• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum

yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo

cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii

limoncu28 limoncu28 beni gerçekten ailesinin davranışları konusunda anlamışsın, teşekkür ederim.

yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo

cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii

:KK57:

yaaa al sana edep bu yüzden bile ayrılır insan aileler denk olmalııııı oturmasını kalkmasıı bilmeli insanlar damadının yanında nasıl hanım hanım kumas etek giyiyosan benim yanımda pazen donunla gezemezsin
Sen yazınca gülesi geliyo insanın ama yaşarken iticidir, haklısın

kendimi asla işe yaramaz saymam kimse bana bunu diyemez kendine gel ve özür dile bence
Sen yanlış anladın canım beni
Hani sen cnnturk te yorum yapsaydım görecektiniz beni diye yazdın ya

Bende sen olsun burda yorum yapıyorsun demek istedim canım yoksa ne haddime insanları aşağılamak o_O

Durumları iyi değil diyorsunuz ama bakın size ev vermişler.
Bunu göremeyen bir sürü insan var mesela ben.
Diğer masrafları nişanlın sen ve ailen yapsın normal bence.
Siz zengin ama tek ev yaptı her şeyi bize yıktı demiyorsunuz ki zaten.
Bence asıl sorun siz nişanlınızdan soğumuşsunuz.
Ailesini sevememişsiniz.
Evliliğe de hazır olmayabilirsiniz.

Hayret valla 25 kullanıcı 60 ziyaretçi okuyor konuyu.
Hani bilimsel bir konu olur da dışarıdan okursun. Gebelik topikleri gibi.
ama şurada sırçalı köşkün kızıyla İpek'in atışmasını okumak ne zevk veriyor ki ziyaretçi takımına?

Back