- Konu Sahibi handan1976
-
selam arkadaşlar
handancım bu senin ilk denemenmi?
benim ilk denemem uzun protokoldu.şimdiki kısa protokol olacak.kısa protokol en fazla 20 gün sürüyor diyorlar.toplama ve trasfer işlemi dahil.kısa uzun canım farketmez.Allah ne zaman uygun görürse o zaman olacak.ben şimdikinin kısa olmasına sevindim.çok stese girmeden hemen bitecek.hayırlısıyla su gibi akıp geçsin tedavilerimiz.
handancım bişey sorucam sen yumurta kalitesi düzelmek için bu kürlerden hiç uyguladınmı?Senacım senin tedavinde hayırlı olsun umarım son uğraşımız olur hepizin. Allah en hayırlı evladı yada evlatları bu sefer nasip eden. Açıkçası bu üçüncü denemem bundan da olumsuz sonuç olursa çok kolay kendime geleme gibi geliyor. Yanlış anlamayın ümitsiz değilim ama gerçekten kafam çok karışık..[/Qbirgül canım ben bir ara hayit suyu içtim sonra bıraktım bilmiyorum aslında incir kaynatıp içsem iyi olur aslında
handancım günaydın
çok şanslısın bu saate kadar uyu sen biz çalışalımkızlar yarın dr. randevum var bakalım bizim yumurcaklar ne durumda
handancım bişey sorucam sen yumurta kalitesi düzelmek için bu kürlerden hiç uyguladınmı?Senacım senin tedavinde hayırlı olsun umarım son uğraşımız olur hepizin. Allah en hayırlı evladı yada evlatları bu sefer nasip eden. Açıkçası bu üçüncü denemem bundan da olumsuz sonuç olursa çok kolay kendime geleme gibi geliyor. Yanlış anlamayın ümitsiz değilim ama gerçekten kafam çok karışık..
bende nisan da ikinci tup bebek tedavim basliyacak
birinciyi kasimda yaptirdim olmadi embriyolar cok kaliteli degildi
bende kurler uyguluyorum hayirlisi bakalim
ya kizlar ben hic heyecanlanmiyorum hatta korkuyorum
sonuc kotu olucak diye son zamanlarda karamsarliga kapildim
insallah canim bende ve sizlerde kavusursunuz
kimse icin kolay degil bunlar cok agir seyler;
genc yasta bunlari yasamak bana zor geliyor
ben kaldiramiyorum 22 yasina girmeden iki kere tup bebek tedavisi gormus olucam
belki diyeceksiniz biraz daha ara ver ama 3 yil oluyor evleneli dogal yoldan bebegim olmayacagida kesin
bu psikolojiyle hem kendimi hemde cevremdekileri uzuyorum sizlerde boyle dusunuyormusunuz
yoksa ben cokmu karamsarim
insallah canim bende ve sizlerde kavusursunuz
kimse icin kolay degil bunlar cok agir seyler;
genc yasta bunlari yasamak bana zor geliyor
ben kaldiramiyorum 22 yasina girmeden iki kere tup bebek tedavisi gormus olucam
belki diyeceksiniz biraz daha ara ver ama 3 yil oluyor evleneli dogal yoldan bebegim olmayacagida kesin
bu psikolojiyle hem kendimi hemde cevremdekileri uzuyorum sizlerde boyle dusunuyormusunuz
yoksa ben cokmu karamsarim
bende nisan da ikinci tup bebek tedavim basliyacak
birinciyi kasimda yaptirdim olmadi embriyolar cok kaliteli degildi
bende kurler uyguluyorum hayirlisi bakalim
ya kizlar ben hic heyecanlanmiyorum hatta korkuyorum
sonuc kotu olucak diye son zamanlarda karamsarliga kapildim
KIZLAAAAR...BU SAYFA BAYA Bİ DOLMUŞ ŞAKA MAKA..
AMA Bİ LİSTEMİZ YOK DAHA..
OZAMAN HERKEZE TEDAWİLERİNDE HAYIRLI OSSUN DER BAŞARILAR DİLERİİİM
işte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..
1-Handan1976 .........1.deneme
2-doğa87........... 2. deneme
3-S&G
4-xolix06............2.deneme
5-angel08...........3.deneme
6-nargile
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme
9-oferta.......2.deneme
10-gül@end
11-özgezümra
12-birgülT
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut
19-sena81.........2.deneme
20-çaykolik
kızlar merhaba,
bugün doktora gittim benim doktor çok komik bir adam senin canavarları görüyormusun birçok ve kocaman olmuşlar dedi.13mm civarında, e2 için kan verdim. bakalım puregon seviyesini düşürecekler.arayıp haber verecekler ona göre.Çünki biliyorsunuz polikistik over olunca bu durum biraz riskli oluyor. cumartesi kontrol var yine size yazarım zaten muhtmelen önümüüzdeki perş.cuma en geç cumartesi toplarlar.
Senacım bu karışım çok faydalı çok iyi yapmışsınn..İnşallah arkadaşım ben hepimizi öncülük ederim nisan ayında başlayanlar içinden...
Sevgili Keykey kendini bu kadar harap etmen çok özür dileyerek söylüyorum ama çok anlamsız.Denizin dediği gibi yaşın o kadar küçük ki öncelikle hayatın yaşaman gerekiyor. Bu anlamdaki problemini gözardı et demiyorum ama bu senin şu andan en son problemin olmalı. Canım arkadaşım hayatı yaşamak adına o kadar çok güzellik var ki...İnan yaşım 28 olmazsa yada problemim olasa gerçekten biraz daha erteleyebilirdim. Sakın üzme ayrıca karamsar olma negatif enerji hiç kimseye fayda getirmiyor..Benimde kafam karışınca negatifleşmeye başlayınca hemen kendimi olumlu yöne doğru telkin ediyorum.Çünki ancak sen kendine yardım edebilirsin unutma..
Denizcim sanide pozitifliğinden dolayı tebrik ediyorum..Tedavinde de bol şans diliyorum..
Handancım sen nasılsın?
Sevgiler
arkadaslar desteklerinizden dolayi tesekkur ederim
bu tedavimde hep yatmayi dusunuyorum
arkadaslar birsey sorucan eger icinizden hayit kullananlar varsa
mide agrisi yapiyormu
kk ye uye oldugumdan beri kendimi hic yalniz hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?