• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

handan benimde fsh hormonum çok yüksek çıktı 19,8 dr bana vitamin birde zinco verdi eşimle birlikte içiyoruz evet benim son hakkım 1500 tl hast ödencek ilaçlarımıda raporlu aldım hazır adet olunca inş fsh düşerde hayırlısıyla tedaviye başlayabiliriz

kızlar merhaba hepinize.bende yaklaşık 4 senelik evliyim.polikistik over var bende.eşimde problem yok.bir kez gebe kaldım düşük yaptım.ocakta tüp bebek tedavisine başladım.yumoşlarım toplandı.bende ohss oluşma riski çok fazla olduğu için yumoşlar donduruldu.şimdi 2ay aradan sonra tekrar başladım tedaviye.nisan 4 yada 5 (bir aksilik çıkmaz inşallah) transfer olucak.6 adet blastokist evresinde yumoşum var.dün ilk kontrolüme gittim doktorum herşey yolunda dedi.30 martta kontrolüm var.kan tahlili ile bakılacak değerler var.rahim kalınlığına bakılacak.sonra netleşecek zamanı.hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun.

kızlar merhaba hepinize.bende yaklaşık 4 senelik evliyim.polikistik over var bende.eşimde problem yok.bir kez gebe kaldım düşük yaptım.ocakta tüp bebek tedavisine başladım.yumoşlarım toplandı.bende ohss oluşma riski çok fazla olduğu için yumoşlar donduruldu.şimdi 2ay aradan sonra tekrar başladım tedaviye.nisan 4 yada 5 (bir aksilik çıkmaz inşallah) transfer olucak.6 adet blastokist evresinde yumoşum var.dün ilk kontrolüme gittim doktorum herşey yolunda dedi.30 martta kontrolüm var.kan tahlili ile bakılacak değerler var.rahim kalınlığına bakılacak.sonra netleşecek zamanı.hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun.

inşl canım hayırlı habeerlerini burdan bize yazarsın bizde takip ederiz.

handan benimde fsh hormonum çok yüksek çıktı 19,8 dr bana vitamin birde zinco verdi eşimle birlikte içiyoruz evet benim son hakkım 1500 tl hast ödencek ilaçlarımıda raporlu aldım hazır adet olunca inş fsh düşerde hayırlısıyla tedaviye başlayabiliriz

amin canım inşl benim dışarıdan olacak dok bana fhs için devlet rapor vermiyor dedi. ama elinden gelen indirimide yaptı 2 deneme ücretli 3 deneme ise bedava acıbademde yaptırıyorum ben

Merhabalar arkaşalar,

Bende 16 mart lucrin uzun protokol ile 3.tüp bebek denemesine başladim.Bana en uygun paylaşım noktası burası sanırım çünkü aynı dönemde aynı heyacanları yaşayacağız.Diliyorum aynı sevinçleride paylaşırız.Benim sağ tüpüm tıkalı sol tüpte işlev görmeyecek durumda ayrıca pco luyum. Bugün 10 gün lucrin vurunuyorum.Yarın Dr.randevum var bakalım dua ediyorum isteyen herkes için Allahım hepimize ol desin..Sevgiler

kizlar allah yardimciniz olsun insallah hayirli sonuclar alirsiniz mevlam yuzunuzu hatta yuzumuzu guldursun

bendenizde bu ayın 27 sinde iğnelerime başlıyorum bu üçüncü denemem olucak. yine karnım elek gibi olucak, su içtiğimde fiskıyelerin seyrine doyum olmucak:roflol:benim hiç bi.. bişeyim yok eşimin sayı azlığı var sanırsam:uhm: zıplayan çekirgelerim inşallah üçüncüde zıplayamıcakyerimseniben

angel nerde yaptırdın tedawilerini?şimdi nerde düşünüosun?

başvurduğunuz merkezler rapor konusunda yardımcı oluyormu.Ben kocaeli hastanesine başvurdum rapor için tedavimi genartta düşünüyoruz.Birde aldığımız raporun ne kadar süresi var tecrübeli arkadaşlar var mı aramızda rapor konusunda...

