• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar canlarım nasılsınız nisan aynın hamişleri yerimseniben dünde giremedim valla özledim sayfamı aramıza katılan arkadaşlar sizde h.g diniz tedavileriniz hayırlı olsun nisan ayı cok berekatli olur sayfamıza katılan herkez :CüvCüv: olur

merhabalar canlarım nasılsınız nisan aynın hamişleri yerimseniben dünde giremedim valla özledim sayfamı aramıza katılan arkadaşlar sizde h.g diniz tedavileriniz hayırlı olsun nisan ayı cok berekatli olur sayfamıza katılan herkez :CüvCüv: olur

kız bizde senii özledikk nerelerdesin bakim sennnnn kaydirigubbakcemile

akasya canım seni hatırlıyorum sanki.daha öncede deneme yapmıştın değil mi?öncelikler tedawin hayırlı olsun canım.maşallah nekadar çok yumurtan döllenmiş.süper harika.yumurta kalitesi artırıcı bişey kullandınmı canım merak ettim.bence şansın çok yüksek canım..tabi allahım bilir en iyisini.eğer olmasa bile dondurursun diğerlerini.transfer sayısını embrio kalitesine göre belirlerler.mesela benim 1.kalite embriom olmadığı için 4 tane transfer ettiler.ama hepsi 1. kalite ve 8. hücreli ise genelde 3 yada 2 transfer ediolar canım.bence şansın yüksek yaşında çok genç.allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar innnşalllah canım benim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar herkese selamlar benim tranferim ayın 31 i yani geçen salı oldu
size bu işlemden çok korktuğumu söylemiştim hatırlıyosanız ama inanın arkadaşlar hiçte korkulcak gibi deyilmiş hiçbirşey anlamadım şimdi ayın 13 ünü bekliyorum yani bir haftam kaldı yaşım itibariyle ve emriyolarımın kaliteli olması sebebiyle 1 tane emriyo transfer edildi bende 1 tane transfer edileceğini transfer günü öğrendim eşim 2 tane istiyodu ikiz olsun diye ama doktorum ilk hamileliğim olcagı için bunun riskli olacağını söyledi ama söz verdi ikinciyi düşünürsem 2 tane koycak inşallah sırnaşık şey dua edin arkadaşlar bana dualarınıza ihtiyacım var hepinize kucak dolusu öpücükler

arkadaşlar herkese selamlar benim tranferim ayın 31 i yani geçen salı oldu
size bu işlemden çok korktuğumu söylemiştim hatırlıyosanız ama inanın arkadaşlar hiçte korkulcak gibi deyilmiş hiçbirşey anlamadım şimdi ayın 13 ünü bekliyorum yani bir haftam kaldı yaşım itibariyle ve emriyolarımın kaliteli olması sebebiyle 1 tane emriyo transfer edildi bende 1 tane transfer edileceğini transfer günü öğrendim eşim 2 tane istiyodu ikiz olsun diye ama doktorum ilk hamileliğim olcagı için bunun riskli olacağını söyledi ama söz verdi ikinciyi düşünürsem 2 tane koycak inşallah sırnaşık şey dua edin arkadaşlar bana dualarınıza ihtiyacım var hepinize kucak dolusu öpücükler

akasya insallah tutunacak embriyon. bakarsin icerde ikiye bolunur, esinin istedig gibi ikiz olur! neden olmasin? iyi sanslar ve test gunune kadar sabirlar diliyorum sana canim.

rica etsem su kisa anketi de doldurur musun? bebek haberini alinca guncellersin a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-arkadaslar-hamileler-bekleyiste-olanlar.html

günaydın kızlar nasılsınız bugün belki bugün bebeklerimize bir adım daha yaklaşmışızdır inşş öyledir:CüvCüv:

arkadaşlar beni de şimdi hastaneden aradılar..20 tane toplamışlardı 19 tanesi yeterli olgunluktaymış 16 tanesi döllenmiş..gelişimlerini sürdürüyorlarmış..kaliteleri de çok iyiymiş..eğer yarın da büyük çoğunluğunun kalitesi güzel kalırsa 5.güne gideceğiz dedi..yarın öğlene doğru haber verecekler yani transfer tarihini..bakalım beklemedeyim yani..inşallah hayırlısı olur..

bende nısan ayında tedavı olanların arasındayım 10 nısanda bı aksılık olmazsa baslıyorum ılaclarıma

adacım merkezin doktorun aynı dimi listeye eklicem.tatlım inşallah hepimizin yüzü güler bu sefer allah emeklerimizin karşılığını verir :Saruboceq:

Selam arkadaşlar bugün yumurtaları toplanan varmı?
Benim bugün toplandı da. Neler yapıyorsunuz..?
canım geçmiş olsun kaç tane yumurtan toplandı transfer nezaman.?

