iğnesi günü bakılmıştı