• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

günaydın herkesee!! evt handancım maşallah baya bi kalabalıklaştık inşallah bahar listemiz deki herkes bebiş sahibi olur.listedeki biçok arkadaşımızın bilgileri eksik sadece kaçıncı deneme olduğu yazıyo ben herkese tek tek sormak zorunda kalıyorum.kendileri bilgilerini tam verirlerse listeye eklerim.evt canım ya iyiki açmşsın bu konuyu bende elimden geldiğince listelemeye çalışıyorum gerçi xolix toparlamıştı biçoğunu sağolsun. bende devam ediyorum ,edemeyecek duruma gelirsem arkadaşlarımızdan biri devralır o yapar artıkın listelemeyi:lepi:

SAGOL CANIM İKİNİZİNDE ELİNE SAGLIK SİZİ SINIF BAŞKAN İLAN EDİYORUM GELENLERİ YAZARSINIZ ÇOK KONUŞANLARIDA BİR KENARA YAZIN ONLARADA CEZA VAR :roflol::roflol::roflol:

SAGOL CANIM İKİNİZİNDE ELİNE SAGLIK SİZİ SINIF BAŞKAN İLAN EDİYORUM GELENLERİ YAZARSINIZ ÇOK KONUŞANLARIDA BİR KENARA YAZIN ONLARADA CEZA VAR :roflol::roflol::roflol:

ahahahaaa peki oğretmeniimmmkaydirigubbakcemile yaramaslık yapanları çocuk doğurmayanları kulağından tutup getiririz sanadelikafaduldenpıhh

günaydın kızlarrrr nasılısınız ben iyiym ama çok heyecanlıyım normalde alışkın olmam lazım dimi :1rolleyes:sayfalar hızlı ilerliyo ama ben yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum formu inşş bir kaç güne kurtu olurum kızlar benim ilk iğne yerim acaip morardı her seferinde eşim vururdu dün saatine denk gelmedi olsun bakalım bebek yolunda herşeye katlanılır

kızlar bu arada sizlere nasıl tedavi uygulanacak ben okadar çok ilaçla başladım ki ve transferden sonrada farklı ilaçlarım var hele bitane varki ismini bile söyleyemem:1rolleyes:

GÜnaydın canım olursun valla bende baŞta acemılık cekıyordum gecmıŞ olsun ıgnelerden bende korluyorum gÜnde 1 kez mı vuruyorsun

inşş bende acemiliği atlatırım
handan canım evt günde bir kere şimdilik adet olunca farklı bir iğneye daha başlıcam nasipse yok canım ya korkma ben beceremedigimden eşim vurunca hiç sorun olmuyo onun için morardı korkutmayayım seni canım sen ne zaman başlıyosun peki iğnelerine

:roflol:ben adetimin 2 günü dok gidecegim uygun görürüse başlayacagız şimdilik hormon hapı kullanıyorum bende asla kendim vuranan igne eşim vurur artık

selam kızlar
ben birşey sorucam.kısa protokol olan arkadaşlar benim bugün tedavimin 5. günü gonalfe başladık.benim yumurtalıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor.bu normalmi.acaba kısa protokolde ilaç dozu yüksek olduğu içinmi yada yumurtalar geliştiği için olabilirmi bu ağrı.bu şekilde ağrısı olan varmı.

hayırlısı olsun inşş handancım bende vuramıyorum mecbur kkalınca vuruyorum istanbula gidince napacam bilmm eşim gelmicek benimle yumurta toplama günü gelir sanırım

senacım merhaba hayırlı olsun canım yumurtaların gelişmeye başladığından ağrın oluyo normal yani neden dr sana kısa protokolu uyguluyo

ilk denemem uzun protokoldü.şimdiki merkezde herkeze kısa protokol yapılıyor.belli bir nedeni yok yani.bakalım bunuda böyle deneyelim.belki uğurlu gelir.aslında tam bilmiyorum kısa ve uzun protokol arasında fark varmı

Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Hepimiz birbirimize dua edelim.Biraz önce geldim doktordan ve adetimin 2. günü başlıyoruz.Eşimde kromozom transkolasyonu çıktı PGT yapılacak.Aranızda pgt yaptıracak varmı?

slm canım bizdede aynı sorun var bizde başladık buay tedaviye inşş hakkımızda hayırlısı olur bu benim 4 denemem ilk ikisini normal yaptırdık bilmiyorduk böyle olduğunu geçen sene pgd ile yaptırdım maalesef olmadı bakalım bu sefer olacakmı hayırlısı olsun hakkımızda

inşş senacım uğurlu gelir rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşş burdan herkes müjdeli haberlerinide paylaşır

selam kızlar bende cumartesi tüp bebek işlemine başlıyorum.erdem hastanesinde kısa protokol uygulancak:Saruboceq:.kısa protokol hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi lütfen.......:CüvCüv::CüvCüv:

canım kısa protokolde adetin 2. yada3. günü yumurta geliştirici ilaçlarla başlıyosun 8 yada 9 gün kullanıyosun daha sonra çatlatma iğnesini vurduruyosun ve 36 saat sonrada yumuşlerin toplanıyo çok kolay sıkıntı yapma

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......1.deneme........Özel Umut tüp bebek mrkz.dr.Enver Kurt. transfer 4 nisan. test19 nisan .....sonuç....
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.07 nisan.........sonuç..........
26-egeliii.......1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç......hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:
27-nrcnözbk....4.deneme
28-selif...........deneme.............Ümraniye...Erdem hastanesi.Dr.Serap Yaltı
29-babuba26.............transfer 2 nisan .....test14 nisan........sonuç..........
30-efa..........mayısta deneyecek
arkadaşlar işte ilk hamilemizz allah analı babalı etsinhihoyyyttebrikler bizede nasip olur inşallahhh

Son düzenleme:
egeli de hamile onu da ekleyebilirsiniz hamile diye :CüvCüv:
darısı tüm isteyenlerin başına :dance:

selam kızlar bende cumartesi tüp bebek işlemine başlıyorum.erdem hastanesinde kısa protokol uygulancak:Saruboceq:.kısa protokol hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi lütfen.......:CüvCüv::CüvCüv:

Tedavin hayırlı olsun canım. Benim uzun protokol o yüzden adet olduktan sonra 21 gün başladım iğnelerime bugün 7. iğnem. Seninki adetinin 2 veya 3 günü olcak. Göbekten yapılan iğnelerle başlıyosun. Yumurtaların baskılanıp büyümesi için. Kişiye göre 8-10 sonra çatlatma iğneni olucaksın kalçadan. 36 saat sonra yumurtaların toplanıcak. Anezteziyle ben de yaşamadığım için bunun nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. Olan arkadaşlar acımadığını söylüyor. ondan 3 gün sonrada embroyo olarak sana transfer edilecek. 5dk bir işlemmiş.12 sonrada kan tahlilini yapıyosun. Umarım sende bebişine kavuşursun canım.

doğa87 cim ilginden dolayı teşekkür ederim.:roflol::roflol:ümraniyedeki erdem hastanesi hakkında bir bilgin varmı nasıl bir yer orda yaptırıcam galiba cumartesi başlıyacağım tedaviye. hamile arkadaşlar tebrikler darısı başımıza:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back