• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

gerçekten egeliyim tatlım aslen manisalıyım ama evlenince bandırmaya geldiimm yarında testt günümmm her başımı yastığa koyup içim geçtiğinde hep ikizim olduğunu görüom rüyamda.hayırlısı tabiii,,herşey olabilir..sen nerelisin?

canım allah gönlüne göre versin:emir_bebek::emir_bebek: sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun.bende hep ikiz istemişimdirkaydirigubbakcemile5 izmirliyim evlenince ahnda ankaraya geldim.:dilcikar:

kızlar ya bende tuhaf bişi oldu.tedawiye başlamaya bile korkuyorum.allaaa..normalde bugün adetin 2. günü.bi baktırmam lazım.ama ayaklarım beni geri itioo.yarına erteledm.yarında gtmezsem die korkuyorum.napıcam ya ufffffffffffff......

xolixcim, bende de aynı korku var, ama bebişlerimiz için katlanacağız, bir gayret başladık mı gerisi gelecek.. adetini geçirme, git doktoruna, yarın en geç başla, bebişler için değer canım ya..bak burda kaç deneme yapanlar var.. ben de daha başlamama zaman olduğu halde korkuyorum ama yapacağız ve başaracağız hayırlısıyla..

kızlar cesaretinizi toplayıp hemen başlayın,,gersi çorap söküğü gibi geliooo zatennn..hem bian önce bebişlerinize kavuşmak istemiomusunuz yoksa...ii düşününn ii olsun herşeyyy hihoyyyt

xolix canım bizdeki anne yüreği herşeyi yaptırıyo bize.sen daha önce de denedin cesur olman gerek.hadi canım topla kendinide başla tedavine, burda birbirimize cesaret vermeliyiz.merkezine karar verebildinmi?

slm kızlar bende nisanda başlıyorum hatta bugün akşam lucrine başlıcam inşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş hepimize rabbim meleklerimizi gönderir:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar az önce yazdım ama göremiyorum acemisiyim buanın bana öğretirmisinz
bende buay başlıyorum tedaviye hatta bu akşam luckrine başlıyorum hayırlısı olsun inşş meleklerimiz bizi bekletmez

merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum

slm kızlar bende nisanda başlıyorum hatta bugün akşam lucrine başlıcam inşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş hepimize rabbim meleklerimizi gönderir:CüvCüv::CüvCüv:

merhaba hoşgeldin tedavinde başarılar diliyorum canım.kaçıncı denemen nerde deniyosun yazda listeye ekleyim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..bende bugün kontroldeydim..bu gece çatlatmayı yapacağım cumartesi benimkiler de toplanacak..ama benden E2 ve progesteron testi istemişlerdi..E2 - 4611 progesteron da 1,46 çıktı..hemşire de aramadı acaba nasıl bu sonuçlar toplanmasında herhangi bir sakınca olur mu bilmiyorum

valla bilmiyomki nasıl değerlendiriyolar.inşallah yazdığın bu değer normaldir bizide haberdar et canım Şeniz

merhaba canım hoşbuldum angel ben izmirde oturuyorum ama istanbulda tedavim başlıyacak bu benim 4 denemem olacak nasipse

handancım hoşbuldum canım ne güzel sıcak karşıladınız beni çok hoşuma gitti istanbula gidene kadar sizlerle yazışmak isterim daha bugün iğneme başladım ve biraz ağrıdı ve kadadı inşş bu tedavilerde yüzümüz güler kızlar allah yardımcımız olsun

İşte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTİCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALİ Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NİL.............1.deneme............. İST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.......1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç....
27-nrcnözbk....4.deneme
28-efa..........mayısta deneyecek

OO maşallah listemiz her gecen gün çogalıyor yani nisan ayı baya bereketli gececek bebiş bollugu olacak deseniz ya:sm_cool::sm_cool:

handancım hoşbuldum canım ne güzel sıcak karşıladınız beni çok hoşuma gitti istanbula gidene kadar sizlerle yazışmak isterim daha bugün iğneme başladım ve biraz ağrıdı ve kadadı inşş bu tedavilerde yüzümüz güler kızlar allah yardımcımız olsun

acımızı sıkıntımızı mutlulugumuzu heyecanımızı paylaşıyoruz biz burda kocaman bir aile olduk ve her gecen gün ailemize yenilerikatılıyor ne güzel özelliklede ben çok mutluyum bir konu actım ve birsürü arkadaşım oldu hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepinizi öpüyorum:1hug:birde bu ailemiz bu ay inşl dahada büyüyecek ve minik yavrularımız teyzeleri ile tanışacaklar ay ne harika bir duygu :sm_cool::sm_cool::teytey:

günaydın herkesee!! evt handancım maşallah baya bi kalabalıklaştık inşallah bahar listemiz deki herkes bebiş sahibi olur.listedeki biçok arkadaşımızın bilgileri eksik sadece kaçıncı deneme olduğu yazıyo ben herkese tek tek sormak zorunda kalıyorum.kendileri bilgilerini tam verirlerse listeye eklerim.evt canım ya iyiki açmşsın bu konuyu bende elimden geldiğince listelemeye çalışıyorum gerçi xolix toparlamıştı biçoğunu sağolsun. bende devam ediyorum ,edemeyecek duruma gelirsem arkadaşlarımızdan biri devralır o yapar artıkın listelemeyi:lepi:

kızlar ya bende tuhaf bişi oldu.tedawiye başlamaya bile korkuyorum.allaaa..normalde bugün adetin 2. günü.bi baktırmam lazım.ama ayaklarım beni geri itioo.yarına erteledm.yarında gtmezsem die korkuyorum.napıcam ya ufffffffffffff......

AY BENDE TAM TERSİ BİR AN ÖNCE ADET OLSAMDA GİTSEM DİYE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM AMA GÜNLER GECMEK BİLMİYOR AYY BİR AN ÖNCE BAŞLAMAK İSTİYORUM YAAAAAdelikafaduldendelikafadulden

Back