Nişan attım evlilikte mutsuz olacağımı düşünüyordum bence doğru karar peki sizce

Yalvarıyor şu an hemen evlenelim diyor bunlar neden böyle size de ayrılınca yalvar mış mıydı

Yalvarıyor şu an hemen evlenelim diyor bunlar neden böyle size de ayrılınca yalvar mış mıydı
Sizi kaybetmemek için yalvarıyor, kaybetmeye de evlenmeye de cesareti yok. Ben ilk soğuk yapmıştım, o zaman o da evlenmek istediğini söylemişti hatta baristiktan sonra benimle düğün yeri, şarkısı falan konuşmaya başlamıştı. Sonra kaldıramadı bu fikri tabii, öyle şeyler yaptı ki ayrılmak zorunda kaldım. Bu adamın sizi nikah masasında birakabilitesi var. Bırakmasa bile evlilik hayatınız boyunca "ben evlenmek istemiyodum, sen zorladın senin yüzünden oldu" diye sizi suçlayacak siz ondan her evlilikle ilgili bi sorumluluk almasını istediğinizde. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, zamanında bana da çok söylemişlerdi görmek istememistim

Bı insan kararsız olabilir evliliği istemeyebilir çelişkilerle de dolu olabilir bunları anlarım.
Ama böyle biriysen yok teklifler nisan vs olayına girmeyeceksin evlilge hazır olana dek bekleyeceksin.
Gerekirse psikolojik destek alacaksın.
Konu sahibi çok bile sabretmissin hiç gerek yok böyle tiplerle ömür geçmez.

Benim de başıma gelecek olan bu biliyorum huylu huyundan vazgeçmez bir de beni kandırıyor sorunlar oldu kendi ailemle görüştüm arka planda orayı tamir ettim diyor fakat düğün yeri tutulduğunda mesele kapanmıştı artık insanlar tutmuş hatta beni biz sizin yanınızdayız diye aramıştı da bunun üstüne madem tamir ettin sağlık raporu almaya gönül rahatlığı ile gelirsin kafayı da yemezsin neden böyle yaptın diyorum evlilik işte düzen komple değişiyor bambaşka birşey korktum saçma davrandım dedi ama bana hiçbiri inandırıcı ve ikna edici gelmiyor

Bu süreçlere yalnızca ayrılmayayım diye yani beni kaybetmemek için girdi zaten dediğiniz çok doğru, ama hep eline yüzüne bulaştırdı

Bu süreçlere yalnızca ayrılmayayım diye yani beni kaybetmemek için girdi zaten dediğiniz çok doğru, ama hep eline yüzüne bulaştırdı
İşte eninde sonunda kaybedecekse kaybedecek zaten.
Hayat seçimlerden ibaret birazda çünkü.
Bı yerde patlak verecek zaten böyle başlayan evlilikler.
Evlenseydiniz bile ben onun da çok mutlu olacağını sanmıyorum.
Mesajlar atıp hemen evlenelim demesi filan da çok sağlıksız bı tutum.
Umarım o da gerekli desteği alır ikiniz içinde hayat güzel kapılar açar.

Değil çünkü.

Ben de sizin gibi düşünüyorum sağlıksız bir ruh hali oyuncağı elinden alınan bebeklere döndü

Bu saglik raporuna Niye bu kadar takti? sakladigi bir hastalik mi var? Ayrica genelde hic evlenmemis insanlar biraz daha saf, leyla olur, bu Adam cok endiseli, basindan nisan ya da evlilik falan mi gecti? Adami ne kadar taniyorsunuz

Bu saglik raporuna Niye bu kadar takti? sakladigi bir hastalik mi var? Ayrica genelde hic evlenmemis insanlar biraz daha saf, leyla olur, bu Adam cok endiseli, basindan nisan ya da evlilik falan mi gecti? Adami ne kadar taniyorsunuz
Üç buçuk yıldır tanıyorum daha önceki sevgilisine ailesi şiddetle karşıymış evlenirsen kesinlikle biz yokuz demiş ondan dolayı olmamış

Bütün sebepleri geç ailene saygısızlık yapan birini direk sil derim.

Bütün sebepleri geç ailene saygısızlık yapan birini direk sil derim.
Evet bu kadar dengesiz davranarak ailemin ne düşündüğünü de önemsemedi şimdi bana pişman olacaksın pişman olacağız karşına saçma insanlar çıkınca beni arayacaksın diyor korkutmaya çalışıyor beni

Özür dileyerek söylüyorum bunu ama evleneceğiniz kişiden çok beni siz rahatsız ettiniz. Bana daha çok siz sıkıntılı geldiniz ne yalan söyliyim. Adam daha olgunlaşmamış ne yaptığını bilmeyen hayatı olur olmaz yaşayan biri. Sizi üzeceği garanti ki şimdiden üzüyor canı istediğinde boşanalım bile der yani ki bu sayfada çok okuyorum bunu. Sizin gibi onlarda başta evliliğimiz engebeliydi diyip boşananlar. Öyle saçma sapan yaşıyor hayatı sizi de üzmekten çekinmiyor bi nevi stres topu olarak kullanıyor sizi. Kararsızım demeniz şaşırttı beni ben direk soğurdum yalvarsada dönmem evlilik bu evcilik değil ki.

Şuan belki geröekten pişman olmuş olabilir ama bu şekilde dengesiz biri sonra barıştığına da pişman olur. Evlilikte en ufak problemde ben aslında evlenöeyecektşm vs de der. Son noktada normal bir insan bu derece gelgit yaşamaz. Ben burada kimseye kolay kolay ayrıl demem ama cidden doğrunkarar vermişsiniz. Balık başyan kokar derler ya o hesap. Sizi ilerde dehşet yorar yıpratır. Ve emin olun sevgiliyken ayrılmak, kolaydır evlendikten sonra ayrılmak çok çokkk yıpratıcı birşey. Rabbim karşınıza iyi insanlar, düzgün insanlar çıkarsın inşaallah

Kararın çok doğru , boşver kendisi kaybeder

Bu benim daha bitmeden önce psikoloğa yazdığım yazıydı yazmakla uğraşmak istemediğinden tek tek kopyala yapıştır yaptım sağlık raporu olayının üstüne direk ailesini aradı babam ve bitirdi nişanı attık hala debeleniyor kaybetme korkusu ile yalvarıyor ama kafamı karıştırmaya çalışıyor pişman olucaz diyor ama ben pişman olacağımı düşünmüyorum bana bu kadar merhametsiz davranmış bir rapor almaa gelirken yaptıkları ortada bir öyle bir böyle yoluma bakacağım o yüzden

Çok yıprattı zaten evet şu an evlenmek için yalvarıyor doğanın kanını evlilik illa ki olacak bundan kaçamam seni seviyorum diyor ama ben onla mutlu olacağımı düşünmüyorum boşanmaya çok karşı olduğunu hep söylerdi zaten o yüzden yüzde yüz doğru bir karar vermeye çalışıyor benim anladığım ama ben üç buçuk yılımı verdim hala kararsızsan sırf daha sonra birini bulamam diye benim kafamı karıştırmaya hiç hakkı yok başından beri can atmadı evlenmek için bana pişman olacağız benim gibisini bulamazsın dedikçe deliriyorum ailem zaten bunlsrın üstüne evlenirsen biz yokuz da diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…