- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
yazdım ya 2 yıllık diyeNe mezunu olduğunu yazmadın ki
kocan senden çok çekiyordur.para oldukca altın az oldukca dolar yapıyorum :)))
hayat garantisi oluyo buda
görmedim canım.2 yıllık ne bitirdin. ayrıntılarda saklı her şey.yazdım ya 2 yıllık diye
yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo
cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii
Evliliğe karışır mı bilmiyorum ama yaşantıya şimdiden laf söylüyorlar.
yaa kaldıramaya bilir herkez farklı nisanlısının isi iyi maddiyatı iyi ama sanırım kızın ki daha iyi belki icten ice söyleyemiyo ama bi tık üstte olmayı isteyebilir nisanlısının buda ask iste sınır mevki tanımıyo
cocugun ailesyle durumuda cok önemki sık sık gitmek isterse kız istemez kaldırmaya bilir hani bazen oturma adabı bilmeyen insanlar bi dkk bile oturmak istemezsin ya öyle be kaynanan gelmeden koltuklarım deri sildim güzel onların kadın geldi ayaklarını bacaklarını deri koltularıma dikti öyle oturdu ben senin seyini görmek zorunda mıyım icinde donun olsada edep haya görgü sart yani sürekli dip dipe olurlarsa kız istemeyebilir cocuk ailesine baglımı o önemkii
Yukarıda cevap verdim.Baban mı verecek yani onu sordum?
Verecekse neden evlenmeden önce vermedi de 300 binlik bir krediye boşuna faiz ödemeyi göze aldınız?
kendimi asla işe yaramaz saymam kimse bana bunu diyemez kendine gel ve özür dile benceOlsun limoncu sende kk de yorum yapıyorsun kendini o kadarda işe yaramaz sayma böyle yorumlara devam et ve ibretle takipteyiz seni devam
yaaa al sana edep bu yüzden bile ayrılır insan aileler denk olmalııııı oturmasını kalkmasıı bilmeli insanlar damadının yanında nasıl hanım hanım kumas etek giyiyosan benim yanımda pazen donunla gezemezsin
ooo mesela ne söylüyorrEvliliğe karışır mı bilmiyorum ama yaşantıya şimdiden laf söylüyorlar.
Sen yazınca gülesi geliyo insanın ama yaşarken iticidir, haklısınyaaa al sana edep bu yüzden bile ayrılır insan aileler denk olmalııııı oturmasını kalkmasıı bilmeli insanlar damadının yanında nasıl hanım hanım kumas etek giyiyosan benim yanımda pazen donunla gezemezsin
sükür bunu sende anladın :)))kocan senden çok çekiyordur.
çalışsaydın keşke. daha farklı olurdu.
uslubun biraz garip ama en azından açık yürekli yazıyorsun.
daha önce dikkatimi çekmemiştin ama demek ki seni keşfetmek için böyle afilli bir konu lazımmış.sükür bunu sende anladın :)))
Alttan alttan laf vurmalar işte, gezmemize fln.ooo mesela ne söylüyorr
Sen yanlış anladın canım benikendimi asla işe yaramaz saymam kimse bana bunu diyemez kendine gel ve özür dile bence
açık yaz çekinme köşkün kızı..Alttan alttan laf vurmalar işte, gezmemize fln.
bir şey demedim ki.BenIpek haddini bilmeyen üslubunuzdan sıkıldım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?