- Konu Sahibi handan1976
-
gerçekten egeliyim tatlım aslen manisalıyım ama evlenince bandırmaya geldiimm yarında testt günümmm her başımı yastığa koyup içim geçtiğinde hep ikizim olduğunu görüom rüyamda.hayırlısı tabiii,,herşey olabilir..sen nerelisin?
slm kızlar bende nisanda başlıyorum hatta bugün akşam lucrine başlıcam inşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş hepimize rabbim meleklerimizi gönderir:CüvCüv::CüvCüv:
merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum
slm kızlar bende nisanda başlıyorum hatta bugün akşam lucrine başlıcam inşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş hepimize rabbim meleklerimizi gönderir:CüvCüv::CüvCüv:
handancım hoşbuldum canım ne güzel sıcak karşıladınız beni çok hoşuma gitti istanbula gidene kadar sizlerle yazışmak isterim daha bugün iğneme başladım ve biraz ağrıdı ve kadadı inşş bu tedavilerde yüzümüz güler kızlar allah yardımcımız olsun
kızlar ya bende tuhaf bişi oldu.tedawiye başlamaya bile korkuyorum.allaaa..normalde bugün adetin 2. günü.bi baktırmam lazım.ama ayaklarım beni geri itioo.yarına erteledm.yarında gtmezsem die korkuyorum.napıcam ya ufffffffffffff......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?