- Konu Sahibi handan1976
-
arkadaşlar merhaba,
doktorum banada uzun protokol demişti bende adetin 21. günü lucrin e başlıcam sanmıştım ama bugün hemşireyle görüştüm nisan daki adetinin 2. günü doğum kontrol ilacıyla başlıcaksın dedi tecrübeliler yardımcı olabilirmı bana bu konuda böyle yaptıran varmı yoksa hemşire karıştırdımı acaba doktoru cepten arasammı karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz ???haftaya perşembe rapor çıkarmak için gitcem hstaneye ...
aayy üüff yaa keşke geçen hafta doktora ayrıntılı sorsaydım çok kafam karıştı ne yapıcamı bilmiyorum bana akıl verin nolurrÇok üzgünüm çoook
sevgili teacherrose,
inşallah dediğin gibi nisanın ortasında mutluluk çığılıkları atarız hep brlikteaslında ben ilk denememi geçen sene ağustosta başladım.Eylülün 2 sinde 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı. 2 ci denememde dondurulmuş embriyolar ile 4 tane transfer edildi herşey çok yolundaydı ama yine olmadı.Arkadaşım şimdi biz poliskistik ever olduğumu için çok yumurta bizde gelişiyor bu yüzden yumurta toplanırken çok işleme maruz kaldığın için asıl ağrılar yumurta toplama işleminden sonra narkozun etkisi geçince oluyor.Ama doktor çok önemli OHSS durumumuz da var biliyorsundur.daha doğrusu benim doktorum ilk denemede Birgül önce sen önemlisin eğer OHSS riski taşırsa embriyoları dondurur daha sonra devam ederiz demişti ama öyle bişey olmadı Allahtan...Transfer esnasında öyle abartılacak hiç ağrın olmuyor sakın korkma sadece sakin olman gerekiyor. Vücüdüna gevşemesi için emredeceksin. Beyninden sinyaller gönder.-) sağ ayağım gevşe sol ayağım gevşe diye..bu çok önemli ve lütfen o sırada dua et..Deki Allahım bana en hayırlı ola evladı nasip eyle..Başka soracakların olursa burdayım..sevgiler..
sevgili teacherrose şimdi okudum son yazdıklarını...keşke doktoruna sorsaydın..bence teredüt etme ara sor..yada hemişireye tekrar ara sor deki böyle başlayacaktım ama böyle söylediniz tam olarak amacını öğrenebilir miyim de..
canım benimde uzun protokoldü.lucrin başlamıştım.ama tam ikinci ilaca geçerken kist oluştuğunu gördü doktorum.ve doğum kontrol hapı kullandırdı 17 gün sonra lucrine başladım.kist gitsin diyeymiş.hakkatende gitti sonradan.
canım benimde uzun protokoldü.lucrin başlamıştım.ama tam ikinci ilaca geçerken kist oluştuğunu gördü doktorum.ve doğum kontrol hapı kullandırdı 17 gün sonra lucrine başladım.kist gitsin diyeymiş.hakkatende gitti sonradan.
nisanda allah izin verirse..geçmiş olsn ..illa patlatmaya gerek yok kisti.bnimkini patlatıcaktı bn narkoz istedm oda doğum kntrol verdi düşsn die.düştü.sadece bi ay daha uertelnmiş oldu tedawi.kşke sende öle yapsaydn canım.ikimiz iiçinde inşallah hayırlısı olsn
ArkadaŞlar tedavİlerİnİz nasıl gİdİyor[/QUOT
henüz başlamadım bu ayın 27sinde başlıcam iğnelerime.az kaldı inşallah bi aksilik çıkmaz.handancım senin tedavin başladımı?tam olarak nezaman başlıyosun ?
ArkadaŞlar tedavİlerİnİz nasıl gİdİyor[/QUOT
henüz başlamadım bu ayın 27sinde başlıcam iğnelerime.az kaldı inşallah bi aksilik çıkmaz.handancım senin tedavin başladımı?tam olarak nezaman başlıyosun ?
merhaba canım ben henüz tedaviye başlamamdın o günü iple cekiyorum şuan hormon hapı kullanıyorum dok adetimin 2 günü cagırdı bakalım ne olacak ben marta yında başlamam gerekiyordu ama dok sanırım uygun görmedi nisan ayına kaldım hayırlısıs tabi
merhaba arkadaşlarım,
bugün doktora kontrole gittim. puregon kullanmaya başlamıştım 6 günüm bugün perşembe gününe randevu verdi.bakalım herşey yolunda giderse önümüzde haftanın sonuna doğru yumurtalara toplanacak dedi. duruma göre ya 3.gün yada 5.gün transfer yapacak.Handancım sen diliyorum tez zamanda regl olursun. iğnelerden hiç korma
insülin iğnesi gibi ilk iğneler ...hiç acıtmıyor..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?