• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlaar merhaba..
bugün rapor çıkarmak için hastaneye gittim doktorlada görüştüm daha önce söylemiştim ya size hemşire karıştırmış yanlış yönlendiriyomuş beni nerdeyse ama bende o göz varmıı hemen doktora anlattım durumu bugün benim adetimin 21.günü dedim iğnellere başlamamız gerekiyo dedim ama rapor çıkmadı henüz ...o da canım doktorum çok iyi yaa hemen akşam muayenehaneye gelde bende var 1 kutu vereyim dedi...
yani bugün itibariyle bende decapeptyl e başladım ilk kez kendime iğne vurdum ama gerçekten hiiç acımıyomuş.ben önceki aşılamada menogon kullanmıştımda o kalçadan yapılıyo ya hergün aynı saatte eczaneye gidiyodum o yüzden ilk kez kendim yaptım .sanırım bu seferde menogon kullancam çünkü evde iki kutu var geçen seferden hemde daha ucuz gonal-f çok pahalı ama bilmiyorum kararsızım biraz daha zorlayıp gonal-f mi alsam...benneyaptımki
siz ne dersiniz bu konuda ??? birde burada herkes lucrin kullanmış galiba decapeptyl kullanan yokmuu hiiç kimse bu ilaçtan bahsetmiyorda bende ilk kez duydum
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
:CüvCüv:

KIZLAAAAR...BU SAYFA BAYA Bİ DOLMUŞ ŞAKA MAKA..
AMA Bİ LİSTEMİZ YOK DAHA..
OZAMAN HERKEZE TEDAWİLERİNDE HAYIRLI OSSUN DER BAŞARILAR DİLERİİİM
işte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..

1-Handan1976 .........1.deneme
2-doğa87........... 2. deneme
3-S&G
4-xolix06............2.deneme
5-angel08...........3.deneme
6-nargile
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme
9-oferta.......2.deneme
10-gül@end
11-özgezümra
12-birgülT
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut
19-sena81.........2.deneme
20-çaykolik

amin canım inşallah bu bahar bizim baharımız olsun ...ellerine sağlık liste süperr olmuşş..

xolix06 listeye beni yazmışın denme sayısı eksik 1. olacak ve tutacak inşallah benim önümde fazla süre kalmadı da:utangac:

birgulT ben de sana tedavinde başarılar dilerim umarim en kısa sürede hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. kaydirigubbakcemile3

aslında hiç pozitif değilimdir ve çok korkuyorum hele 1 sene gibi (geçen seneki normal yoldan boş gebelikten önce ve sonra) testlerde tek çizgi gördükten sonra test gününden korkuyorum en çok. bilmiyoum ama test yaptırıp kötü sonuç alacağıma adet olduğumu göreyim daha iyi gibi geliyor. diğer yandn biliyorum test de şart çünkü adet olursun ama hamilesindir ya da olmazsın ama dış gebelik vs olmuştur. sonuçta test günü ne yapacağım hiç bilmiyorum. :1no2:
bir yandan da kesin olacak diyorum çünkü yaşıma rağmen 1 sene önce hamile kalabilmiştim ve hormon değerlerim de iyi. adet 2. günü 7 tane folikül vardı ki bu da fena değilmiş yaşıma göre (çok parlak olmasa da). benim dr a benim olasılığım yüzde kaç diye hiç sormadım moralimi bozmayayım diye ama bana sen önce 6 ay dene senin çocuğun olabilir diyen oydu. yani inşallah 1. de olur olmazsa yaza diye umuyorum. belki arada normal yoldan olur. ama inanıyorum olacak.hatta inşallah hepimiz nisanda hamile kalacağız kaydirigubbakcemile2

kızzlaar kimse yokmuuu ...sanırım decapeptyl kullanan yok herhalde hiç kimse cevap vermediğine göree..yaa şimdi endişelenmeye başladım işte sadce ben mi kullanıyorum bu ilacı yaa ???

tamam canım genede sağol ...sen ne zamn başlıyosun adet olunca mı ? senin kısa protokol herhalde..

ya ben mart ayında başlayacaktım ama adetimin 2 günü cagırmıştı gitim bana hormon hapı verdi ve önümüzdeki ay başlarız dedi o yüzden kısa yada uzun diye birşey konuşmadık ama benim yumurta yetmezligi oldugu için tahminen kısa protokol olur diye düşünüyorum allah izin veririse nisanda başlayacagım.

