- Konu Sahibi handan1976
benim sorunum sağ tüpüm tıkalı sol tüp te tıkalı değil ama çok işe yarayacak durumda değil. Ayrıca polikistik over var canım benim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sorunum sağ tüpüm tıkalı sol tüp te tıkalı değil ama çok işe yarayacak durumda değil. Ayrıca polikistik over var canım benim..
canım raporu aldığından yani tarih atıldıktan sonra 1 ay süresi var ilaçlar için hast için farketmiyor önemli olan raporunu aldığında hemen merkezle irtibata geçmen lazım inş yardımcı olabilmişimdir
inşallah handan arkadaşım tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin
NARGİLE BENDE NİSANDA GENART DÜŞÜNÜYORUM.SEN NEY GÖRE KARA VERDİn bu merkeze?inşallah ikimiz içinde hayırlsı budur..
arkadaşlar merhaba,
doktorum banada uzun protokol demişti bende adetin 21. günü lucrin e başlıcam sanmıştım ama bugün hemşireyle görüştüm nisan daki adetinin 2. günü doğum kontrol ilacıyla başlıcaksın dedi tecrübeliler yardımcı olabilirmı bana bu konuda böyle yaptıran varmı yoksa hemşire karıştırdımı acaba doktoru cepten arasammı karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz ???haftaya perşembe rapor çıkarmak için gitcem hstaneye ...
aayy üüff yaa keşke geçen hafta doktora ayrıntılı sorsaydım çok kafam karıştı ne yapıcamı bilmiyorum bana akıl verin nolurrÇok üzgünüm çoook
canım bizde kromozom transkolasyonu var ve Volkan Baltacı'nın bu konuda daha başarılı olduğunu duyduk ve ona karar verdik.Senin problemin ne canım...