aaa canım merabaa iyiyim valla ne olsun işte yeniden başlıcaz tedaviye. Kasım ayında kürtaj olmuştum hatırlarsan e doktorum hazır olduğumu söledi bende kendimi hazır hissediyorum.canım ben yine anatolia da başlıyorum tadavime hakan hocayla yola devam
ya bende uzun zamandır girmedim buraya.hayatım senin sonucunun ne olduğunu bilmiyodum birden kayboldun o zamanlar topiglerine yetişemiyodum.pozitif sonuç aldığını bilmiyodum ayy canıım çok üzüldüm neden kaybettin bebeklerini?ayy ikizmiydii geçmiş olsun bitanem inşallah busefer yüzümüz güler[/Qcanım benım sonucum bayramın 1 gunu bellı olmustu yazmıstım ama bayram telası görmemıssındır aslında degerlerım cok ıyıydı 2 ye katlanarak arttı 4 testte az bır dusme oldu usg de burdakı dr um gelısmemısler dedı yıkıldım hıc beklemedıgım bı gelısmeydı aralıkta kurtaj oldum 3 ay oluyo yarın bulent hoca genetık test yapalım dedı bırı ıyı cıktı karyotıp analızı de 2 nısanda cıkıyo sanırım nısan ayı ıcınde tekrar denıyecegım bende yıne anatolıada bulent hocaya gıdıcem hocadan cok memnunum guven verıyor bana ıkızmıydı demıssın 3 tane embrıyo koymuslardı ınsallah bu kez yuzumuz guler