Nişan atmak istiyorum

cidden etmeyecek misin?
en azından şu an kalan miktarı birlikte ödüyorsunuz.
sorması ayıp evi kaça aldınız?
Ben para konulardan çıkmaya çalıştıkça kültürel farklıklara adaba konuyu getirmeye çalıştıkça siz hala ev kaç para o evde hak iddia etmeyecek misiniz diyorsunuz ??
ETMEYECEĞİM TABİKİ BEN AİLEMDEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ALLAHA ŞÜKÜR İHTİYACIM DA YOK. SANIRIM ARTIK CEVABI ALMIŞSINIZDIR YA DA UMARIM.

hımm iyimiss 90 bin peki bunun dısında bisey vermeyiz dediler mi size kaynana falan yoksa sen mi evi verdiler bisey yapmazlar diye düsünüyosun
Ben anladım sen bu işlerden iyi anlıyorsun bundan sonu nisan düğün bohça arsa tarla döviz altın konularına seni etiketliycem

Ben de aşık olmadığını, olsaydın bunlara bu kadar takılmayacağını iddia ediyorum. Senin temel derdin aile değil, bilinçaltın aşık olmadığın biriyle evlenmene tepkisini her şeyi büyüterek koyuyor, kafanda şüpheler yaratıyor. Sen kendinden %100 emin değilsin bence.
Evlenmeye can atınca insan inan bana senin gibi olmuyor.
Sen bu adamı vazgeçilmez görmüyorsun şekerim. Yokluğundan acı çekmezsin gibime geldi.
İyi bir insan işte şeklinde 2 satır yazmışsın. Seven insan birazcık daha coşkulu olmaz mı?
Haksızsam haksızsın Cherry de.

Tamam annesine bu yaştan sonra bıçak kullanımı öğretilemez
E o zaman sorun buysa ve ben buna dayanamam diyorsan ayrılmak lazım
Bu kadar yani

Ya bak canım. yaşın kaç bilmiyorum ama ben kendi paramı kazanan biriyim. o yüzden benim param kıymetlidir.
evlenirken de kimseye gebe kalmadım.
babam zengin diyorsun. o zaman eli kalem tutan biri vardır herhalde çevresinde.
evlenmeden önce alınan evin hem de kredi çekenin üstüne olacağı ondan hak iddaa edemeyeceğini biliyor olması lazım baban. bilmeyen de yok zaten. sen şimdi evlenmeden önce krediyi ödüyorsun. Ayrıldın diyelim ne yapacaksın. Bak ayrılmayı düşünüyorsun.
Evlendikten sonra krediyi kapatacaĞIM diyorsun. Yani sanki sen tek başına kapatacakmış gibi bir üstünlük içindesin. Yani babanda mı alacaksın? Öyle ise eğer madem düğünden önce babacığın verseydi de üstünü nişanlının üstüne olacağına ikinizin üstüne olaydı. Onu da geçtim 90 bin 3 katı kadarsa 300 bin civarıysa baban tamamlayacaksa senin üstüne olsaydı ya.
Anlamsız bir şeyler var burada.

Sen bu nişanı at ! Kendine ailene tamamen uygun biriyle evlen...bununla evlenirsen kendininde eşinin de ailesininde burnundan getirirsin..mutsuz olursun

yaa kızlar sizde beni amma vicdansız yaptınız heee 90 bin tabili iyi para sahsen ben olsam 90 bine o gece konduyu satıp 99 yapımı eski evlerden alırdım 110 falan tabi en azından ev kredisini dügün sonrası cekerdim mesela kafan rahat olsun balayına rahat cıkıyım tatilimi yapıyım sonucta 110 olanda senin evindi ille 2014 evleri olması gerekmez yani insanlar kirada oturuyolar ama bu kızı anladım ben

evi verdiler diye dügün isinde yardım etmezler diyo gerci konusmamıslar ama böyle seylerde aileler toplanıcak konusucucak dicek dünür bunları borcsuz evlendirelim bizim burda hep öyle oldugunu borclu evlenmek cok mantıksız cünkü sonra para kalmıyo kavgalar baslıyo

