- Konu Sahibi handan1976
-
günaydın herkesee!! evt handancım maşallah baya bi kalabalıklaştık inşallah bahar listemiz deki herkes bebiş sahibi olur.listedeki biçok arkadaşımızın bilgileri eksik sadece kaçıncı deneme olduğu yazıyo ben herkese tek tek sormak zorunda kalıyorum.kendileri bilgilerini tam verirlerse listeye eklerim.evt canım ya iyiki açmşsın bu konuyu bende elimden geldiğince listelemeye çalışıyorum gerçi xolix toparlamıştı biçoğunu sağolsun. bende devam ediyorum ,edemeyecek duruma gelirsem arkadaşlarımızdan biri devralır o yapar artıkın listelemeyi:lepi:
SAGOL CANIM İKİNİZİNDE ELİNE SAGLIK SİZİ SINIF BAŞKAN İLAN EDİYORUM GELENLERİ YAZARSINIZ ÇOK KONUŞANLARIDA BİR KENARA YAZIN ONLARADA CEZA VAR :roflol::roflol::roflol:
Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Hepimiz birbirimize dua edelim.Biraz önce geldim doktordan ve adetimin 2. günü başlıyoruz.Eşimde kromozom transkolasyonu çıktı PGT yapılacak.Aranızda pgt yaptıracak varmı?
arkadaşlar işte ilk hamilemizz allah analı babalı etsinhihoyyyttebrikler bizede nasip olur inşallahhhışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.......1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç......hamileeeeeeeeeeeeee
27-nrcnözbk....4.deneme
28-selif...........deneme.............Ümraniye...Erdem hastanesi.Dr.Serap Yaltı
29-babuba26.............transfer 2 nisan .....test14 nisan........sonuç..........
30-efa..........mayısta deneyecek
selam kızlar bende cumartesi tüp bebek işlemine başlıyorum.erdem hastanesinde kısa protokol uygulancak:Saruboceq:.kısa protokol hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi lütfen.......:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?