- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
Yol yakınken ayrıl sonu belli olan birşeye başlamak bile bile lades olurMerhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Evet beni korkutmaya çalışıyor karşına saçma sapan kişiler çıktıkça beni istemedin diye pişman olacaksın diyor ,bana evlenelim diye ağlardın ne oldu sana dedi hala yaşattığının farkında değil nasıl bu kadar istemezmişim anlayamıyorŞuan belki geröekten pişman olmuş olabilir ama bu şekilde dengesiz biri sonra barıştığına da pişman olur. Evlilikte en ufak problemde ben aslında evlenöeyecektşm vs de der. Son noktada normal bir insan bu derece gelgit yaşamaz. Ben burada kimseye kolay kolay ayrıl demem ama cidden doğrunkarar vermişsiniz. Balık başyan kokar derler ya o hesap. Sizi ilerde dehşet yorar yıpratır. Ve emin olun sevgiliyken ayrılmak, kolaydır evlendikten sonra ayrılmak çok çokkk yıpratıcı birşey. Rabbim karşınıza iyi insanlar, düzgün insanlar çıkarsın inşaallah
İyi tama ama bı derece kararsızlık, tutarsızlık ciddi sorun. Bir terapiste gitsin belki gçemişten gelen bir travması vardırEvet beni korkutmaya çalışıyor karşına saçma sapan kişiler çıktıkça beni istemedin diye pişman olacaksın diyor ,bana evlenelim diye ağlardın ne oldu sana dedi hala yaşattığının farkında değil nasıl bu kadar istemezmişim anlayamıyor
Düşünecek bir şey yok ben konusunda emin olsa evleneceğim kadın dese böyle davranmazdıİyi tama ama bı derece kararsızlık, tutarsızlık ciddi sorun. Bir terapiste gitsin belki gçemişten gelen bir travması vardır
Başka cevaba gerek kalmamış aynen öyle yol yakından dönYola ikna edilmişlerle değil inanmışlarla çıkılır diye bir söz var...
Öff özrü kabahatinden büyük. Doğanın kanunu diye evlenilir mi ya? Evlenmek için evlenecek işte sizinle. Seni sen olduğun için seviyorum, hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum diye evlenme teklif edilir. Sizinkinin bırakın teklifini, özrü bile yıkım getiriyor.Çok yıprattı zaten evet şu an evlenmek için yalvarıyor doğanın kanını evlilik illa ki olacak bundan kaçamam seni seviyorum diyor ama ben onla mutlu olacağımı düşünmüyorum boşanmaya çok karşı olduğunu hep söylerdi zaten o yüzden yüzde yüz doğru bir karar vermeye çalışıyor benim anladığım ama ben üç buçuk yılımı verdim hala kararsızsan sırf daha sonra birini bulamam diye benim kafamı karıştırmaya hiç hakkı yok başından beri can atmadı evlenmek için bana pişman olacağız benim gibisini bulamazsın dedikçe deliriyorum ailem zaten bunlsrın üstüne evlenirsen biz yokuz da diyor
Çok doğruÖff özrü kabahatinden büyük. Doğanın kanunu diye evlenilir mi ya? Evlenmek için evlenecek işte sizinle. Seni sen olduğun için seviyorum, hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum diye evlenme teklif edilir. Sizinkinin bırakın teklifini, özrü bile yıkım getiriyor.
Aileniz de resti çekmiş. Aile bir işe karşı ise yüzde doksan o işten hayır gelmiyor. Önünüze bakın.
Katılıyorum...Okurken daraldım. Kendine güvenen biriyle beraber olun bundan sonra.
Nişanı at koşarak uzaklaş cehhenem gibi bir hayat seni bekliyor yoksa.. Kendine saygılı sevgili davranmalısın şiddet uygular evlenince babanın evine git defol diye bilir..Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Yanlış yazmışım şimdi baktım herşey bir anda değişiyor ama hayatın da gerçeği er ya da geç olacak ben kendi hatalarımdan seninle olmasına engel olmak istemiyorum demiş tam olarakÖff özrü kabahatinden büyük. Doğanın kanunu diye evlenilir mi ya? Evlenmek için evlenecek işte sizinle. Seni sen olduğun için seviyorum, hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum diye evlenme teklif edilir. Sizinkinin bırakın teklifini, özrü bile yıkım getiriyor.
Aileniz de resti çekmiş. Aile bir işe karşı ise yüzde doksan o işten hayır gelmiyor. Önünüze bakın.
Çok haklısınız yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorumEvlilik aileleri memnun etmek icin yapilir diye dusunuyorum, bir de devlet haklarimizi korusun diye. Yoksa herkes sevgilisiyle yasardi. Aileniz karsi tarafin yalvarmalarina ragmen barismanizi uygun bulmuyorsa barismayin bence. Biz de sevgilimle beraber yasiyorduk. Pek istemeyerek evlendik ama ailelerimiz istiyordu. Son anda ben emin degilim gibi bir sey soyleseydi ben de kesinlikle ayrilirdim. Zaten evlenecek olmanin gerginligi var, bir de ustune erkek nazi cekenem. Ayrica bir anda insan "sen kendini ne saniyorsun da benden emin olamiyorsun?" moduna girebilir. Bir de annesinden cok etkilenmesi cok kotu bir sey, evlilikte cok sorun olur. Ben hep cevremde goruyorum ki seven erkekler sadece karisinin sozunu dinleyip karisini annelerine savunuyorlar.
Ha er ya da geç evlenilecek demiş ha doğanın kanunu demiş. Aynı şey yani.Yanlış yazmışım şimdi baktım herşey bir anda değişiyor ama hayatın da gerçeği er ya da geç olacak ben kendi hatalarımdan seninle olmasına engel olmak istemiyorum demiş tam olarak
Yalvarıyor şu an hemen evlenelim diyor ben çok saçma davrandım biz mutlu olacağız güven diyor kafamı karıştırmaya çalışıyor
Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Şu an biriyle konuşuyorum daha iyisi gibi ama bakalım :)doğru karar vermişsin ve sakın dönme...dünyada tek erkek değil daha iyisi hep bu kötü tecrübelerden sonra gelir.
olacak kişiyle öyle bir olur ki su gibi akar herşey...hiç bu anlattığınız gibi kendinizi bu kadar yormanıza ,uğraşmanıza gerek olmaz,korkular,kararsızlıklar olmaz...birden bire su akar yolunu bulur....anlarsınız zaten...Şu an biriyle konuşuyorum daha iyisi gibi ama bakalım :)
En doğru kararı vermişsiniz bence.Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Umarım ya bu kadar zorluklardan sonra bana da böyle olacak gibi geliyor :)olacak kişiyle öyle bir olur ki su gibi akar herşey...hiç bu anlattığınız gibi kendinizi bu kadar yormanıza ,uğraşmanıza gerek olmaz,korkular,kararsızlıklar olmaz...birden bire su akar yolunu bulur....anlarsınız zaten...