aaa canım merabaa iyiyim valla ne olsun işte yeniden başlıcaz tedaviye. Kasım ayında kürtaj olmuştum hatırlarsan e doktorum hazır olduğumu söledi bende kendimi hazır hissediyorum.canım ben yine anatolia da başlıyorum tadavime hakan hocayla yola devamkaydirigubbakcemile4 ya bende uzun zamandır girmedim buraya.hayatım senin sonucunun ne olduğunu bilmiyodum birden kayboldun o zamanlar topiglerine yetişemiyodum.pozitif sonuç aldığını bilmiyodum ayy canıım çok üzüldüm neden kaybettin bebeklerini?ayy ikizmiydii geçmiş olsun bitanem inşallah busefer yüzümüz güler[/Qcanım benım sonucum bayramın 1 gunu bellı olmustu yazmıstım ama bayram telası görmemıssındır aslında degerlerım cok ıyıydı 2 ye katlanarak arttı 4 testte az bır dusme oldu usg de burdakı dr um gelısmemısler dedı yıkıldım hıc beklemedıgım bı gelısmeydı aralıkta kurtaj oldum 3 ay oluyo yarın bulent hoca genetık test yapalım dedı bırı ıyı cıktı karyotıp analızı de 2 nısanda cıkıyo sanırım nısan ayı ıcınde tekrar denıyecegım bende yıne anatolıada bulent hocaya gıdıcem hocadan cok memnunum guven verıyor bana ıkızmıydı demıssın 3 tane embrıyo koymuslardı ınsallah bu kez yuzumuz guler

angel nerde yaptırdın tedawilerini?şimdi nerde düşünüosun?

xolix ben geçen sene iki deneme yaptım ikisindede gebelik oluştu fakat biri dış gebelik biride gelişmedi.ikisinide Anatoliada yaptırdım üçüncü tadavime yine anatoliada başlıcam.senin durumun nedir?

okuyorumda herkezin sorunu farklı farklı ama tek bir ortak yanımız var oda evlat özlemi rabbim en kısa zamanda hepimize bu duyguyu yaşatsın

başvurduğunuz merkezler rapor konusunda yardımcı oluyormu.Ben kocaeli hastanesine başvurdum rapor için tedavimi genartta düşünüyoruz.Birde aldığımız raporun ne kadar süresi var tecrübeli arkadaşlar var mı aramızda rapor konusunda...
canım raporu aldığından yani tarih atıldıktan sonra 1 ay süresi var ilaçlar için hast için farketmiyor önemli olan raporunu aldığında hemen merkezle irtibata geçmen lazım inş yardımcı olabilmişimdir

NARGıLE BENDE NıSANDA GENART DÜŞÜNÜYORUM.SEN NEY GÖRE KARA VERDın bu merkeze?inşallah ikimiz içinde hayırlsı budur..

bende nisanda başlıyorum başlıyorum allah izin verirse ilk denemem hayırlı saglıklı evlatlara kavuşuruz inş dua ileyerimseniben

bende nisanda başlıyorum başlıyorum allah izin verirse ilk denemem hayırlı saglıklı evlatlara kavuşuruz inş dua ileyerimseniben

tedavin hayırlı olsun canım beraber başlayacagız allahım bizi bu yolda yanlız bırakmayacak.pozitif sonuçlarla karşılaşacagız inşallah:CüvCüv:

merhaba,

3.tüp bebek denemesine başladım arkadaşım ilk ikisinde herşey normal olmasına rağmen hiç başarı sağlanamadı kısmet olmadı yani:-( ama her ikisindede yumurta toplamadan sonra bu iğneyi kullanıdım. çok iyi bir doktora gidiyorum ve kendisini bebeğin tutunması için en etkili destek olduğuna inadığını biliyorum. Her ne kadar kevgire dönsede kalçan katlanıyorsun işte.Başarılar diliyorum

merhaba,

3.tüp bebek denemesine başladım arkadaşım ilk ikisinde herşey normal olmasına rağmen hiç başarı sağlanamadı kısmet olmadı yani:-( ama her ikisindede yumurta toplamadan sonra bu iğneyi kullanıdım. çok iyi bir doktora gidiyorum ve kendisini bebeğin tutunması için en etkili destek olduğuna inadığını biliyorum. Her ne kadar kevgire dönsede kalçan katlanıyorsun işte.Başarılar diliyorum

senin sorun ne canım benim fhs degerlerim cok yüksekti o yüzden tüp bebek deniyoruz

Back