nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

benim sorunum sağ tüpüm tıkalı sol tüp te tıkalı değil ama çok işe yarayacak durumda değil. Ayrıca polikistik over var canım benim..

benim sorunum sağ tüpüm tıkalı sol tüp te tıkalı değil ama çok işe yarayacak durumda değil. Ayrıca polikistik over var canım benim..

canım bendede pko var benimde ilk tüp bebek denemem inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür... nisan ayının ortalarına doğru inşallah hepimiz burdan pozitiif sonuçlarımızı haykırırız :CüvCüv:
birgülcüm sen bizden daha tecrübelisin anlatabilirmisin biraz neler yaşadığını paylaşırmısın ben çook korkuyorum yaa özellikle transferden çok korkuyorum o kanül varya sokuyolar ondan nefret ediyorum bir kez aşılama yaptırdımda aşılama sırasında canımın acısından ağlamıştım çook kötüydü ...yaa embriyo transferini genel anesteziyle yaptırma şansım yokmu çook korkuyorum yaa bana yardımcı olun kızlaar nolur...:Saruboceq:

Teşekkürler canım.Şu rapor çıkarmak ne zormuş yada bana böyle denk geldi...

herkeze günaydınlar arkadaşlar. bana şu günler gecmek bilmiyor tedaviye başlayacagım günü iple cekiyorum henüz bugün adetimin son günü birdahaki adetimin 2 günü dok gidecegim doktorum ozaman gel d edi.bu ay olmadı. oysaki ne heyecanla hevesle gitmiştim cumartesi günü hayallerim suya düştü 1 ay daha beklemek çok zor geldi bana inşl nisan ayı bir problem çıkmazda başlarım tedavime.:1no2:

arkadaşlar merhaba
bende nisanda düşünüyorum
bizim için 3cü olacak
benim fsh 16 , tedavi olmak için acele etmeem lazım , fsh bilgisi olan var mı ?

selam kızlar
benim bu 2. denemem.bu ay yasmin kullanıyorum.nisan başında adet olunca lucrine başlıyorum.adetin 3. günü doktora gidicem.umarım nisan ayı çok bereketli bir ay olur.sırayla hamiş haberlerimizi veririz.

arkadaşlar merhaba,
doktorum banada uzun protokol demişti bende adetin 21. günü lucrin e başlıcam sanmıştım ama bugün hemşireyle görüştüm nisan daki adetinin 2. günü doğum kontrol ilacıyla başlıcaksın dedi tecrübeliler yardımcı olabilirmı bana bu konuda böyle yaptıran varmı yoksa hemşire karıştırdımı acaba doktoru cepten arasammı karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz ???haftaya perşembe rapor çıkarmak için gitcem hstaneye ...
aayy üüff yaa keşke geçen hafta doktora ayrıntılı sorsaydım çok kafam karıştı ne yapıcamı bilmiyorum bana akıl verin nolurrÇok üzgünüm çoook

bu konuda benimde bir bilgim tok canım.ama gecen hafta dok gittigimde dok banada sordu dosyaya bakmadan dogum kontrol hapı verdik mi sana diye bana vermemişlelrdi sanırım bazı durumlarda veriliyor ama tam olarak bilmiyorum

sevgili teacherrose,

inşallah dediğin gibi nisanın ortasında mutluluk çığılıkları atarız hep brlikteaslında ben ilk denememi geçen sene ağustosta başladım.Eylülün 2 sinde 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı. 2 ci denememde dondurulmuş embriyolar ile 4 tane transfer edildi herşey çok yolundaydı ama yine olmadı.Arkadaşım şimdi biz poliskistik ever olduğumu için çok yumurta bizde gelişiyor bu yüzden yumurta toplanırken çok işleme maruz kaldığın için asıl ağrılar yumurta toplama işleminden sonra narkozun etkisi geçince oluyor.Ama doktor çok önemli OHSS durumumuz da var biliyorsundur.daha doğrusu benim doktorum ilk denemede Birgül önce sen önemlisin eğer OHSS riski taşırsa embriyoları dondurur daha sonra devam ederiz demişti ama öyle bişey olmadı Allahtan...Transfer esnasında öyle abartılacak hiç ağrın olmuyor sakın korkma sadece sakin olman gerekiyor. Vücüdüna gevşemesi için emredeceksin. Beyninden sinyaller gönder.-) sağ ayağım gevşe sol ayağım gevşe diye..bu çok önemli ve lütfen o sırada dua et..Deki Allahım bana en hayırlı ola evladı nasip eyle..Başka soracakların olursa burdayım..sevgiler..

sevgili teacherrose şimdi okudum son yazdıklarını...keşke doktoruna sorsaydın..bence teredüt etme ara sor..yada hemişireye tekrar ara sor deki böyle başlayacaktım ama böyle söylediniz tam olarak amacını öğrenebilir miyim de..

NARGİLE BENDE NİSANDA GENART DÜŞÜNÜYORUM.SEN NEY GÖRE KARA VERDİn bu merkeze?inşallah ikimiz içinde hayırlsı budur..

canım bizde kromozom transkolasyonu var ve Volkan Baltacı'nın bu konuda daha başarılı olduğunu duyduk ve ona karar verdik.Senin problemin ne canım...

benim kısa protokol olacak.tedaviden 1 ay önceki mart ayı adetin 1. günü doğum kontrrol hapı kullanmaya başladım.nisan adetimin ilk günü lucrine başlıyorum.3. gün doktora gidicem.belki seninkide kısa protokol olacaktır.canım doktorunla görüş.

canım bizde kromozom transkolasyonu var ve Volkan Baltacı'nın bu konuda daha başarılı olduğunu duyduk ve ona karar verdik.Senin problemin ne canım...

anladım canım..bizde problem eşimde morfoloji%1.başka bişi varmı bilmiyorum.hiçbi araştırma yapmadık.sadece bir negatif denenmem var okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…