• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

thirdeyes bilgi için teşekkür amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canım....:Saruboceq::Saruboceq:

ben erdem hastanesi dr serap yaltı allah hepimizin yardımcısı osun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok zor bir süreç günler nasıl geçer bilmiyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ben erdem hastanesi dr serap yaltı allah hepimizin yardımcısı osun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok zor bir süreç günler nasıl geçer bilmiyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sende aramıza h.g tedavin hayırlı ugurlu olsun:enbuyukkk:

merhabalar
bende asm de tedavı goruyorum. dr aydın bey.dun yanı 2 nısanda transferım yapıldı.14 unde test yaptıracagım. sabırsızlık ve tedırgınlıkle beklıyorum...tum ısteyenlerın bır an once dıleklerı gercek oldun ıysallah...

merhabalar
bende asm de tedavı goruyorum. dr aydın bey.dun yanı 2 nısanda transferım yapıldı.14 unde test yaptıracagım. sabırsızlık ve tedırgınlıkle beklıyorum...tum ısteyenlerın bır an once dıleklerı gercek oldun ıysallah...

sende aramıza h.g canım hadi bakalım sende nisan hamişi olarak inşl aramıza katılırsın tedavin hayırlı olsun pozitif sonuc diliyorum:1hug:

:nazar:egeli canım tebrikler darısı bizim başımıza inşallah...ama sanırım mutlu haberi alınca bizi unuttun burada hiç mesajını göremedim de neyse canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde bebişin ya da bebişlerin farketmez biz hep burdayız nasılsa... arkadaşlar bu arada benim rapor daha çıkmadı salıya kaldı ama eczacıyla konuştum ilaçlar hakkında çatlatma iğnesi pregnyl piyasada yokmuş bir kaç yeri aradı ama hep yok dediler bugünlerde alan varmı nerden bulcam yaa ööff panik oldum ya bulamazsam bu konuda bilgisi olan varmı ???

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme......21 nisan da Genart ta tedaviye başlıyor
5-angel08...........3.deneme........... Anatolia tüp bbk mrkz. Dr. Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme..........Anatolia tüp bbk mrkz.Dr. Bülent Traş...
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. Dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.........1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç......hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:
27-nrcnözbk....4.deneme
28-selif............1.deneme.............Ümraniye...Erdem hastanesi.Dr. Serap Yaltı
29-babuba26......1.deneme...........transfer 2 nisan .....test14 nisan........sonuç..........
30-mambaa........ 1.deneme......test tarihi 9 nisan.....sonuç...........
31-akasya53.........transfer 31 mart.........test13 nisan................sonuç.............
32-rose,,....................... Eurofertil tüp bebek merkezi Dr. Fuat Ali
33-efa..........mayısta deneyecek

Son düzenleme:
selam kızlar bende cumartesi tüp bebek işlemine başlıyorum.erdem hastanesinde kısa protokol uygulancak:Saruboceq:.kısa protokol hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi lütfen.......:CüvCüv::CüvCüv:
slm canım hayırlı olsun tedavin kaçıncı denemen?

merhabalar
mrb canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız kaçıncı denemen olduğunuda ekle cnm.
angell beni de listeye ekler misin canim? 1. deneme test tarihi 9 nisan
a.s.

canım eklemezmiyim hayırlı olsun inşallah hamileyim diye seslenirsin burdan bize

mrb canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız kaçıncı denemen olduğunuda ekle cnm.

ılk denemem daha çok heyecanlıyım bu yuzden herkes gıbı...

benimde ilk denemem korku ve heycan ikisi bir arada:CüvCüv:inşallah hepimiz muradımıza ereriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende nısan ayında tedavı olanların arasındayım 10 nısanda bı aksılık olmazsa baslıyorum ılaclarıma

adacım az kaldı,ne güzel.bende 21 nisanda başlıyorum.biz mayısa da yazılalaım çünkü mayısa uzar bizim işlem ve sonuçlar..inşallah bu kez başarırız...

Back