• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.

1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.......1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç....
27-nrcnözbk....4.deneme
28-efa..........mayısta deneyecek

Son düzenleme:
ilk denemem cnm.özel umut tüp bebek merkezi.dr.enver kurt.4nisan transfer 19 nisan test günü cnm.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

sende bendensin özgecim benimde ilk denemm ve sonucum cuma belli olucak allahın izniyleeee kız inş hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

inş heğimiz hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

Kızlar benide ekleyin listeye bende uzun protokol devam ediyorum beylikdüzü medicana doktorum aysun güney 2. denemem ilk denemem başarılıydı fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim kısmetse pazartesi yada salı opu işlemi olucak herkesin tedavisi hayırlı olsun allah herkesa sağlıklı bebişlerle sevindirsin

meraba canım seninde tedavin hayırlı olsun. senin bebeğinin kalbi durmuş, benim ilki gitmiş tüpüme tutunmuş ikincidede kalbi hiç atmamıştı:delphin:inşallah bu sefer başarırız

angell nasıl gidiyor canım adet olmadım ben halen acaba kaçıncı iğnede olurum sen oldun mu

angell nasıl gidiyor canım adet olmadım ben halen acaba kaçıncı iğnede olurum sen oldun mu

iyi canım nasıl olsun işte devam ediyorm iğnelere benim cuma günü adet olmam gerekiyo gecikmezse.ikinci denememde 5 gün gecikmişti de.senin günün geçtimi?

kızım ya meraksız değilim aslında dokuz doğuruom ama kendi kendime söz verdim ogüne kadar idrar testi yapmıycam diee şuunun şurasında ne kaldı zaten hihoyyyt

egeliii insallah hamilesindir :ecrin_bebek:mutlu haberlerini bekliyoruz ve diger bekleyen arkadaslarinda
insallah benimde tedavim kisa sure sonra baslayinca burada sizinle paylasirim

sende bendensin özgecim benimde ilk denemm ve sonucum cuma belli olucak allahın izniyleeee kız inş hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

inş heğimiz hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

cnm hakkında en iyisi olur inşallah.hepimiz bir gün anne oluruz da bütün bu sıkıntılarımızı unuturuz.benimde ctesi transfer nasıl geçer ondan sonra 2 hafta bilmiyorum.bende hiç test yapmıcam diyorum kendi kendime söz verdim.ama ne kadar sadık kalırım bilmiyorum.off ya bu beklemeler ne zor oluyor.bir taraftan hayat devam ediyor.günler geçiyor ama sanki bize hiç geçmiyor.hayırlı haberlerini bekliyorum cnm......

merhaba kızlar içimizde cogunuz tevayiye başlamış bulunuyorsunuz ben bu konuyu açmış biri olarak henüz bir tedaviye başlayamadım 4 gözle bende başlamak için bekliyorum:a015:

merhaba kızlar içimizde cogunuz tevayiye başlamış bulunuyorsunuz ben bu konuyu açmış biri olarak henüz bir tedaviye başlayamadım 4 gözle bende başlamak için bekliyorum:a015:

ay canım ya başlarsın allah hayırlısını versin bide bakmışsın bu günler çoookk geride kalmış.handancım ne durumdasın hormon hapı kullanıyodun dimi?:teselli:

cnm hakkında en iyisi olur inşallah.hepimiz bir gün anne oluruz da bütün bu sıkıntılarımızı unuturuz.benimde ctesi transfer nasıl geçer ondan sonra 2 hafta bilmiyorum.bende hiç test yapmıcam diyorum kendi kendime söz verdim.ama ne kadar sadık kalırım bilmiyorum.off ya bu beklemeler ne zor oluyor.bir taraftan hayat devam ediyor.günler geçiyor ama sanki bize hiç geçmiyor.hayırlı haberlerini bekliyorum cnm......

transferden sonraki o 2 hafta geçmek bilmio ama sabır iştee,,valla ben kendime verdiğim sözü tutuum ve evde kendim test yapmadım,,sabredicem dedim sabrettim zaten sonunada geldim testim yarın..hayırlısı demekten başka çare yok...

allah hepimizin yardımcısı olsun... :Saruboceq:

ii yaptın kız umarım tedavin kısa ve başarılı olurrr.ben inaniorum senin bebiş gelicekkk bakk :CüvCüv:

egelii gerçekten egelimisin? bende egeliyim gıı yarınmı test sonucun hadi göselll heberlerini bekliyoz canımsositososito

ay canım ya başlarsın allah hayırlısını versin bide bakmışsın bu günler çoookk geride kalmış.handancım ne durumdasın hormon hapı kullanıyodun dimi?:teselli:

evet canım henüz onu kullanıyorum ve adet olmayı bekliyorum 2 günü doktora gidecegim kahve akıntım var belkide adet olurum 2 aydır 1 hafta önce oluyorum neden bilmiyorum

ii yaptın kız umarım tedavin kısa ve başarılı olurrr.ben inaniorum senin bebiş gelicekkk bakk :CüvCüv:

egei canım agzından bal damlıyor valla inşl canım benimde içimde öyle bir his var ama bakalım hayırlısı kendimi çokta kaptırmak istemiyorum pozitif olursa çok yıkılırımkafamçokkarıştı

egelii gerçekten egelimisin? bende egeliyim gıı yarınmı test sonucun hadi göselll heberlerini bekliyoz canımsositososito

gerçekten egeliyim tatlım aslen manisalıyım ama evlenince bandırmaya geldiimm yarında testt günümmm her başımı yastığa koyup içim geçtiğinde hep ikizim olduğunu görüom rüyamda.hayırlısı tabiii,,herşey olabilir..sen nerelisin?

egei canım agzından bal damlıyor valla inşl canım benimde içimde öyle bir his var ama bakalım hayırlısı kendimi çokta kaptırmak istemiyorum pozitif olursa çok yıkılırımkafamçokkarıştı

şşşş hemen kötüyü de düşünmeee,,bebişlerin üzülür bakk..son free günlerin ona göreee gezmene tozmana bakk çünkü çookkkk arıycann kaydirigubbakcemile3

Back