- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Allah bereket versin ne diyeyimCekirgee konu sahibinin nişanlısı ev alırken 90 bin kadar birikimini koymuş bir de.
yani 180 bin lira peşinat yapmışlar.
işte öyle deger bilen erke binde bir bayanların cogu ben dahil asık oldugumuz zaman aman ailesiymis bosver parası yokmus bosver birlikte alırız yaparız diyorum ama is öyle degil yani ask karın doyurmuyor para hersey degil diyenler para cok sey ve kızın dedigi aynı statüde degiliz nisanlımı seviyorum diyorKonuyu baştan sona okumadım ama
Fikrimi belirtmek istedim
Eger bu adamı seviyorsan her türlü zorluga göğüs germelisin
Sen şunu aldın ben bunu aldım ailen söyle dedi vay efendim benimki aslında böyleydi
Gibi şeyler dile gelirse o evlilik bi noktadan sonra biter.
Ikiniz bir olunca ev de alınır arabada düğün de yapılır
Benim eşimin ailesi çok zengin ama inan bize 1 kuruş faydaları olmadı
Bunu çokta sorun etmedim ikimizinde iyi bi işi vardı çünkü
Zamanla herseyimiz oldu tabi ailesini de evliligime karistirmadim
Yani demem o ki nisanlini seviyorsan bunlara takılma
aynen. ailesi de elinden geleni yapmış.Allah bereket versin ne diyeyim
Çocuk elinden geleni yapmış helal olsun
bunu ben yazmadım kiBunu da göz önünde bulundur limoncu
Üç aşağı beş yukarı yeni evin ederini bul artık
Ya sen yazdıklarını okumuyorsun arkadaşım.
demedin mi sen:
--düğün babama kalacak.
--3 odanın eşyasını biz alacağız.
-- hiç ne alınacak diye sormuyorlar.
yemin olsun benim de kardeşim evlense 90 binlik ev versek ben de sormam "bir şey alınacak mı" diye.
Aksini diyen varsa çıksın öne.
limoncu var ya..işte öyle deger bilen erke binde bir bayanların cogu ben dahil asık oldugumuz zaman aman ailesiymis bosver parası yokmus bosver birlikte alırız yaparız diyorum ama is öyle degil yani ask karın doyurmuyor para hersey degil diyenler para cok sey ve kızın dedigi aynı statüde degiliz nisanlımı seviyorum diyor
ama ailesi bana bize uygun degil diyo bude sahsen benim icin cok önemki denk degilsen hemen ayrılıcaksın yarın oo senin cokkkk badereler attıgın nisanlın ailesini tercih edince kadın diyoki ama ben senin icin onca fedakarlı yaptım adamlar ne der yapmasaydın öyle sapa oturmus gibi kalırsın
sahsen cevremde de öyle anılırım genel olarak altın dolar paritesini her daim takip ederim akrabalardan biri bisey alcak olsalar hep arayıp sorarlar sagolsunBen anladım sen bu işlerden iyi anlıyorsun bundan sonu nisan düğün bohça arsa tarla döviz altın konularına seni etiketliycem
Ya net ifade edemiyorsun ya da uzatmayı seviyorsunDüğün için beklenti içinde değilim, sadece ailenin tutumunu değiştirmesi yönünde bir beklenti içindeyim.
Sıkıntı şu her çocuk kendi ailesine sırtını dayayabilir, ama onun tüm ailesi benim aileme sırtımı dayamış gibi şuan.
evlendikten sonra sen nasıl kapatacaktın krediyi?İlk yazdığım mesaj aşağıda. 3 odayı da kim sordu bulamadım. Siz ne yaptınız ki ev için dedi diye demiştim. Yoksa ben birşey demedim. Olay düğün para bilmem ne değil gördüğüm tutum.
Maddiyatları olmadığı için suçlayamıyorum da ellerinden geleni yaptılar diye düşünüyorum. Ama bu vurdumduymazlık, kaba tavırları beni çileden çıkarıyor. Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor.
altın dolar paritelerini takip etmen hayatına nasıl yön veriyor?sahsen cevremde de öyle anılırım genel olarak altın dolar paritesini her daim takip ederim akrabalardan biri bisey alcak olsalar hep arayıp sorarlar sagolsun
keske diyorum ekonomi okusaydım da beni burda degil cnntürkde izleseydiniz :)))
evlendikten sonra sen nasıl kapatacaktın krediyi?
bir de nişanlın kendisini garantiye alsın istiyorsun da roller değişmiş gibi. Sen erkeksin de onun kadın haklarını koruyor gibisin. Sanki bir olaya karşı ev elinde kalsın.
Maddi olarak iyisin de onu mu mağdur etmek istemiyorsun bir şey olursa?
yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyolimoncu var ya..
yani konunun özü bence şu arkadaş.
aynı statüde değiller ama sözüm ona nişanlısı iyi bir yerden mezun ve iyi bir işi var. İyi para kazanıyor.
Konu sahibi sözüm ona işletme mezunu ve çalışıyor.
Artık ailelerle bir hayat kurma devri 90 ların başında kaldı.
Herkes kendi söküğünü kendi dikiyor.
Ailesi köyde olup okuma yazma bilmeyen insanlar yurt dışında bilim yapıp sosyeteye karışıyor.
Konu sahibi hala kaynananın elle yemesine takılı kalmış.
Baban mı verecek yani onu sordum?
işte öyle deger bilen erke binde bir bayanların cogu ben dahil asık oldugumuz zaman aman ailesiymis bosver parası yokmus bosver birlikte alırız yaparız diyorum ama is öyle degil yani ask karın doyurmuyor para hersey degil diyenler para cok sey ve kızın dedigi aynı statüde degiliz nisanlımı seviyorum diyor
ama ailesi bana bize uygun degil diyo bude sahsen benim icin cok önemki denk degilsen hemen ayrılıcaksın yarın oo senin cokkkk badereler attıgın nisanlın ailesini tercih edince kadın diyoki ama ben senin icin onca fedakarlı yaptım adamlar ne der yapmasaydın öyle sapa oturmus gibi kalırsın
para oldukca altın az oldukca dolar yapıyorum :)))altın dolar paritelerini takip etmen hayatına nasıl yön veriyor?
Olsun limoncu sende kk de yorum yapıyorsun kendini o kadarda işe yaramaz sayma böyle yorumlara devam et ve ibretle takipteyiz seni devamsahsen cevremde de öyle anılırım genel olarak altın dolar paritesini her daim takip ederim akrabalardan biri bisey alcak olsalar hep arayıp sorarlar sagolsun
keske diyorum ekonomi okusaydım da beni burda degil cnntürkde izleseydiniz :)))
yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo
cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii
Evliliğe karışır mı bilmiyorum ama yaşantıya şimdiden laf söylüyorlar.Iyi de nişanlısı ailesini savunmuyoki
Evlenince set çeksin aralarına bu kadar mı zor
Ailesi para vermiş vermemis banane
Sevdiğim adam benim yanimdaysa beraber zorluk asacaksak
Ailesi öte dursun
Bi Zahmet ha annem babam evliigime karışır derse o adamda öte dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?