Nişan attım evlilikte mutsuz olacağımı düşünüyordum bence doğru karar peki sizce

Yol yakınken ayrıl sonu belli olan birşeye başlamak bile bile lades olur

Evet beni korkutmaya çalışıyor karşına saçma sapan kişiler çıktıkça beni istemedin diye pişman olacaksın diyor ,bana evlenelim diye ağlardın ne oldu sana dedi hala yaşattığının farkında değil nasıl bu kadar istemezmişim anlayamıyor

İyi tama ama bı derece kararsızlık, tutarsızlık ciddi sorun. Bir terapiste gitsin belki gçemişten gelen bir travması vardır

Öff özrü kabahatinden büyük. Doğanın kanunu diye evlenilir mi ya? Evlenmek için evlenecek işte sizinle. Seni sen olduğun için seviyorum, hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum diye evlenme teklif edilir. Sizinkinin bırakın teklifini, özrü bile yıkım getiriyor.
Aileniz de resti çekmiş. Aile bir işe karşı ise yüzde doksan o işten hayır gelmiyor. Önünüze bakın.

Çok doğru

Nişanı at koşarak uzaklaş cehhenem gibi bir hayat seni bekliyor yoksa.. Kendine saygılı sevgili davranmalısın şiddet uygular evlenince babanın evine git defol diye bilir..
Evlenip rezil olacağına nişanı atıp vezir ol...

Yanlış yazmışım şimdi baktım herşey bir anda değişiyor ama hayatın da gerçeği er ya da geç olacak ben kendi hatalarımdan seninle olmasına engel olmak istemiyorum demiş tam olarak

Evlilik aileleri memnun etmek icin yapilir diye dusunuyorum, bir de devlet haklarimizi korusun diye. Yoksa herkes sevgilisiyle yasardi. Aileniz karsi tarafin yalvarmalarina ragmen barismanizi uygun bulmuyorsa barismayin bence. Biz de sevgilimle beraber yasiyorduk. Pek istemeyerek evlendik ama ailelerimiz istiyordu. Son anda ben emin degilim gibi bir sey soyleseydi ben de kesinlikle ayrilirdim. Zaten evlenecek olmanin gerginligi var, bir de ustune erkek nazi cekenem. Ayrica bir anda insan "sen kendini ne saniyorsun da benden emin olamiyorsun?" moduna girebilir. Bir de annesinden cok etkilenmesi cok kotu bir sey, evlilikte cok sorun olur. Ben hep cevremde goruyorum ki seven erkekler sadece karisinin sozunu dinleyip karisini annelerine savunuyorlar.

Çok haklısınız yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum

Yanlış yazmışım şimdi baktım herşey bir anda değişiyor ama hayatın da gerçeği er ya da geç olacak ben kendi hatalarımdan seninle olmasına engel olmak istemiyorum demiş tam olarak
Ha er ya da geç evlenilecek demiş ha doğanın kanunu demiş. Aynı şey yani.

Ayrılmakla iyi yapmışsınız. Adam sürekli ayak sürümüş. Evliliği yürütebilecek olgunlukta değilmiş demek ki. Kendi kendine takılsın dursun, kararsız Kasım...

doğru karar vermişsin ve sakın dönme...dünyada tek erkek değil daha iyisi hep bu kötü tecrübelerden sonra gelir.

Şu an biriyle konuşuyorum daha iyisi gibi ama bakalım :)
olacak kişiyle öyle bir olur ki su gibi akar herşey...hiç bu anlattığınız gibi kendinizi bu kadar yormanıza ,uğraşmanıza gerek olmaz,korkular,kararsızlıklar olmaz...birden bire su akar yolunu bulur....anlarsınız zaten...

En doğru kararı vermişsiniz bence.

Umarım ya bu kadar zorluklardan sonra bana da böyle olacak gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…