Biliyorum evlendikten sonra edinilen mallar paylaşıma açıktır ondan öncesi değil o yüzden birşey beklemiyorum bi o konuyu geçelim. Evlendikten sonra krediyi kapatacağım çünkü şuan Ailesi 90.000 civarı para vermişken ben gerisini kapatayım dediğimde nişanlım kabul etmedi, ya da senin üstüne olsun dedi oysa onun bir güvencesi olsun istiyorum. Ailesinin artırarak verdiği evi böyle birşeyde 90.000 için üstüme alamazdım. Üstüne nişanlımın peşinatta bi o kadar kendi birikimi de vardı. İkili tapu bilmem ne fln da çok samimiyetsiz geliyor bana giden gider zaten böyle hesaplara girmemek lazım. Ama evlendikten sonra nasıl olsa evlendik diye kapamayı teklif edip üstüne tapuyu değiştirmeyeceğim.

artık kalmamış ki adamlarda.
Bunu anlarsan olay çözülecek limoncu.
ama o zaman cocugun ailesi bastan dicekti bak 90 binli ev var ister bu evi satın istediginiz evi pesinat yapın ister bu parayı dügün icin harcayın esya altın vs vs bunu dememis sanırım cocugun ailesi kızda dügünede yardım ederle diye düsünmğs gayet dogal hani bastan dese anlarım ama kimse bisey dememis ki kızda beklenti icinde haliyle

Sana şunu söyleyim evde falan kalmazsın bu devirde kil evde kalıoki. Bak ben nişandan evliliğe kadar çok problem yaşadım. Her şeyide benim eşim aldı. Ailesi hep sorun çıkardı. Evliliğimin ilk senesi bana azap oldu. Başta nasılsa öle gidiyor bunu bil ona göre karar al. Ayrıca nişan bu atsan da aileni boşanmak kadar üzmez. Ben hala evliyim ama sorun bitmio. Eşim iyi biri fakat ailesi fena. Hala evliysem uzakta olduğumuz için yoksa sürmezdi. İyi düşün her şeyi. Sonra o evde sen yaşıcaksın o aileyi sen çekeceksin. Canınıda sıkma inan bana herkesten önemli sensin bunu unutma.

Yani 180 bin ödediler sonuçta erkek tarafı.
Evlenen kadar anasına babasına bakıp tek kuruş birikim yapmayan erkekler var.
Hatta geneli öyle.
Sırça Köşkün kızı sen ne istiyorsun bu adamlardan tam olarak maddi anlamda?????

Düğün için beklenti içinde değilim, sadece ailenin tutumunu değiştirmesi yönünde bir beklenti içindeyim.

Komik evi neden verdiler madem? alın evcilik oynayın diye mi?
Kaldı ki nişanlısının da bir o kadar birikimi varmış. Onu da yeni söylüyor. Kesinlikle istikrarsız ya da farklı bir şeyler var bu konuda. Sürekli farklı detaylar çıkıyor.madem ev almayıp eşya alsalarmış.
Ama sırça köşkün kızı baba evindeki gibi köşkte oturmak isterse gece konduda oturacak değil ya.

Maddi değil bence siz kendinize eğlence arıyorsunuz akıl vermek yerine.

Maddi değil bence siz kendinize eğlence arıyorsunuz akıl vermek yerine.
Ya sen yazdıklarını okumuyorsun arkadaşım.
demedin mi sen:
--düğün babama kalacak.
--3 odanın eşyasını biz alacağız.
-- hiç ne alınacak diye sormuyorlar.
yemin olsun benim de kardeşim evlense 90 binlik ev versek ben de sormam "bir şey alınacak mı" diye.
Aksini diyen varsa çıksın öne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…