Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallah hareket attikce regl sancılarım gıbı oluyo kayın validem cagırdu bende cok ıstıyo bebek ama iş buyurmaları bitmiyo kaçtım valla ben yürümeye korkuyorum lmaz:
hayır allah gösretmesin altlı ustlu aman en azında istedigimde evime cekilbeiliyorum
on gunde bırmı ohh valla ne guzel...
oh be hep tedavilerdenmi bahsedicez azıcık konu değişti iyi geldi valla. Dedikodu dozunda olduğu sürece güzel ya
inanmam konumuz degl ama bana inandırıcı gelmıyo benımkı annecım der kocam benı yanındabenı sevsin kudurur ıyı nıyetlı olsa yapar mı ama sıze bıse anlatıyımda sasırın benım valıde sımdıden bı hayeller kuruyo anlatamam ok dıyom kursun benım gıysılerıme varana kadr 1 evıne besık alcakmıs 2 ben onun ev işlerinı yapcakmısım o bebegımı gezdırıcekmıs 3 aklında bı hamıle elbısesı varmış ondan gıyıcekmısım ee desen dahada sayıcakta ben kafasına uymak ıstemıyon sonra allahın gucune gıtcek napıyım buda benım ımtıhanım:teselli:
ben çıkıyorum eve gidim bu kadar çalışmak yeter :))))) (bugün hep kaytarmakla geçti valla)
Görüşmek üzere artık gece girerim.
sinem cim seni çok ii anlıorum. aynı sorun bende de var. valide sorunu yani. bizimde binalar yan yana çok zor bi türlü gönüllerini yapamıosun
bugün tedavim başaldı ilk iğnemi oldum pazartesi kontrolüm var..aşılama tarihi daha belli değil sonuç bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum..
bende klomene p.tesi başladım cumaya bitecek. ayın 3ündede kontrole gideceğim.
seni dr ilaç bitiikten sonra ne zaman çağırdı.
sen iklim ve ben tahmini aynı zamanlarda aşılama olacağız gibi.