Hahahaha evet bence de ama pes etmeyecek kafamı karıştırmaya çalışacak ama başaramayacakInsan can atmali sevdigiyle olacagi icinburdakinin hareketlere bah hele bence en dogru karari vermissin.. kafayi yrmez boylece
Belkide hayatında verdiğin en doğru karar bile olabilir sakın vazgecme kararından bu tarz seyler 1 kere yaşanıyor hevesini kırmasına izin verme yol yakınken ayrılman iyi olmuş bence ilerde çok mutlu olucaksin bu kararı verdiğin icinMerhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Yani kadin olan sen misin oHahahaha evet bence de ama pes etmeyecek kafamı karıştırmaya çalışacak ama başaramayacak
Beni o kadar tüketti yordu ve bende de gram heves bırakmadı kafam sürekli yoruluyordu onlayken şimdi çok rahatım kafam rahat kısır döngüden çıktım hapıs gibiydim kurtuldum o kadar dua ettin ki hayırsızsa göster Allahım son birşey göster diye ve duam hemen kabul olduBelkide hayatında verdiğin en doğru karar bile olabilir sakın vazgecme kararından bu tarz seyler 1 kere yaşanıyor hevesini kırmasına izin verme yol yakınken ayrılman iyi olmuş bence ilerde çok mutlu olucaksin bu kararı verdiğin icin
Valla ben daha cesurdum :)Yani kadin olan sen misin o
Muvalla artik kizlar degil erkekler naz yapiyo
Bence yapma .Kararsızlıgı ıle kalsın .Sevgı bole bısey deıl .Şu an sevgı olmadan da hiç bir sey yurumezMerhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Erkek annesi çok önemli onu gördüm annesi hep doldurdu ben ve ailem konusunda o da izin verdi ne biçim erkek bunlar yaBence yapma .Kararsızlıgı ıle kalsın .Sevgı bole bısey deıl .Şu an sevgı olmadan da hiç bir sey yurumez
He şimdi annesi de kötüymüş ama geçti artık vaktinde bana bir kez kızı gibi davranmayı çok gördü hani beni oğlundan aşağı görecek tek birşey de yoktu ondan güzeldim mesleğimiz aynıydı aileler denktiErkek annesi çok önemli onu gördüm annesi hep doldurdu ben ve ailem konusunda o da izin verdi ne biçim erkek bunlar ya
YapmaErkek annesi çok önemli onu gördüm annesi hep doldurdu ben ve ailem konusunda o da izin verdi ne biçim erkek bunlar ya
Seni çok seviyorum hatta seni ,senin beni sevdiğinden daha çok seviyordum derdi sevgisini belli de ederdi bir evet ama karar verememek bana hakarettirYüzde binbeşyüz dogru karar cunku kesinlikle sonu boşanma olurdu bu evliligin
Iyi ettin, yaninda kadin istesen lezbiyen olurdunValla ben daha cesurdum :)
Boşanmaya aşırı karşıymış ondan zor alıyormuş kararı :)))) ya annesi ile annem de hiç konuşmuyordu annesi bir kez aramadı erkek annesi olarak bunlar da etkili oldu tabi ortam da negatifti annesi ev boyama konunuzda bile oğlu annesine bahsetmiş ne gerek var şu kadar para tutar onun yerine o parayla başka birşey yaparsınız demiş geldi bunu anlattı bana bundan bile annene neden bahsedersin yaYüzde binbeşyüz dogru karar cunku kesinlikle sonu boşanma olurdu bu evliligin
Hahahahaha evetIyi ettin, yaninda kadin istesen lezbiyen olurdun
Bunun sencesi bencesi yok sen o adamla evleneceksin ben yada burdaki başka biri değil hayatı yaşayacak olan sensin kararını ver yada dua et Allahım bana yol göster. Diye o sana gösterir ufak bişey anlatayım sanaMerhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Zaten allahım yol gösterdiği için kesin bitirdim ben anlatın lütfen dinliyorumBunun sencesi bencesi yok sen o adamla evleneceksin ben yada burdaki başka biri değil hayatı yaşayacak olan sensin kararını ver yada dua et Allahım bana yol göster. Diye o sana gösterir ufak bişey anlatayım sana
Evlenmeden önce görücü usulü nisanlandim içim pek ısınması adama ikinci gün dua ettim aAllahim bu adam hakkımda hayırlıysa da bı işaret hayirsizsa da bı işaret göster dedim çok değil bikac saat sonra adamın sevgilsi olduğunu öğrendim sevgilisinn inadına evlenmek istediğini öğrendim ve ne oldu nişanı attım.Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
İlk anneme suç attı annen müdahale edecek sen de izin vereceksin dedi ben de annem müdahale etmez bende izin vermem dedim sonra başka bir konuşmada konu sen değilsin benim mücadelem kendimle dedi sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum hali ile istemiyorsun dediAçıkça kararsız olduğunu söylüyor mantıklı bir sebep bulamıyorsa düşünmeyin bile. Bu adam sizi her an yarı yolda bırakır. Sürekli bu düşünceyle ilerlemektense başlamadan bitsin.
Her şeyi geçtim ailenize daha nişanlılık evresinde saygısızlık yapıyorsa evlenince daha kötü bir hâl alabilir bu durum. Verdiğiniz kararı doğru buldum.
Ne kadar şanslısınız ben de işte Allahım yardım et dedim bir sürü sma hastası çocuğa da yardım ettim allahım hayırsız ise öyle birşey desin ki kestirip atma gücüm olsun dedim adam bana sağlık raporu konusunda kararsızım kafayı yiyeceğim dedi o an dedim Allahım teşekkür ederim çok büyüksün beni yalnız bırakmadın ben de bu sınavı geçiyorum dersimi de aldım dedimEvlenmeden önce görücü usulü nisanlandim içim pek ısınması adama ikinci gün dua ettim aAllahim bu adam hakkımda hayırlıysa da bı işaret hayirsizsa da bı işaret göster dedim çok değil bikac saat sonra adamın sevgilsi olduğunu öğrendim sevgilisinn inadına evlenmek istediğini öğrendim ve ne oldu nişanı attım.