Kızlar Günaydın,
Ben yarın başlıyorum kısmetse iğnelerine. Lucinle başlıcam uzun protokol. Sanırım aynı zamanlarda başlıcaz. Hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Beni de listeye ekler misiniz?

Sağol Handancım. Hiç olumsuz değilim sanki olumlu olucak gibi geliyor. Umarım öyle olur. Sadece iğneler ve yumurta toplama işlemi biraz korkutuyor ama başlanmış iş bitmiş iştir. Sonuna kadar devam edicez.

Sağol Handancım. Hiç olumsuz değilim sanki olumlu olucak gibi geliyor. Umarım öyle olur. Sadece iğneler ve yumurta toplama işlemi biraz korkutuyor ama başlanmış iş bitmiş iştir. Sonuna kadar devam edicez.

hayırlı olsun tedavin canım bende bu sefer senin gibi olumlu düşünüyorum hatta yazın hamiş kıyafetleri almayı falan hayal ediyorum allahım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ama çokta kaptırmamalıyız diimii...senağlama
şu göbekten yapılan iğneler korkutmasın canım seni ,gerçi bende bugün henüz 2. iğnemi yaptım ama hiiç acımıyoo o zor değil yani ..yumurta toplama da da uyuyomuşsunya öyle diyolar ben o yüzden ondanda hiiç korkmuyorum çünkü ben rahim filmimide çektirirken uyumuştum süpeerdi hayatım boyunca bu kadar derin uyumamıştım :1closedeyes:
benide sadece ve sadece transfer günü korkutuyooo keşke o işlemide anesteziyle yapsalar çok iyi olurdu ...birde bu sefer ultrasonda sokcakmış doktor ooff yaa kafamçokkarıştı:1no2:

kızlar :nazar:ben:nazar: bu sabah lucrine başladım.haydi hayırlısı inşallah hepimizin kocaman kocaman göbüşleri olurr :teytey::teytey:

selam kızlar
nasılsınız.tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.inşallah bol bol kaliteli yumurtalarınız oluşur.
teacherrose aynı bende senin gibiyim.yazın nasıl hamile kıyafetleri alırım diye düşünüyorum.insanın psikolojisi çok bozuk oluyor.bazen çok umut dolu oluyorum.bazende çok umutsuz.karmaşık duygular yaşıyorum.bu arada bende bu ay martta yasmin kullandım.muhtemelen 2 nisan hastalanırım diye düşünüyorum.bu arada ben adetimin 1.günü lucrine başlıyorum.doktor 3. gün çağırdı.kısa protokol olacak.bazı arkadaşlar diyorlar su gibi tedavimiz akıp geçti.sonuç olumlu oldu diyorlar.umarım bizimde nisandaki tedavilerimiz su gibi akıp geçer.sonuçlarımız olumlu olur.hazırlanan listeye bol bol hamiş sonuçları yazarız.

kızlar merhaba nasılsınız negüzel siz ilaçlara falan başlamışsınız bende o günleri görebilecekmiyim acep benim dok adetimin 2 günü cagırdı onun haricinde birşey demedi bende meraklanıyorum nasıl olacak diye

selam kızlar
nasılsınız.tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.sağlıklı yumurtalarınız oluşsun.
teacherrose bende senin gibiyim.yazlık nasıl hamile kıyafetleri alacağımı düşünüyorum.kafam karmakarışık.bazen umut dolu oluyorum.nisanda hamile kalmışım gibi planlar yapıyorum.bazende umutsuz oluyorum.bu arada ben bu ay martta yasmin kullandım.sanırım 2 nisan gibi hastalanırım.kısa protokol olacak.adetimin 1. günü lucrine başlıyorum.3. günümde doktor çağırdı.
bazı arkadaşlar tedavilerinin su gibi akıp geçtiğini ve olumlu sonuç aldıklarını yazıyorlar.inşallah bizimde nisan tedavilerimiz su gibi akıp geçer.herşey güzel sonuçlanır.yapılan listede bol bol hamiş olur.

Back