Nişan atmak istiyorum

işte öyle deger bilen erke binde bir bayanların cogu ben dahil asık oldugumuz zaman aman ailesiymis bosver parası yokmus bosver birlikte alırız yaparız diyorum ama is öyle degil yani ask karın doyurmuyor para hersey degil diyenler para cok sey ve kızın dedigi aynı statüde degiliz nisanlımı seviyorum diyor
ama ailesi bana bize uygun degil diyo bude sahsen benim icin cok önemki denk degilsen hemen ayrılıcaksın yarın oo senin cokkkk badereler attıgın nisanlın ailesini tercih edince kadın diyoki ama ben senin icin onca fedakarlı yaptım adamlar ne der yapmasaydın öyle sapa oturmus gibi kalırsın

İlk yazdığım mesaj aşağıda. 3 odayı da kim sordu bulamadım. Siz ne yaptınız ki ev için dedi diye demiştim. Yoksa ben birşey demedim. Olay düğün para bilmem ne değil gördüğüm tutum.
Maddiyatları olmadığı için suçlayamıyorum da ellerinden geleni yaptılar diye düşünüyorum. Ama bu vurdumduymazlık, kaba tavırları beni çileden çıkarıyor. Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor.

limoncu var ya..
yani konunun özü bence şu arkadaş.
aynı statüde değiller ama sözüm ona nişanlısı iyi bir yerden mezun ve iyi bir işi var. İyi para kazanıyor.
Konu sahibi sözüm ona işletme mezunu ve çalışıyor.
Artık ailelerle bir hayat kurma devri 90 ların başında kaldı.
Herkes kendi söküğünü kendi dikiyor.
Ailesi köyde olup okuma yazma bilmeyen insanlar yurt dışında bilim yapıp sosyeteye karışıyor.
Konu sahibi hala kaynananın elle yemesine takılı kalmış.

Ben anladım sen bu işlerden iyi anlıyorsun bundan sonu nisan düğün bohça arsa tarla döviz altın konularına seni etiketliycem
sahsen cevremde de öyle anılırım genel olarak altın dolar paritesini her daim takip ederim akrabalardan biri bisey alcak olsalar hep arayıp sorarlar sagolsun

keske diyorum ekonomi okusaydım da beni burda degil cnntürkde izleseydiniz :)))

Düğün için beklenti içinde değilim, sadece ailenin tutumunu değiştirmesi yönünde bir beklenti içindeyim.
Ya net ifade edemiyorsun ya da uzatmayı seviyorsun
Bahsedip durduğun tutumdan elle yemek dışında somut bi örnek vermedin
Bu değişmez mesela
Hatta diğer tutumdan kasıt 'sormuyorlar, etmiyorlar' ise o da değişmez
Ailesi bu yapıları bu
Sen bu adamı ailesine rağmen sevebilirsen devam et
Yok yapamam aman zaten çok ta sevmiyordum annesini de görünce hepten soğudum diyosan at nişanı gitsin

Sıkıntı şu her çocuk kendi ailesine sırtını dayayabilir, ama onun tüm ailesi benim aileme sırtımı dayamış gibi şuan.

Tüm sayfaları okumadım açıkçası, konu baya uzamış çünkü. "ailesi sırtını dayadı" derken kast ettiğiniz şeyi merak ettim. Nişanlısının ailesine eşya mı alıyorsunuz? Düğünse sizin düğününüz, eşya ise sizin eşyalarınız. Yani aileniz düğün masrafı yada eşya masrafı yapıyorsa bunu onun ailesine değil kızlarına size yapıyorlar. 3+1 evim var, salon hariç tüm evi benim ailem döşedi. Eşim sadece buzdolabı ve tv aldı beyaz eşya olarak, salona da koltuk,vitrin ve halı. Salonun perdelerini bile eşimle biz evlendikten sonra ödedik.Ama eşimin ailesi de evimizi aldı. Çoğu zaman anneme "yeter artık, alma biraz da onlar düşünsün" dedim. Annemin cevabı tekti "ben kızıma yapıyorum"... Kısacası siz bence nişanlınızı sevmiyorsunuz.

evlendikten sonra sen nasıl kapatacaktın krediyi?
bir de nişanlın kendisini garantiye alsın istiyorsun da roller değişmiş gibi. Sen erkeksin de onun kadın haklarını koruyor gibisin. Sanki bir olaya karşı ev elinde kalsın.
Maddi olarak iyisin de onu mu mağdur etmek istemiyorsun bir şey olursa?

altın dolar paritelerini takip etmen hayatına nasıl yön veriyor?

B ben

Evet aynen öyle o kadar imkanını toplayıp bir ev almışken niye mağdur edeyim, o kadar kötü kalpli bir insan değilim. Para ile kapatacam niye sürekli paraya getiriyorsunuz konuyu ? Bir sıkıntınız mı var ? Kendi birikimim ile kapatacam. O zaman düğünü de sen yap diyebilirsin ama babam hediye ediyor.

yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo

cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii

Baban mı verecek yani onu sordum?
Verecekse neden evlenmeden önce vermedi de 300 binlik bir krediye boşuna faiz ödemeyi göze aldınız?

Iyi de nişanlısı ailesini savunmuyoki
Evlenince set çeksin aralarına bu kadar mı zor
Ailesi para vermiş vermemis banane
Sevdiğim adam benim yanimdaysa beraber zorluk asacaksak
Ailesi öte dursun
Bi Zahmet ha annem babam evliigime karışır derse o adamda öte dursun

Olsun limoncu sende kk de yorum yapıyorsun kendini o kadarda işe yaramaz sayma böyle yorumlara devam et ve ibretle takipteyiz seni devam

Aşk olsa anlayacağız da aşık da değil ki konu sahibi.

Aşık olsa senin gibi gözü hiçbir şey görmez ki.

Evliliğe karışır mı bilmiyorum ama yaşantıya şimdiden laf söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…