kızlar merhaba,
bugün doktora gittim benim doktor çok komik bir adam senin canavarları görüyormusun birçok ve kocaman olmuşlar dedi.13mm civarında, e2 için kan verdim. bakalım puregon seviyesini düşürecekler.arayıp haber verecekler ona göre.Çünki biliyorsunuz polikistik over olunca bu durum biraz riskli oluyor. cumartesi kontrol var yine size yazarım zaten muhtmelen önümüüzdeki perş.cuma en geç cumartesi toplarlar.
Senacım bu karışım çok faydalı çok iyi yapmışsınn..İnşallah arkadaşım ben hepimizi öncülük ederim nisan ayında başlayanlar içinden...
Sevgili Keykey kendini bu kadar harap etmen çok özür dileyerek söylüyorum ama çok anlamsız.Denizin dediği gibi yaşın o kadar küçük ki öncelikle hayatın yaşaman gerekiyor. Bu anlamdaki problemini gözardı et demiyorum ama bu senin şu andan en son problemin olmalı. Canım arkadaşım hayatı yaşamak adına o kadar çok güzellik var ki...İnan yaşım 28 olmazsa yada problemim olasa gerçekten biraz daha erteleyebilirdim. Sakın üzme ayrıca karamsar olma negatif enerji hiç kimseye fayda getirmiyor..Benimde kafam karışınca negatifleşmeye başlayınca hemen kendimi olumlu yöne doğru telkin ediyorum.Çünki ancak sen kendine yardım edebilirsin unutma..
Denizcim sanide pozitifliğinden dolayı tebrik ediyorum..Tedavinde de bol şans diliyorum..
Handancım sen nasılsın?
Sevgiler