• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar merhaba,
doktorum banada uzun protokol demişti bende adetin 21. günü lucrin e başlıcam sanmıştım ama bugün hemşireyle görüştüm nisan daki adetinin 2. günü doğum kontrol ilacıyla başlıcaksın dedi tecrübeliler yardımcı olabilirmı bana bu konuda böyle yaptıran varmı yoksa hemşire karıştırdımı acaba doktoru cepten arasammı karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz ???haftaya perşembe rapor çıkarmak için gitcem hstaneye ...
aayy üüff yaa keşke geçen hafta doktora ayrıntılı sorsaydım çok kafam karıştı ne yapıcamı bilmiyorum bana akıl verin nolurrÇok üzgünüm çoook

canım benimde uzun protokoldü.lucrin başlamıştım.ama tam ikinci ilaca geçerken kist oluştuğunu gördü doktorum.ve doğum kontrol hapı kullandırdı 17 gün sonra lucrine başladım.kist gitsin diyeymiş.hakkatende gitti sonradan.

sevgili teacherrose,

inşallah dediğin gibi nisanın ortasında mutluluk çığılıkları atarız hep brlikte:-)aslında ben ilk denememi geçen sene ağustosta başladım.Eylülün 2 sinde 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi ama olmadı. 2 ci denememde dondurulmuş embriyolar ile 4 tane transfer edildi herşey çok yolundaydı ama yine olmadı.Arkadaşım şimdi biz poliskistik ever olduğumu için çok yumurta bizde gelişiyor bu yüzden yumurta toplanırken çok işleme maruz kaldığın için asıl ağrılar yumurta toplama işleminden sonra narkozun etkisi geçince oluyor.Ama doktor çok önemli OHSS durumumuz da var biliyorsundur.daha doğrusu benim doktorum ilk denemede Birgül önce sen önemlisin eğer OHSS riski taşırsa embriyoları dondurur daha sonra devam ederiz demişti ama öyle bişey olmadı Allahtan...Transfer esnasında öyle abartılacak hiç ağrın olmuyor sakın korkma sadece sakin olman gerekiyor. Vücüdüna gevşemesi için emredeceksin. Beyninden sinyaller gönder.-) sağ ayağım gevşe sol ayağım gevşe diye..bu çok önemli ve lütfen o sırada dua et..Deki Allahım bana en hayırlı ola evladı nasip eyle..Başka soracakların olursa burdayım..sevgiler..

canım benim yaa çok teşekürler ilgilenip cevap verdiğiniz için...evet o bahsettiğin ohss durumunu bi arkadaşımın ablası yaşamış duymuştum çok kötüymüş gerçekten doktoru 2 ay doğum kontrol ilacı kullancaksın sonra transfer yapıcaz demiş onlarda hemen olsun diye ısrar edince doktorda ben şimdiye kadar hiç bir hastamı öldürmedim risk alamam demiş demekki gerçekten çok ciddi bir olay allahım hiçç kimseye göstermesin ...
yaa doğru söylüyosun aslında ama beynimi bile çalışmıyoki o anda ne sinyali delikafaduldendelikafadulden geçen aşılama sırasında ayaklarım havada çok afedersin kukum doktorun ağzına gircek nerdeyse ben acıdan inliyorum bir yandanda ayetel kürsi okuyom akla bak abdest yok allah afetsin artık sonradan düşününce anladım o sırada kuranı kerim okunmaması gerektiğini...:utangac: birde tavan alçaktı odada bitane spot ışının camı tam oraya denk geliyodu ordanda izledim doktorun neler yaptığını meraklıyımya süreklide soruyom bitiyomu falan diye...
neyse bu sefer daha tecrübeliyim beynimi yönlendircem senin dediğin gibi..

sevgili teacherrose şimdi okudum son yazdıklarını...keşke doktoruna sorsaydın..bence teredüt etme ara sor..yada hemişireye tekrar ara sor deki böyle başlayacaktım ama böyle söylediniz tam olarak amacını öğrenebilir miyim de..

birgulcüm daha rapor çıkarmadım nasılsa rapor için perşembe günü gitcemya o gün konuşurum doktorla artık düşündümde her işte bir hayır vardır belki bir ay atacak ama napalım artık yinede sağol
allahım hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

canım benimde uzun protokoldü.lucrin başlamıştım.ama tam ikinci ilaca geçerken kist oluştuğunu gördü doktorum.ve doğum kontrol hapı kullandırdı 17 gün sonra lucrine başladım.kist gitsin diyeymiş.hakkatende gitti sonradan.

canım benimde geçen aşılamaya başlarken kist oluşmuştu sıvı dolu olanlardan doktor onu patlattı boşalttı oldukça zor bir operasyonu bide ben adetliydim o zaman çok canım acımıştı neyse geçti gitti inşallah bu sefer olmaz öyle bişey ...
şimdi ne durumdasın ne zaman başlıyosun tedaviye ?

