Nişan attım evlilikte mutsuz olacağımı düşünüyordum bence doğru karar peki sizce

Sizin için de zor olmuştur teklif edip ertesi hafta ne evliliği demek nedir ya peki şimdi hayatınıza doğru kişi girdi mi ?
evet insan kendini şizofren sanıyor. ortada yüzük gibi somut kanıt olmasa valla ben uydurdum diycemyok girmedi hala. neyse sizinki de geçmiş

Psikolojisi de bozuk bence çğnkü ne ayrılabildi ne evlenebildi ben cesur bir karar alıp bitirdim yoksa böyle düğüne kadar sürüklerdi yanında beni ve belki bir travma yaşatarak bırakırdı
Psikolojisi falan bozuk değildi korkak bence yada afedersiniz g..tu yemedi bir evliliği yürütmeyi

Yeni gelenler için belirteyim çoktan bitirdim fakat bu mesaj bir psikoloğa yazdığım mesajdı tekrar yazmak zor geldiği için kopyala yapıştır yaptım yani kararımdan eminim sadece destek görmek doğru yaptın ilerde şu sıkıntıları yaşardın gibi mesajlar benim kararıma sıkı sıkıya tutunmamı sağlıyor destekler için teşekkür ederim

Ay bu ne böyle ya, içim şişti. Kararsızmists ne halt yemeğe bu yola koyulmuş? Yokta sende hiç rahatsız olmadin mi hayirdir noluyoruz demedin mi? Benim 3 tane böyle deneyimim oldu, Allah'tan hepsine bir kac hafta sürdü sadece. Baştan göklere cikarmalar, yok şöyle güzelsin, böyle iyisin. Sonrasi da ben emin değilim, ne istedigimi bilmiyorum. Salla gitsin. Erkek degil böyleleri, küçük oğlan çocukları.

İlk başta daha iki ayken evlenelim diye yalvardı ben de işi düzenli değil diye istemedim hemen sonra bir işe girdi güzel iş e hali ile bir yıldır bekliyorum teklif bekledim olmadı aylarca teklif etmemek için olayınca ayrıldım sonra nişan oldu nişandan sonea da bu sefer teklif için oyaladı sonra gene bitirdim bu sefer geldi teklif etti ay resmen saçmalıktı ama gittikçe de geliyordu izin vermemeliydim benim hatam

Bu adam sizi düğün günü nikah masasında bırakırdı. O yüzden iyi olmuş nişan atmanız.
Adam evlenmek istemiyor bariz, sizi de alıştığından bırakmak istemiyor. Eğer gel evlenmeyelim ama sevgili olarak devam edelim deseniz, ona tamam derdi.
Evlenseydiniz de en ufak sorunda sizi suçlardı. Pişmanlığını size yansıtırdı.

Evet travma yaşatacaktı bana kendi korkaklığından kadınlar gerçekten erkeklerden daha cesur bu bir gerçek ya ailesi düğünnyerini ayarlamıyor sanıyordum aylarca düğün yeri ayarlanmadı annesine suç attı parayı indirmeye çalışıyor diye meğer kendisi bekletmiş bu nasıl bir erkek ya ben üzülürken neden annen bana Bunu yapıypr derken meğer o kendi bencilliğğnden yapmış bunu bana bu nasıl merhametsizlik

Size tavsiyem numaranızı değiştirin, her yerden de engelleyin. Nedeni nasılı bırakın artık.

Size tavsiyem numaranızı değiştirin, her yerden de engelleyin. Nedeni nasılı bırakın artık.
Bıraktım zaten Allah a şükrediyorum beni nasıl birşeyden kurtardı diye evlilik sorunu olmadı mı çok mutluydu benle ne zaman ciddi meseleler olsun böyle birine dönüştü

Yok canım sizde duvardan nem kapmışsınız böyle hemen vazgeçilir mi ,gidip kapısında bekleyin ,ikna olacaktır!

Kesinlikle

İyi yapmışsın. Sakın geri adım atma.

En azindan birileri dogru karar alip uyguluyor sinir hastasi eden konulardan sonra bunu okumak iyi geldi. Tebrik ederim cok mutlu olacagin biri ciksin karsina insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…