- Konu Sahibi handan1976
-
thirdeyes bilgi için teşekkür amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canım....:Saruboceq::Saruboceq:
ben erdem hastanesi dr serap yaltı allah hepimizin yardımcısı osun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok zor bir süreç günler nasıl geçer bilmiyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
merhabalar
bende asm de tedavı goruyorum. dr aydın bey.dun yanı 2 nısanda transferım yapıldı.14 unde test yaptıracagım. sabırsızlık ve tedırgınlıkle beklıyorum...tum ısteyenlerın bır an once dıleklerı gercek oldun ıysallah...
arkadaşlar işte ilk hamilemizz allah analı babalı etsinhihoyyyttebrikler bizede nasip olur inşallahhh
slm canım hayırlı olsun tedavin kaçıncı denemen?selam kızlar bende cumartesi tüp bebek işlemine başlıyorum.erdem hastanesinde kısa protokol uygulancak:Saruboceq:.kısa protokol hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi lütfen.......:CüvCüv::CüvCüv:
mrb canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız kaçıncı denemen olduğunuda ekle cnm.merhabalar
bende asm de tedavı goruyorum. dr aydın bey.dun yanı 2 nısanda transferım yapıldı.14 unde test yaptıracagım. sabırsızlık ve tedırgınlıkle beklıyorum...tum ısteyenlerın bır an once dıleklerı gercek oldun ıysallah...
angell beni de listeye ekler misin canim? 1. deneme test tarihi 9 nisan
a.s.
slm canım hayırlı olsun tedavin kaçıncı denemen?
benim tüp bebek de ilk denemem daha inşallah hayırlısıyla olur.senin kaçıncı denemen?:Saruboceq:
sende aramıza h.g tedavin hayırlı ugurlu olsun:enbuyukkk:
nisan ayında transfer olanlar7olacaklar nerdesinizzz??:CüvCüv:Selam arkadaşlar bugün yumurtaları toplanan varmı?
Benim bugün toplandı da. Neler yapıyorsunuz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?