- 26 Kasım 2015
- 102
- 32
- 13
- 36
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Ben para konulardan çıkmaya çalıştıkça kültürel farklıklara adaba konuyu getirmeye çalıştıkça siz hala ev kaç para o evde hak iddia etmeyecek misiniz diyorsunuz ??cidden etmeyecek misin?
en azından şu an kalan miktarı birlikte ödüyorsunuz.
sorması ayıp evi kaça aldınız?
Hee mütevazi davrandın yani.Evi anlatmamın sebebi onlar ellerinden geleni zaten yaptılar maddi bir beklentim olmadığı içindi.
Alay etmekten göremediniz tabi.
Ben anladım sen bu işlerden iyi anlıyorsun bundan sonu nisan düğün bohça arsa tarla döviz altın konularına seni etiketliycemhımm iyimiss 90 bin peki bunun dısında bisey vermeyiz dediler mi size kaynana falan yoksa sen mi evi verdiler bisey yapmazlar diye düsünüyosun
Ya arkadaşlar gerçekten anlamıyor musunuz ?
Ya da ben mi anlatamıyorum ?
İlk mesajımı okuyun. Ev verdiler başka birşey veremezler, ben bunun farkındayım. İsterdim ki ailem değil de kendileri düğünü yapsın o da olmadı ona da ok. İçimde burukluğu var FAKAT BUNLARA RAĞMEN TAKINILAN TUTUM. ARADAKİ GÖRGÜ FARKLARI SORUN.
Tamam annesine bu yaştan sonra bıçak kullanımı öğretilemezBen para konulardan çıkmaya çalıştıkça kültürel farklıklara adaba konuyu getirmeye çalıştıkça siz hala ev kaç para o evde hak iddia etmeyecek misiniz diyorsunuz ??
ETMEYECEĞİM TABİKİ BEN AİLEMDEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ALLAHA ŞÜKÜR İHTİYACIM DA YOK. SANIRIM ARTIK CEVABI ALMIŞSINIZDIR YA DA UMARIM.
Ya bak canım. yaşın kaç bilmiyorum ama ben kendi paramı kazanan biriyim. o yüzden benim param kıymetlidir.Ben para konulardan çıkmaya çalıştıkça kültürel farklıklara adaba konuyu getirmeye çalıştıkça siz hala ev kaç para o evde hak iddia etmeyecek misiniz diyorsunuz ??
ETMEYECEĞİM TABİKİ BEN AİLEMDEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ALLAHA ŞÜKÜR İHTİYACIM DA YOK. SANIRIM ARTIK CEVABI ALMIŞSINIZDIR YA DA UMARIM.
yaa kızlar sizde beni amma vicdansız yaptınız heee 90 bin tabili iyi para sahsen ben olsam 90 bine o gece konduyu satıp 99 yapımı eski evlerden alırdım 110 falan tabi en azından ev kredisini dügün sonrası cekerdim mesela kafan rahat olsun balayına rahat cıkıyım tatilimi yapıyım sonucta 110 olanda senin evindi ille 2014 evleri olması gerekmez yani insanlar kirada oturuyolar ama bu kızı anladım benO bile
Ya bak canım. yaşın kaç bilmiyorum ama ben kendi paramı kazanan biriyim. o yüzden benim param kıymetlidir.
evlenirken de kimseye gebe kalmadım.
babam zengin diyorsun. o zaman eli kalem tutan biri vardır herhalde çevresinde.
evlenmeden önce alınan evin hem de kredi çekenin üstüne olacağı ondan hak iddaa edemeyeceğini biliyor olması lazım baban. bilmeyen de yok zaten. sen şimdi evlenmeden önce krediyi ödüyorsun. Ayrıldın diyelim ne yapacaksın. Bak ayrılmayı düşünüyorsun.
Evlendikten sonra krediyi kapatacaĞIM diyorsun. Yani sanki sen tek başına kapatacakmış gibi bir üstünlük içindesin. Yani babanda mı alacaksın? Öyle ise eğer madem düğünden önce babacığın verseydi de üstünü nişanlının üstüne olacağına ikinizin üstüne olaydı. Onu da geçtim 90 bin 3 katı kadarsa 300 bin civarıysa baban tamamlayacaksa senin üstüne olsaydı ya.
Anlamsız bir şeyler var burada.
ama o zaman cocugun ailesi bastan dicekti bak 90 binli ev var ister bu evi satın istediginiz evi pesinat yapın ister bu parayı dügün icin harcayın esya altın vs vs bunu dememis sanırım cocugun ailesi kızda dügünede yardım ederle diye düsünmğs gayet dogal hani bastan dese anlarım ama kimse bisey dememis ki kızda beklenti icinde haliyleartık kalmamış ki adamlarda.
Bunu anlarsan olay çözülecek limoncu.
Yani 180 bin ödediler sonuçta erkek tarafı.Biliyorum evlendikten sonra edinilen mallar paylaşıma açıktır ondan öncesi değil o yüzden birşey beklemiyorum bi o konuyu geçelim. Evlendikten sonra krediyi kapatacağım çünkü şuan Ailesi 90.000 civarı para vermişken ben gerisini kapatayım dediğimde nişanlım kabul etmedi, ya da senin üstüne olsun dedi oysa onun bir güvencesi olsun istiyorum. Ailesinin artırarak verdiği evi böyle birşeyde 90.000 için üstüme alamazdım. Üstüne nişanlımın peşinatta bi o kadar kendi birikimi de vardı. İkili tapu bilmem ne fln da çok samimiyetsiz geliyor bana giden gider zaten böyle hesaplara girmemek lazım. Ama evlendikten sonra nasıl olsa evlendik diye kapamayı teklif edip üstüne tapuyu değiştirmeyeceğim.
Düğün için beklenti içinde değilim, sadece ailenin tutumunu değiştirmesi yönünde bir beklenti içindeyim.ama o zaman cocugun ailesi bastan dicekti bak 90 binli ev var ister bu evi satın istediginiz evi pesinat yapın ister bu parayı dügün icin harcayın esya altın vs vs bunu dememis sanırım cocugun ailesi kızda dügünede yardım ederle diye düsünmğs gayet dogal hani bastan dese anlarım ama kimse bisey dememis ki kızda beklenti icinde haliyle
hani sen tespit yazmadın :)))Anladım da bir an "acabaaa??" dedim.
Limoncu dengemi bozdu bir anda.
Komik evi neden verdiler madem? alın evcilik oynayın diye mi?ama o zaman cocugun ailesi bastan dicekti bak 90 binli ev var ister bu evi satın istediginiz evi pesinat yapın ister bu parayı dügün icin harcayın esya altın vs vs bunu dememis sanırım cocugun ailesi kızda dügünede yardım ederle diye düsünmğs gayet dogal hani bastan dese anlarım ama kimse bisey dememis ki kızda beklenti icinde haliyle
Maddi değil bence siz kendinize eğlence arıyorsunuz akıl vermek yerine.Yani 180 bin ödediler sonuçta erkek tarafı.
Evlenen kadar anasına babasına bakıp tek kuruş birikim yapmayan erkekler var.
Hatta geneli öyle.
Sırça Köşkün kızı sen ne istiyorsun bu adamlardan tam olarak maddi anlamda?????
Ne mezunu olduğunu yazmadın kihani sen tespit yazmadın :)))
Ya sen yazdıklarını okumuyorsun arkadaşım.Maddi değil bence siz kendinize eğlence arıyorsunuz akıl vermek yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?