Nişan attım evlilikte mutsuz olacağımı düşünüyordum bence doğru karar peki sizce

Evlendikten sonraki pişmanlık daha kötü emin ol. Zararın neresinden dönersen kar çok iyi bi karar vermişsin ama arkasında durman lazım

İnanın çok mutlu oldum böyle düşünmenize yol uzun önünüze ne insanlar çıkar eminim

Bu tip kişilikler psikolojide gölge kişilik denen yapıdadır yani kendikendine asla karar veremezler...Birileri onun yerine karar verirse rahatlarlar...Burada bi taraftan sizi istiyor ama bi taraftan da bu kararın sorumluluğunu alamıyor, adım atamıyor...Sonrasında yaşanacaklar onu korkutuyor..ama annesi su kızla evleneceksin dese direkt onun için kolay olurdu...böyle biriyle evlilikte de cok sorun yasarsın, senle ortak karar alamaz her zaman annesinin onayına basvurur

Bilgilendirici bir yazı olmuş siz psikolog musunuz ?
len

Birşey sormak istiyorum şu an ki eşiniz evlilik konusunda o zaman size nasıl yaklaşmıştı , bak kararlı erkek de böyle davranıyor hiç beni yormuyor herşeyi hallediyor dediniz mi
Önceki meseyi biliyordu onun etkisiyle mi bilmiyorum ama 3. görüşmemizde falan beni ablasıyla tanıştırdı. Ailesi şehre geldiğinde hemen tanıştırdı. Ben güvenimi kaybetmiştim evlilik derdinde değildim ama ciddi yaklaşan, adım atan, heveslenen hep o oldu.. evlilik aşamasında birçok şeyi ben de hallettim ama önemli olan karşı tarafın tutarlı, istekli olması. Kızlar çok fazla evlilik diye tutturuyor buna çok üzülüyorum evlenmeye hevesi olan adam kendi çaba harcar zaten..

Toksik bi insan.
Valla kac kurtul.
Hemen heryerden engelle bitir yani.
Okurken enerjisini emiyor insanın.
Bunla ömür mü gecer?

Yani hiç korkusu yoktu o zaman size de güven verdi heyecanlı mıydı peki ? Bir de iyi ki evlenmişim diyor musunuz ?

Ayy okurken yoruldum.
Evlenmek istediginden emin olmayan biriyle ne evliligi. Zorlamaya gerek yok. Herkesin yolu acik olsun.

Oğlak Burcu oğlak burcunun karanlık yönü karamsar olması zaten
Bence bunun karamsarlıkla burçla vs alakası yok . Tamamen kişilik meselesi. Evet evlilik zor bi müessese. Ama onun bunun lafıyla da yok delireceğim yok kararsızım yok bla bla . Çok iyi yapmışsın yol yakınken dönmekle. Doğru kararından vazgeçme

Oğlak Burcu oğlak burcunun karanlık yönü karamsar olması zaten
Aslında mantıklı ve kararlı olur oğlaklar,
şaşırdım.
Bu arada, doğru yapmışsınız, güvenmediğiniz, bi öyle bi böyle konuşan biriyle ne evliliği, ucuz kurtulmuşsunuz hatta, şükredin.

Aynı kafadaki bi adamla 5 yılımı harcadım, evlilik yoluna giremeden ayrıldık. O ayrılık, hayatımda aldığım en doğru karardı. Yanınızda dimdik durup hayata karşı elinizden tutamayacak adamlar için ömrünüzü harcamayın, şuan yaşadığınız bu gerginlik ve endişeleri ayrıldıktan sonra tekrar hatırlayacak, ben bunu kendime nasıl yapmışım diye çok hayiflanacaksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…