arkadaşlar beni de şimdi hastaneden aradılar..20 tane toplamışlardı 19 tanesi yeterli olgunluktaymış 16 tanesi döllenmiş..gelişimlerini sürdürüyorlarmış..kaliteleri de çok iyiymiş..eğer yarın da büyük çoğunluğunun kalitesi güzel kalırsa 5.güne gideceğiz dedi..yarın öğlene doğru haber verecekler yani transfer tarihini..bakalım beklemedeyim yani..inşallah hayırlısı olur..
geçmiş olsun canıımm bugün nasılsın ağrıların devam ediyomu?maşallah kalabalıklaşmışsınızyerimsenibenbebişlerini almaya nezaman gidiyosun beşinci günmü transfer edicekler hadi hayırlısı olsun canım Şeniz

canım geçmiş olsun kaç tane yumurtan toplandı transfer nezaman.?

geçmiş olsun canıımm bugün nasılsın ağrıların devam ediyomu?maşallah kalabalıklaşmışsınızyerimsenibenbebişlerini almaya nezaman gidiyosun beşinci günmü transfer edicekler hadi hayırlısı olsun canım Şeniz

valla devam ediyo cnm yaa ağrılarım..sen ne durumdasın ?

valla devam ediyo cnm yaa ağrılarım..sen ne durumdasın ?

ayy canım ya inşallah anne olduğumuzda bu acıların ağrıların hepsi yok olup gidicek.ben lucrin kullanmaya devam ediyorum bugün 11.iğnemi yaptım adetim 3 gün gecikti onu bekliyorum.ikinci denememde de5 gün gecikmişti acaba yine öylemi olcakki:uhm:

slm kızlar benide listeye eklerseniz sevinirim bende 3 gündür decapeptyl yapıyorum kolumdan Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kızlar birde sorum olacak ben tadaviye ilk dogum konrol hapıyla başladım ve hapım dün bitti acaba adetim hap bittikden kaçgün sonra gelir bileniniz varmı

gittigim hastanenin ismi Eurofertil tüp bebek merkezi doktorum Fuat Ali

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme......21 nisan da Genart ta tedaviye başlıyor
5-angel08...........3.deneme........... Anatolia tüp bbk mrkz. Dr. Hakan Yaralı transfer 21 nisan. test 2 mayıs.....sonuç....
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme..........Anatolia tüp bbk mrkz.Dr. Bülent Traş...eretelendi
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. Dr. ALı Rüştü Ergür transfer 20 nisan test 1 mayıs...sonuç.....
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda yapıldı..transfer 5 nisan test 17 nisan......sonuç.....
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme.......transfer 26 nisan test 19 mayıs....sonuç.....
19-sena81............2.deneme.........sonuç.........negatif.... :(
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.........1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç......hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:
27-nrcnözbk....4.deneme
28-selif............1.deneme.............Ümraniye...E rdem hastanesi.Dr. Serap Yaltı
29-babuba26......1.deneme...........transfer 2 nisan .....test14 nisan........sonuç..........
30-mambaa........ 1.deneme......test tarihi 9 nisan.....sonuç...........
31-akasya53.........transfer 31 mart.........test13 nisan................sonuç.............
32-rose,,......1.deneme................. Eurofertil tüp bebek merkezi Dr. Fuat Ali
33-umudumol...1.deneme....transfer 21nisan test 2 mayıs............sonuç......
34-elifözge....
35-karamel125...
36-nigarmalatya....transfer 7 nisan...test....
37-realisttt....kadıköy Şifa hastanesi Dr.Engin Enginsu....transfer18 nisan test 29 nisan...sonuç.....
38-umudumsun_0707........2.deneme......
39-chilekli.....1.deneme....
40-efa..........mayısta deneyecek

Son düzenleme:
kızlar merhaba bugün transferimin 2.günü.bu dönemde yardımlarınızı bekliyorum.her konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.dondurulmuş embryo 3 adet blast evrede.19 nisanda test günüm.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim tedavilerimizi tamamına erdirsin.inşallahh

kızlar slm.
size kaç gündür yazamadım. bir yandan kız kardeşimin düğün telaşı var çünkü...şimdi ne durumdayım anlatayım.perşembe günü yumurtalarım toplandı.bu defa 10 tane toplandı 9 tanesi döllendi.doktorrda çok şaşırdı sanıırım daha fazla bekliyordu.çünki geçen defa 16 tane toplamıştı.9 döllenen yumutadan dün sabah 8.00 de 4 tane transfe edildi.bugün 1.günüm ayın 17 si büyük gün.diliyorum herşey yolunda giderr.lütfen dua edin..ben hepimize ediyorrum.

bu arada listemizdeki bilgimizi güncellerseniz sevinirim.

bide egelicim seni tebik ediyoum.Allah hayırrla tamamına erdirsin inşallah.

Back