Yaaa teşekkür ederim birileri de hep ayrılamadığından uygulanamıyor yoksa biliyor aslında hepsi doğru karar ne ama işte kimisi ailesinin evinde mutsuz kimisi statü atlamak istiyor ve evliliği çıkış kapısı olarak görüyor ve sonuç mutsuzlukEn azindan birileri dogru karar alip uyguluyor sinir hastasi eden konulardan sonra bunu okumak iyi geldi. Tebrik ederim cok mutlu olacagin biri ciksin karsina insallah.
başlığa bakınca sanki ayrılık tercihiniz gibi algıladım . siz mecbur sunuz ayrılmay adam sağlık raporuna gelememiş. hala kararsızım diyor. burada ayrılmak tercih değil dir.Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Evet ama sonrasında ailene söylene gider hallederiz gün alırız dedi ikna etmeye çalıştı araya annesini de soktu ama o dakikadan itibaren ya gene kanıp iki ayımı daha heba edecektim ya da bir karar alıp ikna çalışmalarına karşılık rest çekecektim yoksa yine devam edecekti ya evet ben de istemiyorum deyip gidemiyor ki kaybetmeyi göze alamadı ben bu kararı almasam hala debeleniyordum çğnkü sağlık raporu almaya gelmedi evet ama bu kararının arkasında durmadı konuşup tatlıya bağlarız gideriz hallederiz diye düşünüyordum ama hemen ailene yetiştirmişsin dedi şimdi sizce kararı kim almış kim kararının arkasında durmuş bir tekrar bakınbaşlığa bakınca sanki ayrılık tercihiniz gibi algıladım . siz mecbur sunuz ayrılmay adam sağlık raporuna gelememiş. hala kararsızım diyor. burada ayrılmak tercih değil dir.
kendiniz yormayın yolunuza bakın. iki çocukla yolda bırakır.
hayatta her seyde kararsiz, hic bir seyde insiyatif alamiyor, sevgisini gosteremiyor. o basta iterek yaptiklari iliski hala oyle devam ediyor. cunku adamin huyu bu.Evlilik olmuş artık nasıl kararsız oluyor ne yapıyor mesela
Ayyy biliyorum bir çıkıp içmeye gidelim diyordum gitsek mi gitmesek mi diye oturup düşünüyordu veya hadi kalk şunu yapalım diyordu sonra yapmasak mı diyordu değişiktihayatta her seyde kararsiz, hic bir seyde insiyatif alamiyor, sevgisini gosteremiyor. o basta iterek yaptiklari iliski hala oyle devam ediyor. cunku adamin huyu bu.
Arkadaşınız da neden yaktı ki kendini bir sürü mis gibi insanlar varAyyy biliyorum bir çıkıp içmeye gidelim diyordum gitsek mi gitmesek mi diye oturup düşünüyordu veya hadi kalk şunu yapalım diyordu sonra yapmasak mı diyordu değişikti
Annemin yaptığı basit bir şakayı bir konu ile ilgili olan şaka olduğunu özellikle belirtmemize rağmen annesine gidip anlatmış annesi de bana sormuştu ,zaten sinirliydi bir de yani olacak iş değildiPsikolojisi falan bozuk değildi korkak bence yada afedersiniz g..tu yemedi bir evliliği yürütmeyi
Sağlık raporu almaya gelmedikten sonra ertesi gün de aradı ailene sakın söyleme konuşup halledekim nikah günü alalım dedi yani dengesiz konuştu beni ikna etmek için araya annesini de soktu ben istemedim yoksa sağlık raporu olayından sonra pişmanım demese ona rağmennbunları yazsam evet kendi kendime evlenmiş olurdum valla başta sünepe değildi işi gücü gayet iyi zamanla korkak çıktıSiz kendi kendinize mi evleneceksiniz ?
Adam sağlık raporu almaya bile gelmemiş , ayrılmış yani sizden . Nerden buluyorsunuz böyle sünepe herifleri?
Sağlık raporu olayından sonra aradı ailene söyleme pişmanım dedi gidip herşeyi halledelim konuşup tatlıya bağlayalım dedi ben istemedim bitirdim yani beni manipüle etmesine daha fazla oyalamasına izin vermedim bunu da belirteyim bazı mesajlarda adam zaten sağlık raporu bile almaya gelmemiş kararı vermiş o bitirmiş yazıyorlar da Aslı o değil beni hala ikna etmeye çalışıyor karar alıp gitmiş değil yaniMerhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSorunlu insanları uzak tutun hayatınızdan değiştirip eğitmeye çalışıp ömür çurüteceginize akıllı mantıklı sağlıklı düşünen insanları alın hayatınıza balık baştan kokmuş şanslısınız yol yakınken dönmüşsünüz verilmiş sadakalriniz varmış yenisine sağlık kıymetinizi bilen aklı başında mantıklı insanlar ile karşılasın
Tamamen bitirdim tren kaçtı değerimi vaktinde bilecekti şimdi ana oğul üzülüyorlarmış ama vaktinde yaptıkları da beni üzdübence gayet doğru bir karar, nişan atmak boşanmaktan daha kolay. evlenmek istiyorsanız da onla bir iki sene ertelemek en iyisi ya da tamamen bitirmek
Birşey sormak istiyorum şu an ki eşiniz evlilik konusunda o zaman size nasıl yaklaşmıştı , bak kararlı erkek de böyle davranıyor hiç beni yormuyor herşeyi hallediyor dediniz miErkek arkadaşım beni böyle yıllarca oyaladı ne ayrılıyor ne evleniyor, istemeye gelicez diyor sonra bahane uyduruyor. Annem öldü bile dedi en son.. şizofren olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.. kişilik bozukluğu vardır hastadır bir şeydir ayrıl kurtul.. şimdiki eşimle görüşmeye başladığımı bildiği halde beni aramaya devam etmişti zor ikna oldu. Evlilik konusunda azıcık bile soğuk duran biriyle işiniz olmasın kendini bilen biri değildir..
Ve bana nişan sürecinde netim net olmasam gelmezdim ne gerekirse yapacağım diye geldi ama sonradan davranışları ile net olmadığı anlaşıldıSağlık raporu olayından sonra aradı ailene söyleme pişmanım dedi gidip herşeyi halledelim konuşup tatlıya bağlayalım dedi ben istemedim bitirdim yani beni manipüle etmesine daha fazla oyalamasına izin vermedim bunu da belirteyim bazı mesajlarda adam zaten sağlık raporu bile almaya gelmemiş kararı vermiş o bitirmiş yazıyorlar da Aslı o değil beni hala ikna etmeye çalışıyor karar alıp gitmiş değil yani