nisanda allah izin verirse..geçmiş olsn ..illa patlatmaya gerek yok kisti.bnimkini patlatıcaktı bn narkoz istedm oda doğum kntrol verdi düşsn die.düştü.sadece bi ay daha uertelnmiş oldu tedawi.kşke sende öle yapsaydn canım.ikimiz iiçinde inşallah hayırlısı olsn

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

nisanda allah izin verirse..geçmiş olsn ..illa patlatmaya gerek yok kisti.bnimkini patlatıcaktı bn narkoz istedm oda doğum kntrol verdi düşsn die.düştü.sadece bi ay daha uertelnmiş oldu tedawi.kşke sende öle yapsaydn canım.ikimiz iiçinde inşallah hayırlısı olsn

sağol canım işte doktor bir dakikalık acı hissedersin çok zor değil deyince bende inanmıştım ama acı konusunda artık doktorlara hiiç mi hiiç inanmıyorum :bbo:
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun mutlulukla sonlansın inşallah ..bende az önce diğer sayfalardakilerin doğmamış bebişlerine yazdıkları mektupları okudumda ağlaya ağlaya ...ne kadar zor süreç herkesin kendine göre bir hikayesi var ama hepimizin amacı aynı..inşallah allahım tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun...

öncelikle herkeze merhaba nasısınız arkadaşlar bin an önce adte olmayı bekliyorum inşl busefer bir aksilik çıkmadza bende burdaki arkadaşlar gibi tedavi aşamalarımı yazarım gerciignelerden de orkuyorum nasıl vururum kendime bilemiyorum :(

ArkadaŞlar tedavİlerİnİz nasıl gİdİyor[/QUOT

henüz başlamadım bu ayın 27sinde başlıcam iğnelerime.az kaldı inşallah bi aksilik çıkmaz.handancım senin tedavin başladımı?tam olarak nezaman başlıyosun ?

merhaba canım ben henüz tedaviye başlamamdın o günü iple cekiyorum şuan hormon hapı kullanıyorum dok adetimin 2 günü cagırdı bakalım ne olacak ben marta yında başlamam gerekiyordu ama dok sanırım uygun görmedi nisan ayına kaldım hayırlısıs tabi

merhaba arkadaşlarım,

bugün doktora kontrole gittim. puregon kullanmaya başlamıştım 6 günüm bugün perşembe gününe randevu verdi.bakalım herşey yolunda giderse önümüzde haftanın sonuna doğru yumurtalara toplanacak dedi. duruma göre ya 3.gün yada 5.gün transfer yapacak.Handancım sen diliyorum tez zamanda regl olursun. iğnelerden hiç korma :-)
insülin iğnesi gibi ilk iğneler ...hiç acıtmıyor..

sevgiler

merhaba arkadaşlarım,

bugün doktora kontrole gittim. puregon kullanmaya başlamıştım 6 günüm bugün perşembe gününe randevu verdi.bakalım herşey yolunda giderse önümüzde haftanın sonuna doğru yumurtalara toplanacak dedi. duruma göre ya 3.gün yada 5.gün transfer yapacak.Handancım sen diliyorum tez zamanda regl olursun. iğnelerden hiç korma :-)
insülin iğnesi gibi ilk iğneler ...hiç acıtmıyor..

sevgiler

hadi bakalım inşl bir aksilik cıkmadan yumurtaların toplanır tez zamandada senden güzel haber bekliyorum.inşl bende tez zamanda tedavime başlarım günler gecmek bilmiyor gercekten:1no2:

herkezlere günaydınnnnnnnnnnnn gününüz bugünki hava gibi aydınlık olsun nasılsınız arkadaşlar ben hala bildiginiz gibi günlerin gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum ama geçmekte bilmiyor maşallah başka zaman olsa su gibi gecer :) neyse tedavileriniz nasıl gidiyor ben başlayamadım ama sizinkileri merak ediyorum hangi aşamalardasınız

iyi günler arkadaşlar
bende ilk sayfalarda yazmıştım.nisan tüp bebek kısa protokol olacak.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

ya dok bana henüüz kısa veya uzun protokol diye birşey vermedi ama bende yumurtlama bozuklugu var hani fhs degerlerim yüksek sanırım benimde kısa olur dimi peki kısa olunca nekadar sürüyor ilaçlar transfer falan

kızlar herkeze günaydın gerci öglen oldu ama ben yeni uyandım :) nasılsınız bakalım bir yaramazlık yoktur inşl.

selam arkadaşlar
handancım bu senin ilk denemenmi?
benim ilk denemem uzun protokoldu.şimdiki kısa protokol olacak.kısa protokol en fazla 20 gün sürüyor diyorlar.toplama ve trasfer işlemi dahil.kısa uzun canım farketmez.Allah ne zaman uygun görürse o zaman olacak.ben şimdikinin kısa olmasına sevindim.çok stese girmeden hemen bitecek.hayırlısıyla su gibi akıp geçsin tedavilerimiz.

handancım günaydın
çok şanslısın bu saate kadar uyu sen biz çalışalım:-)kızlar yarın dr. randevum var bakalım bizim yumurcaklar ne durumda:-)

Back